Purestar İndirimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Araf

Çaylak Detaycı
Üye
Ebatı buyuk oldugu için ( 60x90 cm ) tek seferde kurular. Twist cinsi kurulama havlularina göre performansı biraz aşağida olur ama ödediginiz fiyatin karşılığını alirsiniz.
bu arada odeme kisminda tc kimligimi dogru yazmama ragmen kabul etmiyor

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@Araf
Uber blue tavsiye etmiyorum
Tecrübeyle sabittir
Almışken twisted alın
Süperclean den yada Emre’den siz bilirsiniz ama aldığınız bez kesinlikle twisted olsun

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Araf
Uber blue tavsiye etmiyorum
Tecrübeyle sabittir
Almışken twisted alın
Süperclean den yada Emre’den siz bilirsiniz ama aldığınız bez kesinlikle twisted olsun
@Araf
Kesinlikle katılıyorum, üstte kendim de tecrübemi aktardım... Zamanında az daha verip twisted bez alsaydım dedim çünkü arada baya baya fark var ve ciddi rahatlık sağlıyor, çok daha rahat kuruluyor aracı. Evet ucuz değil, az para da değil. Bir araç kurulama havlusu 100 lira eder 150 lira eder bunlara da bişey diyemem ama şundan eminim ki twisted bez, normal bez ile arasındaki fiyat farkının her kuruşunu hak ediyor. Bunu çok çok net söyleyebilirim :) ama şimdi 100 liralara çıkıp da 30-40 liradan kaçıp memnun olmama riski çok yüksekken (bunu yaşadım ve 1.5 sene sonunda tekrar bez aldım) vermişken biraz daha verin çok çok rahat araç kurulama keyfini-rahatlığını yaşayın :)

Araf

Çaylak Detaycı
Üye
degerli vakitlerinizi ayirip bana cevap yazdiginiz icin tesekkurler twist cinsi kurulama havlusu alacagim :)

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Kurulama Havlusu oto ürün grubunda basit gibi görünsede aslında gerçekten en önemli üründür.
Araç yıkarken kurulama aşamasına gelene kadar zaten ciddi yorgunluk oluyor , Eğer bez kötüyse kurulama aşamasında açıkcası verdiğiniz uğraştan dolayı yaptığınız işten soğuyorsunuz.

( Bizim araçları yıkayan mağazaya yakın 2 yıkamacı arkadaş var onlar bile geldiğinde '' En iyi bezi ver derler , Deterjan falan önemsiz bez iyi olursa araç temiz oluyor , Yıkamadaki hataları bez kapatıyor. Elemanlar yorulmuyor '' derler :) Onlar bile çözmüşler işi.

Yeni teknoloji bezler hem zaman açısından faydalı hemde tek seferde kurulama ile uğraşsız şekilde çözüme götürüyor.

Tabiyki herkesin alışveriş alışkanlığıda farklı , 1 ürüne bu kadar para vereceğime 5 ürün alırım , Bozuldukça atar yenisini kullanırım diyende olabilir , En iyisini alıyım - 1 kere alıyım diyende olabilir. Her keseye uygun ürün üretmeye mecburuz.

Herkese iyi Günler...

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kesinlikle para harcarken kazanılır sözünün havlu bulmuş halleridir twisted havlular.

Bir çok deneme yanılma yapılana kadar başta çok görünen parayı vererek bunlardan kullanmak insana uzun vadede para kazandırıyor.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kesinlikle para harcarken kazanılır sözünün havlu bulmuş halleridir twisted havlular.

Bir çok deneme yanılma yapılana kadar başta çok görünen parayı vererek bunlardan kullanmak insana uzun vadede para kazandırıyor.
Kesinlikle. Twisted pile havlu ile tanıştığımdan beri bezlere harcadığım para azaldı. 2 dakika sürmüyor kurulamak. Kurularken dinleniyorum resmen :)

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
@SuperClean

Sitenizden sipariş verdim. Ama o kadar sorunlu ki ödeme sistemi anca yapabildim. 3d Şifresini girdim uyarı mesajı geldi. Sonra üye girişi yaptığımda siparişlerimde bir şey göremedim.

Ama kartımdan parayı aldı. iPara şirketinden başarıyla ödemeniz alındı diyor ama sitenizde bir şey yok. Anlamadım ben bu işi. Konu ile alakalı mail de attım.

Kontrolü rica ederim.

Son düzenleme:

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
@SuperClean

Sitenizden sipariş verdim. Ama o kadar sorunlu ki ödeme sistemi anca yapabildim. 3d Şifresini girdim uyarı mesajı geldi. Sonra üye girişi yaptığımda siparişlerimde bir şey göremedim.

Ama kartımdan parayı aldı. iPara şirketinden başarıyla ödemeniz alındı diyor ama sitenizde bir şey yok. Anlamadım ben bu işi. Konu ile alakalı mail de attım.

Kontrolü rica ederim.

Merhaba ,
Ben arkadaslara ilettim ilgilenecekler.
Sorun cikmaz merak etmeyin.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba sitenizden cila padi siparişi verdim. İki ürün var elinizde arasında ne fark var bilgi verebilirseniz sevinirim.
Benim gördüğüm ölçü ve gsm ler biraz farklı. Araç dış yüzeyinde sıvı cila vs ürünler için kullanmak istiyorum hangisini almam gerekiyordu ben üstteki üründen 4 lü paket siparişi verdim ama diğerini sonradan gördüm hata yapmış olabilirmiyim ?

SUPERCLEAN MİKROFİBER PED | SuperClean Mikrofiber

CİLA PEDİ - PASTA CİLA SÜNGERİ - 4LÜ PAKET - SUPERCLEAN MİKROFIBER | SuperClean Mikrofiber

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Merhaba sitenizden cila padi siparişi verdim. İki ürün var elinizde arasında ne fark var bilgi verebilirseniz sevinirim.
Benim gördüğüm ölçü ve gsm ler biraz farklı. Araç dış yüzeyinde sıvı cila vs ürünler için kullanmak istiyorum hangisini almam gerekiyordu ben üstteki üründen 4 lü paket siparişi verdim ama diğerini sonradan gördüm hata yapmış olabilirmiyim ?

SUPERCLEAN MİKROFİBER PED | SuperClean Mikrofiber

CİLA PEDİ - PASTA CİLA SÜNGERİ - 4LÜ PAKET - SUPERCLEAN MİKROFIBER | SuperClean Mikrofiber
Merhaba ;
Ürünler aynıdır. Varyant adetleri farklı. Bazen Bilgi girerkende 1 cm eksik fazla girebiliyorlar dikkatsizlikten.
İç-Dış Yüzey katı - sıvı kimyasal - wax vs uygulamasında çok rahat kullanımı olan ürünlerdir. Çok memnun kalırsınız.
Cilaların içinden çıkan küçük yuvarlak süngerlerden sonra bu ürün ciddi kolaylık sağlıyor.
Siparişiniz yarın kargoya teslim edilir.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba ;
Ürünler aynıdır. Varyant adetleri farklı. Bazen Bilgi girerkende 1 cm eksik fazla girebiliyorlar dikkatsizlikten.
İç-Dış Yüzey katı - sıvı kimyasal - wax vs uygulamasında çok rahat kullanımı olan ürünlerdir. Çok memnun kalırsınız.
Cilaların içinden çıkan küçük yuvarlak süngerlerden sonra bu ürün ciddi kolaylık sağlıyor.
Siparişiniz yarın kargoya teslim edilir.
Bir tanesinin açıklamasında sert sıvı emmez sünger ve ürünümüz kesinlikle yüzey çizmez yazıyor. Diğerinde sıvı emmesi azaltılmış sünger yazınca ve boya çizmesi ile ilgili birşey yazmayınca acaba hata mı yaptım diye düşünmüştüm.

Ürün kargoya verilmiş bu arada. İlginiz ve cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Bir tanesinin açıklamasında sert sıvı emmez sünger ve ürünümüz kesinlikle yüzey çizmez yazıyor. Diğerinde sıvı emmesi azaltılmış sünger yazınca ve boya çizmesi ile ilgili birşey yazmayınca acaba hata mı yaptım diye düşünmüştüm.

Ürün kargoya verilmiş bu arada. İlginiz ve cevabınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Mikrofiber Ped İcerisinde sıvı emmesi azaltilmiş Sert sunger bulunmakta. Kullanilan kimyasalı cok emerek sarfiyati arttirmasin diye dusunduk.

Üstüne kaplanan kumaş 250 260 gsm mikrofiber , dikisleride hep icten yapildigi için yüzeyi çizmiyor.

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
31.03.202 tarihinde siteniz üzerinden sipariş verdiğim aşağıdaki linkteki ürün yerine dokulu olan gelmiş. Aradım ancak telefonunuza ulaşamadım.
Bundan istemiştim
MİKROFİBER CAM BEZİ (50X70 CM) | SuperClean Mikrofiber
bu gelmiş
MİKROFİBER PETEK DOKU CAM BEZİ (50X70 CM) | SuperClean Mikrofiber
Merhaba ,
Belki o anda magazada stok yok diye Petek doku Cam bezini yollamislardir.

Depo / Magaza koordinasyonu bu ara malum sebeplerden bozuk.

Isterseniz ekonomik olan cam beziyle degistirirler ama size daha kaliteli ve pahali olani yollamislar.

Size gelen urun cok daha iyi performans vermektedir.

Yinede karar sizin...

Tesekkurler .

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Merhaba ,
Belki o anda magazada stok yok diye Petek doku Cam bezini yollamislardir.

Depo / Magaza koordinasyonu bu ara malum sebeplerden bozuk.

Isterseniz ekonomik olan cam beziyle degistirirler ama size daha kaliteli ve pahali olani yollamislar.

Size gelen urun cok daha iyi performans vermektedir.

Yinede karar sizin...

Tesekkurler .
Aynı ürünü değil ancak benzerlerini kullanmıştım. İz bıraktığı için özellikle diğerlerinden sipariş vermiştim. Ancak siz sorun olmaz derseniz farkını yatırmak kaydıyla kabul ederim.

Nakamura

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynı ürünü değil ancak benzerlerini kullanmıştım. İz bıraktığı için özellikle diğerlerinden sipariş vermiştim. Ancak siz sorun olmaz derseniz farkını yatırmak kaydıyla kabul ederim.
Kardeşim bende geçen haftalarda @SuperClean den petek dokulu cam bezi aldim bencede değiştirmeyin. Performansı gayet iyi hiç iz yapmadan temizlik sağlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...