Peugeot 308 T7- Do It Your Self- CNR Detailing

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar dostlar yine bir ''DIY'' paylaşımı ile birlikteyiz. Ben sadece kendi kısmımı paylaşmak istiyorum neden derseniz bu 7 haftalık zorlu bir süreçte hepsini resimleyemedim. Ama şu bir gerçek ki hayli yıprattı bizi bu araç. Detailing'i çizik giderimden ibaret sanan dostlarım özellikle bu konuyu tekrar tekrar incelemelerini tavsiye ederim.

Kısaca yapılan işlemlerden bahsedeyim.
Ön kaput değişimi, Ön iki çamurluk değişimi, Ön iki far değişimi, Dolu ön tampon değişimi, Şase robot işlemleri, Mekanik işlemler( Radyatör, Ön düzende kırılan ve yamulan tüm parçalar), Ön cam değişimi, Airbag değişimi, Kaporta ve Boya işlemleri(8 parça boya), Yeni boyanan jant ve lastik, Detaylı çizik giderim ve detaylı iç temizlik işlemleri

Geçelim bizi ilgilendiren kısımlara neler kullandığımı az çok tahmin edebiliyor artık beni tanıyan dostlarım bu topic de o kısmı atlamak istiyorum.

Son olarak 7 hafta işlem süresi olan fakat hayatıdan 7 yıl götüren bu aracımızın durumunu kısaca özetlemek gerekirse bu fotoğraf herşeyi anlatıyor.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Yine bir başyapıt olmuş, eline sağlık hocam.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık, araba adeta parlamamış yanmış. :) Jantlara da el atmak çok mantıklı bir karar olmuş, agresif duran tasarımı geri kazandırmış.

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Kafayı yemek üzereyim kardeşim emeğine sağlık elinin değdiği siyah arabayı görenler bulundukları ortamdan kendilerini ışınlamak isterler eminim

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Elinize sağlık. 7 haftalık sürecin işinizi nasıl özverili ve çok dikkatli bir şekilde orijinalinin olması gerektiği gibi yaptığınızın göstergesi bence. Tebrik ediyorum. Normal bir kaportacı ya yada servise gitmiş olsaydı araç bir iki haftada bitirip vermişlerdi araç sahibine aracını. Maşallah diyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öncelikle bir maşallah diyerek boncukla başlayayım :nazar: Genelde ecnebi forumlardan alışageldiğimiz bu tür çalışmalar ibret niteliğinde aslında. Memlekette pasta cila = detailing algısı değişmediği sürece bu tür konular da görülmesi pek mümkün olmayacak gibi. Elleriize emeğinize sağlık. Aslında bu tür konular için birde videolu çalışma olsa başyapıt gibi forumda sergilense :) En azından güvenlik kameralı işletmeler, o kameralardan alacakları ss ler ile timelapse filan yapabilir. Aslında güzel fikir :D

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
eline emegine saglık mami büyük emek vede iiçilik var ortada angaranın zenci pugl arı senden sorulur

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Yüreği güzel, işçiliği tartışılmaz kardeşim. Ellerine emeğine sağlık. Gözlerimizi yine bozduğun için teşekkürler:komik:

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yine çok başarılı bir çalışma olmuş karadelik görse kıskanır yani o derece.
Konularınızı da ayrı başlıklarda açmanız çok daha iyi oldu bu arada bence.
Elleriniz dert görmesin.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Abi yine birinci sınıf bir uygulama olmuş, fotograflara bakarken bile gözümü aldi neredeyse yansimalar Eline emeğine sağlık, benim için siyah renkte benchmark budur artik.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Maşallah çok güzel sonuçlar. İşin içinden gelince ve özenince böyle başarılı işler kaçınılmaz. Jantların rengi şahane tam benlik renk kanıma giriyorsunuz sürekli :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Efsane patlamış, daha iyisini görmedim desem yeridir.
Biz milleti normal Detailing i anlatıp alıştıramadık. Sen çıtayı nerelere çıkardın be kardeşim.

-dogo-

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Elinize sağlık,muazzam bir çalışma olmuş. Final fotoğrafları görünce aklıma acaba ilk alındığında bile bu kadar iyi görünüyor muydu? sorusu geldi :)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Mükemmel olmuş, bayılıyorum böyle kapsamlı uygulamalara :) Keşke İzmir'de olsaydınız..