Passat yıkama ve Nanolex Hybrid Wax Uygulaması

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Boncuklari da guzel duruyor ben ama perde seklinde indirmesini de begendim bazi urunlerde perde seklinde inerken cok boncuk tutunuyor arkasinda ama bu oyle degil gibi. Dayanim konusunda kesinlikle katiliyorum bize is cikarsin cok uzun olmasin ama cokta uzmesin

Sent from my iPhone using Tapatalk

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Boncuklari da guzel duruyor ben ama perde seklinde indirmesini de begendim bazi urunlerde perde seklinde inerken cok boncuk tutunuyor arkasinda ama bu oyle degil gibi. Dayanim konusunda kesinlikle katiliyorum bize is cikarsin cok uzun olmasin ama cokta uzmesin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Özellikle perde olarak su itmesi benide mutlu etti, kurulama havlusu kullanmadım desem yeridir :utandim: arkadaşımın oto yıkama dükkanında yıkayınca hava tutarak çoğu su damlasını da öyle kurulamış oldum
Bu performansını biraz sürdürse yeter benim içinde :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Boncuk günceli :deli:

2 gündür baya tozlanmışken üzerine yağmur yağınca ,bugün bir yıkama yapayım dedim merakımdan :mutlu:

Tozlu yüzey üzeri ilk yağmur boncukları :foto:

Daha sonra yıkama yaptığım esnada bir kaç fotoğraf almaya çalıştım

Ceviz V2 ile yapılan ön yıkamayı duruladıktan sonra yüzeyde kalanlar ;

Bunlarda boncukların açısını daha belirgin seçebilmek için kova yıkamasından sonra kalanlar :para:

Sechoyla püskürtme yaparak ve perde şeklinde su itişi içinde küçük bir video alabildim :utan:

Elinize saglık can bey.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerinize sağlık uygylama güzel olmuş bu aralar herkes Nanolex Hybrid e sardı hayırlısı bakalım. Genel izlenimin nasıldı eskiden kullandıklarına göre yorumlarsan ışık tutar hala çeyize katmayı düşünenler olursa.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ellerinize sağlık uygylama güzel olmuş bu aralar herkes Nanolex Hybrid e sardı hayırlısı bakalım. Genel izlenimin nasıldı eskiden kullandıklarına göre yorumlarsan ışık tutar hala çeyize katmayı düşünenler olursa.

Teşekkürler , daha önce hiç hybrid wax tecrübem olmadı fakat bıraktığı finishiyle carnaubalar gibi parlak bir yüzey bıraktı parlaklığı keyif verdi,gözle bir ölçüt oluşturmak zor olsada.

Sürmesi silmesi kolay bir zorluk hissetmedim bazı panellerde silme süresi uzadı yine de problem olmadı. Yıkama esnasında çok güzel boncuk görseli oluyor.Bu fiyatlara alınabilir diye düşünüyorum. Yine hybrid kullanan üstadlar fotoğraflardan , videodan çıkarım yaparlarsa daha iyi yorumlayacaklardır :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Beating de güzel fena değil ama sheeting daha hoşuma gitti üründe. Sen paranın karşılığını aldığına inanıyorsan, seni tatmin ettiyse en güzeli odur.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Beating de güzel fena değil ama sheeting daha hoşuma gitti üründe. Sen paranın karşılığını aldığına inanıyorsan, seni tatmin ettiyse en güzeli odur.

Bende aynı şeyi düşündüm abi, fakat şuan marketlerdeki demirbaş olmuş wax fiyatlarına bakarak fiyatına üzüldüğüm söylenemez :utandim:Görebilidğin kadarıyla superglossla kıyaslarsan ne diyebilirsin abi peki ?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bende aynı şeyi düşündüm abi, fakat şuan marketlerdeki demirbaş olmuş wax fiyatlarına bakarak fiyatına üzüldüğüm söylenemez :utandim:Görebilidğin kadarıyla superglossla kıyaslarsan ne diyebilirsin abi peki ?
Supergloosun gerisinde kalmış bence, supergloosun boncuklar daha diriler.
IMG_20181202_172239.jpg
V9DgZP.jpg

Açı olarak supergloos çok daha iyi.