Peugeot 2008 - Dr beasley's Nano Resin

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Turtle Wax Seramik Boya Koruyucu 500 Ml + Seramik Cilalı Şampuan 1420 Ml | Trendyol

Şimdi arkadaşlar ben bu kampanyadan aldım bu ürünü, 175 tl ye düştüğünde aldım geçen gün.

Ürün ile ilgili kullanmadan önce videoları izledim, videolarda ürünün rengi hafızaöda kalmıştı sarı renkli diye, dün kullanırken kendi kendime dedim bu ürünün rengi sarı değilmiydi ya, neyse yanlış hatırlıyor olabilirim dedim, pek önemsemedim. Şimdi yine ürün ile ilgili bir video izlerken rengine dikkat ettim sapsarı, bende ki ürün rengi su gibi, çok hafif bir sarılık var.

Şimdi sizce bu aynı renk mi?

Bu bendeki ürünün rengi
Ekli dosyayı görüntüle 19679

Bu da videodaki ürünün rengi
Ekli dosyayı görüntüle 19680
Ekli dosyayı görüntüle 19681
Ekli dosyayı görüntüle 19682

Elinde bu ürünü alan arkadaş varsa bir kontrol edebilir mi.

Bu da video linki

Bir de adamın kaputta güzel iş yapıyor, ben de yazdığım üzere yıkamacıda bşr arabada denedim hiç bu tepkiyi vermedi.
Bir adanalıya bunu YAPAMAZLAR abi rahat ol :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Turtle Wax Seramik Boya Koruyucu 500 Ml + Seramik Cilalı Şampuan 1420 Ml | Trendyol

Şimdi arkadaşlar ben bu kampanyadan aldım bu ürünü, 175 tl ye düştüğünde aldım geçen gün.

Ürün ile ilgili kullanmadan önce videoları izledim, videolarda ürünün rengi hafızaöda kalmıştı sarı renkli diye, dün kullanırken kendi kendime dedim bu ürünün rengi sarı değilmiydi ya, neyse yanlış hatırlıyor olabilirim dedim, pek önemsemedim. Şimdi yine ürün ile ilgili bir video izlerken rengine dikkat ettim sapsarı, bende ki ürün rengi su gibi, çok hafif bir sarılık var.

Şimdi sizce bu aynı renk mi?

Bu bendeki ürünün rengi
Ekli dosyayı görüntüle 19679

Bu da videodaki ürünün rengi
Ekli dosyayı görüntüle 19680
Ekli dosyayı görüntüle 19681
Ekli dosyayı görüntüle 19682

Elinde bu ürünü alan arkadaş varsa bir kontrol edebilir mi.

Bu da video linki

Bir de adamın kaputta güzel iş yapıyor, ben de yazdığım üzere yıkamacıda bşr arabada denedim hiç bu tepkiyi vermedi.
Arkadaşlar Doğaner aradı bugün, renk farkını avrupa ve amerika üretimlerinden kaynaklı olduğunu, Avrupa'daki fabrikada renk veren maddenin kanserojen olmasından dolayı kullanılmıyormuş, bu sebepten renk farkı olduğunu söylediler. İçindeki diğer kimyasal bileşiklerin aynı olduğunu belirttiler.
Bende sizi bilgilendireyim söylendiği üzere benden çıksın.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko, once ellerine saglık. çok güzel bir temizlik olmuş .
ama bu gözümden kaçmadı. gülücük.

sonra: geçmiş olsun diyorum. ürünü almaktan vazgeçtim. bu firmanın bu avrupa ürün muhabbeti artık sıkmaya başladı.
o zaman ceramic spreylerdede bu var. markayı çok seviyorum biliyorsun ama yapılanlar mantık çevçevesini aşıyor.
merakım tüm abd menşeli ürünlerde böyle mi ovakit.

iyi detaylar.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko, once ellerine saglık. çok güzel bir temizlik olmuş .
ama bu gözümden kaçmadı. gülücük.

sonra: geçmiş olsun diyorum. ürünü almaktan vazgeçtim. bu firmanın bu avrupa ürün muhabbeti artık sıkmaya başladı.
o zaman ceramic spreylerdede bu var. markayı çok seviyorum biliyorsun ama yapılanlar mantık çevçevesini aşıyor.
merakım tüm abd menşeli ürünlerde böyle mi ovakit.

iyi detaylar.
Maaşallah şahin gibi gözlerin üstadım:) Şimdi bu arabayı kurutmak imkansız sanırım, buba kanaat getirdim, @Muratcan canlı şahidi, 45 dk, kuruladım hala su akıyordu.
Sanırım bütün ürünlerin de bu sıkıntı var diye bir çıkarım yaptım bende, içerik aynı dediler ama bir tek renk veren madde mi kanserojen, pek inandırıcı gelmedi.

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Abi emeklerine sağlık psa cı oldun başıma bak telif atıcam sana ha psa araçlar gelmiyor bana sen psa yaptıkça :D Emeklerine sağlık tekrardan 508 de bunun gibi keza kurula illa su akıyor hava tut yine aynı başında nöbet tutturuyor valla

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi emeklerine sağlık psa cı oldun başıma bak telif atıcam sana ha psa araçlar gelmiyor bana sen psa yaptıkça :D Emeklerine sağlık tekrardan 508 de bunun gibi keza kurula illa su akıyor hava tut yine aynı başında nöbet tutturuyor valla
Aman kardeşim bu grupta senin eline su dökemeyiz, sen doktora tezi verdin bu konuda. Senden gördüklerimizi yapıyoruz işte:)