polisaj için tavsiye

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Opel boyası sert denebilecek bir boya değil bana göre. @Eraycan abinin de dediği gibi orta-sert denebilir.

Ben opel boyasında 2500 ile çok güzel sonuçlar almıştım. Ancak astra ile insignia arasında boya farkı var mıdır? Sanmıyorum..

Bence de ilk etapta 2500 ve çeşitli ped kombinasyonları deneyebilirsiniz. Baktınız çizikler gidiyor parlaklığı arttırmak için 3800 ile bitirirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yigit

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
eksikler için siparişi geçtim yarın kargo elimde olur umarım bilgiler için çok teşekkür ederim en kısa zamanda uygulama fotoğraflarını paylaşıcam :)

Yigit

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu gün polisaj işini yaptım :)tabi öncesinde kil ve demirtozu temizliğide var :) tek başıma çalıştığım için fotoğraf çekme şansım olmadı cutting pad ile sonuç alamadım yün pad ile hcc 400 sonrasında 2500 ile bitirdim 3800 uygulayamadım hatta tamponları bile yapamadım köşelerinde ve çizgilerde çalışmak beni zorladı ama olsun en sonunda soft99 king of gloss uyguladım yardımlarınız için çok teşekkürler :)

Yigit

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık
Resimler güzel de çizik durumunu gösteren resim yok
Final fotoğrafları gayet başarılı
teşekkürler çizik durumunu çekmedim hatta 50/50 vs yapmayı düşündüm ama biraz hayaller hayatlar misali oldu :) kendimi kaptırınca fotoğraf işini unuttum ama güneşte çizik göremedim ben yün pad izide yok gelecek hafta kontrol edip m600 ile temizleyip 3800 atıcam

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
teşekkürler çizik durumunu çekmedim hatta 50/50 vs yapmayı düşündüm ama biraz hayaller hayatlar misali oldu :) kendimi kaptırınca fotoğraf işini unuttum ama güneşte çizik göremedim ben yün pad izide yok gelecek hafta kontrol edip m600 ile temizleyip 3800 atıcam
Eline sağlık. Şuan güzel görünüyor ancak m600 ile silindiğinde geri dönüşler olabilir.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkürler :)
İpa ile silsem sıkıntı olurmu peki? menzernanın ürünleri aşındırıcı olduğunu biliyorum yanlış mı ?
Olur ancak net sonuç için m600 daha garantidir.

Menzerna'nın hangi ürünü ile çalıştın bilmiyorum ancak, 400 ise bir miktar geri dönüş olabilir.