bugün dış yıkama yaptım. 4.30 saat sürdügünden yarına iç yıkamayı bıraktım. Bu kadar uzun sürmesi normal mi ben mi yavaşım anlamadım

) ilk yıkamamdan tam 2 hafta geçti. Öncelikle 2 hafta önce uyguladığımız turtle wax tire kit uyguladıgımız lastik durumumuzu paylaşayım
kirli resim bir kaç tane
İlk olarak 1:30 oranında b33 kullandım. Yine benden mi kaynaklı foam lance den mi anlayamadığım 1250 ml karışımla anca aracı dönebildim. 500 ml yetiyor diyenler var ben yettiremedim bir türlü. Geçen sefer 1 lt ile dönmüştüm bu sefer 1250 oldu
Ön yıkama durulama sonrası lastik durumumuz
Ardından jantları yıkadım kovaya 10 ml koch nms kattım. Arka ve kol araları Ez detail brush, ön yüze-bijonlara chemical guys coat, davlumvaza bim jant fırçası ile girdim. flowey r1 ile hem davlumbazları hemde jantı temizledim. Davlumbazlarda temiz bir görünüm yakalayamadım r1 ile. Bir dahakine b33 deneyeceğim.
Durulama sonrası
Ardından 10 lt suya 50 ml koch nms ve chemical guys chenille ile cilalı yıkama yaptım
Ardından koch pw attım foam lance ile. 750 ml karışım ile aracı dönebildim. 1:150 oranda hazırladım
Ardından chemical guys mammoth havlu kurulama, gojo ile kapı araları ve jantları kuruladım. Flowey s3 ve mikromarket bez ile camları sildim.
Daha sonra 2 hafta önde uyguladığım turtle wax kitli araca space ucuz lastik parlatıcı uyguladım. Bu arada 2 hafta önce akşam uyguladıgım için turtle ı, bir yerde çamurluk ve tamponu boyamısım. Kurularken farkettim çıkmamış. Onada birşeyler uygulamam lazım bezle cıkaramadım
Tam işimiz bitti topladım gidiyordum kuş ön cam yanına patlattı. Neyseki taze olunca çıktı hemen
Finaller