Herkese selamlar dostlar yine bir ''DIY'' paylaşımı ile birlikteyiz. Ben sadece kendi kısmımı paylaşmak istiyorum neden derseniz bu 7 haftalık zorlu bir süreçte hepsini resimleyemedim. Ama şu bir gerçek ki hayli yıprattı bizi bu araç. Detailing'i çizik giderimden ibaret sanan dostlarım özellikle bu konuyu tekrar tekrar incelemelerini tavsiye ederim.
Kısaca yapılan işlemlerden bahsedeyim.
Ön kaput değişimi, Ön iki çamurluk değişimi, Ön iki far değişimi, Dolu ön tampon değişimi, Şase robot işlemleri, Mekanik işlemler( Radyatör, Ön düzende kırılan ve yamulan tüm parçalar), Ön cam değişimi, Airbag değişimi, Kaporta ve Boya işlemleri(8 parça boya), Yeni boyanan jant ve lastik, Detaylı çizik giderim ve detaylı iç temizlik işlemleri
Geçelim bizi ilgilendiren kısımlara neler kullandığımı az çok tahmin edebiliyor artık beni tanıyan dostlarım bu topic de o kısmı atlamak istiyorum.
Son olarak 7 hafta işlem süresi olan fakat hayatıdan 7 yıl götüren bu aracımızın durumunu kısaca özetlemek gerekirse bu fotoğraf herşeyi anlatıyor.
Kısaca yapılan işlemlerden bahsedeyim.
Ön kaput değişimi, Ön iki çamurluk değişimi, Ön iki far değişimi, Dolu ön tampon değişimi, Şase robot işlemleri, Mekanik işlemler( Radyatör, Ön düzende kırılan ve yamulan tüm parçalar), Ön cam değişimi, Airbag değişimi, Kaporta ve Boya işlemleri(8 parça boya), Yeni boyanan jant ve lastik, Detaylı çizik giderim ve detaylı iç temizlik işlemleri
Geçelim bizi ilgilendiren kısımlara neler kullandığımı az çok tahmin edebiliyor artık beni tanıyan dostlarım bu topic de o kısmı atlamak istiyorum.
Son olarak 7 hafta işlem süresi olan fakat hayatıdan 7 yıl götüren bu aracımızın durumunu kısaca özetlemek gerekirse bu fotoğraf herşeyi anlatıyor.

Genelde ecnebi forumlardan alışageldiğimiz bu tür çalışmalar ibret niteliğinde aslında. Memlekette pasta cila = detailing algısı değişmediği sürece bu tür konular da görülmesi pek mümkün olmayacak gibi. Elleriize emeğinize sağlık. Aslında bu tür konular için birde videolu çalışma olsa başyapıt gibi forumda sergilense
angaranın zenci pugl arı senden sorulur 

Maşallah
Eline emeğine sağlık, benim için siyah renkte benchmark budur artik.