1600 km tatil dönüşü, ön tarafı bol böcekli 4 saatlik bir yıkama yaptık.
Kirli hallerimiz
İlk olarak jantlara, lastiklere ve davlumbazlara koch gs ile ön yıkama yaptım
Öncesi
Gs sonrası
Ardından jant kovamızda koch nms ile ez detail brush, chemical guys goat brush eşliginde jantlara flowey r1 sıktık.
Sonrası
Ardından b33 attım araca. Bu sefer 1 lt ile 2 sefer döndüm aracı. güvenemeyip 1 lt yapmıştım 500 ml de yeterdi
Chemical guys goat brush ile fırçaladık logo, panjur, fitil vs
B33 böcek lekelerini basınclı suyla iyi bir şekilde çözdü. Makina olmasa sökmezdi ama yakın tutunca cıkardı böcekleri.
B33 sonrası koch nms ile cilalı şampuanlandık
Cilanın bıraktığı iz aşağıda
Nms sonrası
Ardından foam lance ile pw attım. yine güvenemeyip 1 lt hazırlamıştım bu seferde 2 sefer döndüm aracı. Dhaa önce 1:150 hazırlıyordum bu sefer 1:50 hazırladım. Daha yogun ve uzun gitti.
Pw sonrası
Daha sonra chemical mammoth halımız ile kuruladık
Ardından flowey s3 ve mikrotex cam bezi ile camları geçtim. Genelde en son arabaya bindigimde camlara ısık vurunca hafif lekeler görüyorum. Bez mi iyi değil anlamadım. Ya da uzun zamandır iç temizlik yapmadım içten kirli.
Tavsiye edenler olmuştu bezi daha önce.
Ardından turtle wax jet black lastik seti ile lastikleri temizledim ve jet black boyayı attım
1 ay önce davlumbaza bulaştırdıgım lekesi hala cıkmamış hafiften duruyor
baya kalıcı bir ürün. Geçen sefer spreyden sonra su tutmamıştım bu sefer düzgün yaptım.
Öncesi
İlk olarak sprey temizleyicisini sıktım ve davlumbazlardada kullandıgım bim jant fırçası ile fırçaladım
Ardından su tutup kuruladım
Daha sonra jant ve lastiği kuruladım, jet black in 1. Katını geçtim
4 lastigi döndükten sonra 2. Katı geçtim. 10 dk geçmesi isteniyor en az ürün videosunda.
2. Kattan 10 dk sonra
Kirli hallerimiz
İlk olarak jantlara, lastiklere ve davlumbazlara koch gs ile ön yıkama yaptım
Öncesi
Gs sonrası
Ardından jant kovamızda koch nms ile ez detail brush, chemical guys goat brush eşliginde jantlara flowey r1 sıktık.
Sonrası
Ardından b33 attım araca. Bu sefer 1 lt ile 2 sefer döndüm aracı. güvenemeyip 1 lt yapmıştım 500 ml de yeterdi
Chemical guys goat brush ile fırçaladık logo, panjur, fitil vs
B33 böcek lekelerini basınclı suyla iyi bir şekilde çözdü. Makina olmasa sökmezdi ama yakın tutunca cıkardı böcekleri.
B33 sonrası koch nms ile cilalı şampuanlandık
Cilanın bıraktığı iz aşağıda
Nms sonrası
Ardından foam lance ile pw attım. yine güvenemeyip 1 lt hazırlamıştım bu seferde 2 sefer döndüm aracı. Dhaa önce 1:150 hazırlıyordum bu sefer 1:50 hazırladım. Daha yogun ve uzun gitti.
Pw sonrası
Daha sonra chemical mammoth halımız ile kuruladık
Ardından flowey s3 ve mikrotex cam bezi ile camları geçtim. Genelde en son arabaya bindigimde camlara ısık vurunca hafif lekeler görüyorum. Bez mi iyi değil anlamadım. Ya da uzun zamandır iç temizlik yapmadım içten kirli.
Ardından turtle wax jet black lastik seti ile lastikleri temizledim ve jet black boyayı attım
Öncesi
İlk olarak sprey temizleyicisini sıktım ve davlumbazlardada kullandıgım bim jant fırçası ile fırçaladım
Ardından su tutup kuruladım
Daha sonra jant ve lastiği kuruladım, jet black in 1. Katını geçtim
4 lastigi döndükten sonra 2. Katı geçtim. 10 dk geçmesi isteniyor en az ürün videosunda.
2. Kattan 10 dk sonra