Ralliart Lancer Uygulama Paylaşımları

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Çok geçmiş olsun, üzüldüm vallahi.
Elinizde güvenlik kamerası vb. bir delil varsa ben de şikayetçi olmanızdan yanayım. Muhtemelen takipsizlik çıkacaktır ama belki de bundan sonraki davranışları için bir uyarı mahiyetinde olur da 2 kere düşünür bir şey yaparken.

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Çok geçmiş olsun, üzüldüm vallahi.
Elinizde güvenlik kamerası vb. bir delil varsa ben de şikayetçi olmanızdan yanayım. Muhtemelen takipsizlik çıkacaktır ama belki de bundan sonraki davranışları için bir uyarı mahiyetinde olur da 2 kere düşünür bir şey yaparken.
Teşekkür ederim Var tum binayı aşağı toplayıp izlettim.Adam kusura bakma alkolluyum dedi.Hasar ne kadarsa vereyim dedi.ama şikayet aklimda

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bugünde gece taktigimiz pacaliklara arabanın modelini sipariş etmiştim bugün geldi hemen yapistirdim

Arabaya cuk diye oturmuş, ellerine sağlık. Çamurlukları takarken orjinalinden yuvaları varmıydı ? Yoksa akıllı mı attın ?

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Arabaya cuk diye oturmuş, ellerine sağlık. Çamurlukları takarken orjinalinden yuvaları varmıydı ? Yoksa akıllı mı attın ?
Çamurluk tarafı orjinal yuvalarına taktım iç tarafta sallanmasın diye bir parça var oraya akıllı attim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yakışmış, gayet güzel görünüyor en azından ke di adınıza arkadan gelen aracada daha az taş gidecek :mutlu: güle güle kullanın

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Yakışmış, gayet güzel görünüyor en azından ke di adınıza arkadan gelen aracada daha az taş gidecek :mutlu: güle güle kullanın
Hem bir neden o hemde araba çok kirleniyordu bir nebze önüne gecer

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Bugün komşumuzun pert ettiği arka far Amerikan versiyonuyla değişti.Geri lambalarindaki renk farkı sağda osram diadem ampul kullanıyordum.solda geçici bir ampul taktık

.

Moderatör tarafında düzenlendi:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bir saha böyle sıkıntı yaşamazsınız inşallah, hayırlı olsun yeni stop. Neyse çiziksiz yeni stop oldu, bardağın dolu tarafından bakalım. Adama deseysin bir dahakine öbürüne girişinde onu da yenileyelim :)

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Bir saha böyle sıkıntı yaşamazsınız inşallah, hayırlı olsun yeni stop. Neyse çiziksiz yeni stop oldu, bardağın dolu tarafından bakalım. Adama deseysin bir dahakine öbürüne girişinde onu da yenileyelim :)
Aynen öyle hocam sıfır hare stop oldu.Beni ondan daha çok sevindiren serviste düz Avrupa ve Amerikan seçeneği vardı o beni daha çok sevindirdi.Bir daha da yapacağını sanmam hocam

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hayırlı olsun, paçalıkların takılması ve stop lambasının başına gelen badirenin atlatılmasıyla arkadan şahane görünüyor yavru Evo :) Yeni takılan stop lambasının Amerikan versiyon olduğunu belirtmişsiniz, normalden farkı tam olarak nedir bunun?

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Hayırlı olsun, paçalıkların takılması ve stop lambasının başına gelen badirenin atlatılmasıyla arkadan şahane görünüyor yavru Evo :) Yeni takılan stop lambasının Amerikan versiyon olduğunu belirtmişsiniz, normalden farkı tam olarak nedir bunun?
Öncelikle çok teşekkür ederim farkı Avrupa versiyonda sis lambası oluyor.yukaridaki Avrupa versiyon, aşağıdaki amerikan

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Öncelikle çok teşekkür ederim farkı Avrupa versiyonda sis lambası oluyor.yukaridaki Avrupa versiyon, aşağıdaki amerikan

Goruntusu simetri severle icin daha iyi ama karsiliginda suan arka sis lambası iptal olmus sanirim. Bu durum muayene yaptirirken sorun olmaz mi?

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Goruntusu simetri severle icin daha iyi ama karsiliginda suan arka sis lambası iptal olmus sanirim. Bu durum muayene yaptirirken sorun olmaz mi?

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araç fabrikasyon bu şekilde diyip geçebiliyorlar bizde deneyecegiz.