Merhaba arkadaşlar, aracın uygulamasının üstünden 13 gün sonra ilk yıkamasını yaptık. Bir, iki kez yağmur gördü bu süre zarfında.
Davlumbazlara, jantlara ve kapı içlerine Ceviz uygulayarak başladım.
Sonrasında Flowey ev 13 ile ön yıkamamıza başladım, köpük çalışırken detayları valetpro fırçamız ile geçtim.
Ardından durulamamızı yaptık ve dr. Beasley's nano resin nin boncuklarına görme imkanı bulduk. Çok güzel boncukluyor, uzun uzun boncukları izledim

Plastiklerde de mr fix gayet basarılı görüldüğü üzere.
Akabinde jant, lastik ve davlumbaz detaylarına giriştim, Alta foamer içine Cevşz ve meg sarı şampuan ikilisi kullandım. Cg signature wheel clener eşliğinde.
Davlumbazlardaki Adams undercarriage boncuklarıda çok hoş duruyordu. Davlumbaz boncukları ayrıca bir keyf veriyor.
Bu işlemlerde bitince kapı açlerinin detaylatını yine Alya foamer i, ceviz ve vp fırçaları ile temizliğe kavuştu.
Artık kova yıkamamızı yapabiliriz. İlk defa deneyeceğim Turtlewax Ceramic Wash and Wax ı kullandım. Ürün açıklamasında köpük makinasi ile kullanmayın diyor, bakalım kullanırsak ne olur diye merakıma yenik düştüm hemen, bence bir sorun yok kullanılabilir yani

Kovada köpük olarak yapısı gereği az bir köpürme sağlıyor, kayganlığı iyi, finiş parlaklığını da beğendim. Güzel meyveli bir kokusu var. Kir sökmesine bir yorum yapamayacağım, araç kiri ön yıkama sonrası kalmamıştı. Alttaki seramiği pedeleme olayı olmadı gibi, durulama sonrası hala çok güzel boncuklama performası devam ediyordu. Ürünü yıkamacıdaki korumasız kötğ durumdaki bir araçtada denedin, güzel parlattı ama bir boncuklama refleksi oluşmadı. Sadece çok hafif su kayma eğilimine girdi. Ama o araç kötü durumdaydı tutunamamış olabilir ki bu yoruma pejonun camlarında oluşan hafif boncuklardan vardım bu kanıya. Sonuç itibariyle seramikli bir araçta kullanışmak üzere güzel bir ürün, bir de waxlı aracımda tepkilerini bakacağım kısmetse yarın.
Yıkama sonrası boncuklar yine harika.
Kurulama işlemimizi önce hava ile sonrasında twisted bezim ile yaptım. Bu aracı kurulamak gerçekten yoruyor, her yerinde sürekli su sızıyor.
Sonrasında Turtlewax ceramik sprwy coatin ile üstünden geçtim, neden ne gerek vardı diyebilirsiniz. Sular inanılmaz kireçli burada, yüzeyde bir flu tabaka bırakıyor gibi. Rengi daha berrak hale getirmek için hafif bir geçiş yaptım. Ayrıca bu ürünün bıraktığı kaygan yüzeyde hoşuma gidiyor. Ürün iyi silinmez ise yüzeyde bir alacalık bırakıyor ama, koyu renklerde sıkıntı oluyor dikkat. Jantlara ve kapı içlerine de ürünü kullandım, başarılı bir parlaklık ve derinlik kattı.
Lastiklere würth lastik parlatıcı kullandım, ömrü kısa yazlık bir ürün.
Davlumbazlara 3d Magic Dressing kullandım.
İç plastiklere ve kapı eşik plastiklerine AD pink sheen kullandım.
Uygulama sonrası güneş altında resimlerimiz yoktu, onlarıda çektim bu sefer
Keyifli seyirler dilerim.