Purestar İndirimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Aynı ürünü değil ancak benzerlerini kullanmıştım. İz bıraktığı için özellikle diğerlerinden sipariş vermiştim. Ancak siz sorun olmaz derseniz farkını yatırmak kaydıyla kabul ederim.
Bizim ürünümüz benzerlerinden iplik yapisi itibariyle farklidir. Piyasada benzer cok urun var ama kaliteleri farklidir.
Memnun kalirsiniz.
Gule gule kullanin.

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Herkese Merhaba ,

Bazı arkadaşlar Wash Pad soruyordu mevcut şartlar altinda biraz gecikmeli üretebildik ama siteye ekledik.

Bizce güzel ürün oldu ama takdir sizlerin tabiyki.

Ele güzel oturuyor .
Dış kısmını 400 gsm ultra soft mikrofiber kumaşla kapladık. ( Örn: Purestar Pad )

Dikişleri tamamen el işçiliği , Kenarda ,köşe de sert hiç bir yüzey olmamasını sağladık.

Fiyatida çok makul tutmaya çalıştık , beğenirsiniz umarim.

Selamlarimla...

MİKROFİBER PED | SuperClean Mikrofiber

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Herkese Merhaba ,

Bazı arkadaşlar Wash Pad soruyordu mevcut şartlar altinda biraz gecikmeli üretebildik ama siteye ekledik.

Bizce güzel ürün oldu ama takdir sizlerin tabiyki.

Ele güzel oturuyor .
Dış kısmını 400 gsm ultra soft mikrofiber kumaşla kapladık. ( Örn: Purestar Pad )

Dikişleri tamamen el işçiliği , Kenarda ,köşe de sert hiç bir yüzey olmamasını sağladık.

Fiyatida çok makul tutmaya çalıştık , beğenirsiniz umarim.

Selamlarimla...

MİKROFİBER PED | SuperClean Mikrofiber
Hocam öncelikle ürünü ortaya çıkaranların emeğine sağlık. Pedin içindeki süngerin sertliği küçük olanların Süngeri gibi sert mi yoksa yumuşak mı yani araç yıkarken girintili çıkıntılı yerlere göre esneme payı var mıdır bunu merak ettim ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Hocam öncelikle ürünü ortaya çıkaranların emeğine sağlık. Pedin içindeki süngerin sertliği küçük olanların Süngeri gibi sert mi yoksa yumuşak mı yani araç yıkarken girintili çıkıntılı yerlere göre esneme payı var mıdır bunu merak ettim ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba ,
Bu üründe yikamaya yönelik daha yumuşak ve esnek sünger kullandik.

Cila pedindeki sünger sıvı emmesi azaltilmış , 22 densite süngerdir.

Yikama Pedindeki sünger sıvı emen ve Yumuşak 16 densite süngerdir.

Dışındaki mikrofiber kumaşta cila pedine göre çok daha yumuşak ve daha gramajlıdır.

Bizim Cila Bezlerimiz vardır biliyorsunuzdur belki pofuduk olan 400 gsm lik , Direk onlari kaplattım.

Malzeme kalitesi iyi yani memnun kalacaksiniz insallah.

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Iyi Aksamlar Herkese ,

Bazı arkadaslar indirimden zamaninda yararlanamadık diye mesaj atmış , Hepimizin covid sebepli öncelikleri , mecburiyetleri , harcamalari değisti haklı olarak.

Hepimizin sağlıklı günleri olsun inşallah.

%10 indirimi nisan sonuna kadar uzattik.

Herkese Selamlar.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@can26, @SuperClean,
herkes twisted pile alır sevgili mod. Supreme den yana kullanmış tercihini . vardır illa ki bi bildigi .gülücük.
güzel günlerde olsun.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26, @SuperClean,
herkes twisted pile alır sevgili mod. Supreme den yana kullanmış tercihini . vardır illa ki bi bildigi .gülücük.
güzel günlerde olsun.
Purestardan 2-3 farklı boyutlarda havlum var 1400 gsm değeri ve renginden dolayı tercihim oldu :komik: @SuperClean markanın diğer ürünlerinide kullanıp memnun olduğumdan bundanda şüphem yok :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Purestardan 2-3 farklı boyutlarda havlum var 1400 gsm değeri ve renginden dolayı tercihim oldu :komik: @SuperClean markanın diğer ürünlerinide kullanıp memnun olduğumdan bundanda şüphem yok :)
rengi gerçekten ''can'' alıcı. diyorum isminize atıf. ilk izlenimleriniz nasıl ? kagıt üstü verileri biliyoruz . sizin gözünüzden degerlendirme almak isterim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
rengi gerçekten ''can'' alıcı. diyorum isminize atıf. ilk izlenimleriniz nasıl ? kagıt üstü verileri biliyoruz . sizin gözünüzden degerlendirme almak isterim.
Teknik olarak yorumlamam çok mümkün olmasada duplex ve kline göre bir tık daha yumuşak doku izlenimi ve daha kalın bir havlu gibi geldi bana :dusun:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teknik olarak yorumlamam çok mümkün olmasada dublex ve kline göre bir tık daha yumuşak doku izlenimi ve daha kalın bir havlu gibi geldi bana :dusun:
neyseki sizi görünce yüzümde anlamlı bir anlamsız gülümseme belirdi . ''bir ben miyim'' akıl suallerine eşlik ettiniz. gülücük

ah ah . bir ay oldu deneyemedim. sevigili modum. sizin aldıgınıza mukabil heveslendim lakin nafile . yapacak birşey yok siz musterih olun artık iş başa düştü . çok teşekkür ederek bir gülümsemeyle daha görseli bırakıyorum.

iyi detaylar.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
neyseki sizi görünce yüzümde anlamlı bir anlamsız gülümseme belirdi . ''bir ben miyim'' akıl suallerine eşlik ettiniz. gülücük

ah ah . bir ay oldu deneyemedim. sevigili modum. sizin aldıgınıza mukabil heveslendim lakin nafile . yapacak birşey yok siz musterih olun artık iş başa düştü . çok teşekkür ederek bir gülümsemeyle daha görseli bırakıyorum.

iyi detaylar.

Sessiz stokçulardansınız demek ki efenim,tecrübeleri alalım burdan o halde güle güle kullanın:)

graphys

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Yıllar önce alışveriş yapmıştım. Ürünlerden memnun kalmıştım. Kalitenin aynı şekilde devam ettiğini düşünerek indirimin bitimine 1,5 saat kala havlu ve cam bezi siparişi verdim.

Bir de sormamda sakınca yoksa bu twist pile hangi ürün acaba?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Sessiz stokçulardansınız demek ki efenim,tecrübeleri alalım burdan o halde güle güle kullanın:)
sessizden ziyade hayıflanan stokçu cuk denebilir. tecrübenin yanındaki görünmeyen zayiatları paylaşmama istegi olsa gerek bu. gülücük.

tres bientot diyelim ve konuyu kapatalım . teşekkürler efendim sizede kullanımda mutluluk eşlik etsin.

iyi detaylar.

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Yıllar önce alışveriş yapmıştım. Ürünlerden memnun kalmıştım. Kalitenin aynı şekilde devam ettiğini düşünerek indirimin bitimine 1,5 saat kala havlu ve cam bezi siparişi verdim.

Bir de sormamda sakınca yoksa bu twist pile hangi ürün acaba?
Merhaba ,
Twisted pile havlular, fiber ipliklerin üretim esnasinda burgu şeklinde birbirleriyle birleştirilmesiyle oluşturuluyor. Su emme kapasitesi çok yüksek ürünlerdir.

Twisted havlu olarak bizde tek kat ve dublex dediğimiz çift katli çesitli ebatlarda ürünler var sitemizde.

Örnek olarak aşağidaki ürünü verdim yapisini anlamaniz için alternatifleri sitede inceleyebilirsiniz.

PURESTAR DUBLEX TWIST TOWEL 45X75 CM | SuperClean Mikrofiber

graphys

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Merhaba ,
Twisted pile havlular, fiber ipliklerin üretim esnasinda burgu şeklinde birbirleriyle birleştirilmesiyle oluşturuluyor. Su emme kapasitesi çok yüksek ürünlerdir.

Twisted havlu olarak bizde tek kat ve dublex dediğimiz çift katli çesitli ebatlarda ürünler var sitemizde.

Örnek olarak aşağidaki ürünü verdim yapisini anlamaniz için alternatifleri sitede inceleyebilirsiniz.

PURESTAR DUBLEX TWIST TOWEL 45X75 CM | SuperClean Mikrofiber
Cevabınız için teşekkür ederim. Ben supreme ve petek dokulu cam bezi aldım. Not kısmına yazmayı unuttum ama. :) Purestar yıkama eldivenini de merak ediyorum :)

SuperClean

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Cevabınız için teşekkür ederim. Ben supreme ve petek dokulu cam bezi aldım. Not kısmına yazmayı unuttum ama. :) Purestar yıkama eldivenini de merak ediyorum :)
İhtiyacınız varsa tavsiye ederim. Güzel bir ürün yumuşak ve bileğe oturuşu iyi .
Açikcasi usd kurdan dolayi böyle fiyatlari ve üstüne bide %10 indirimli almak dolar düşmezse maalesef imkansiz olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...