Renault Clio Sporttourer 1.5 Dci Joy Boya Koruma Uygulamasi

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Eline sağlık [mention]Sefa46 [/mention] tutrle’i beğenmişsindir uzun süredir bulamıyordum sayende stok yaptık baya uygulamaların herzaman ki gibi harika ellerine sağlık siyaha yine can gelmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yine bir siyah klasiği ve @Sefa46 askeriyemize hayırlı olsun
Tesekkurler Cagri hocam :)

Eline sağlık [mention]Sefa46 [/mention] tutrle’i beğenmişsindir uzun süredir bulamıyordum sayende stok yaptık baya uygulamaların herzaman ki gibi harika ellerine sağlık siyaha yine can gelmiş

Tesekkurler Bugra Hocam katkimiz olduysa ne mutlu :) Turtle begendim gayet uygun ve hizli sonuc.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Buğra hocam senide görmüşken kullandığın ürünlerdi yorumlarını geri dönüşlerini alabiliriz,Sefa hocamın müsadesiyle :)

Birsen1983

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Komutanim eline koluna sağlık yine harikalar yapmışın ben sadece sunu söyleyeyim sana biz kendi yerimizde senin kadar detaya giremiyoruz sen hiç üşenmeden herseyi yapiyorsun yasaklar bitsin ilk is sana uğramak olacak :opucukx::)

Zerdal

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırıkkale
Komutanım elinize saglık Anlaşılan Serıye basladınız yıne hayırlı olsun Uygulamaların cok güzel orayla hatırladıgım en güzel anı sizin ortam ve dostlugunuz tesekkür ederim her zaman bekleriz dostlarımıza bol selamlar

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Komutanim eline koluna sağlık yine harikalar yapmışın ben sadece sunu söyleyeyim sana biz kendi yerimizde senin kadar detaya giremiyoruz sen hiç üşenmeden herseyi yapiyorsun yasaklar bitsin ilk is sana uğramak olacak :opucukx::)
Kardesim tesekkur ederim her zaman bekleriz aileni de al.gel misafirim ol :)

Komutanım elinize saglık Anlaşılan Serıye basladınız yıne hayırlı olsun Uygulamaların cok güzel orayla hatırladıgım en güzel anı sizin ortam ve dostlugunuz tesekkür ederim her zaman bekleriz dostlarımıza bol selamlar
Kardesim aynn serideyiz suan guzel dusuncelerin icin tesekkurler yasaklar bitsin bir tur yapacagim insallah seni de bekleriz tekrar Ankara ya :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim eline koluna sağlık, harika olmuş yine.
Şu an elimde tam T10 u deneyecek bir araba vardı aslında:) Çok merak ettiğim bir ürün gerçekten.

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Buğra hocam senide görmüşken kullandığın ürünlerdi yorumlarını geri dönüşlerini alabiliriz,Sefa hocamın müsadesiyle :)
Merhabalar tutrle wax t10’u şöyle anlatayım audi a5 scuba blue renginde hiç yormadan iş görmüştü sefa da geçen gördü bi markette alayım mı tavsiye eder misin ? Dedi hiç yormaz dedim ki eminim yormamıştır biraz tozutur ancak tozutmayıp vıcık vıcık pede yapışmasından iyidir çok ürün damlatmaya gerek yok ayrıca uzun uzun çalışmakta hiç bir sorun yaşamazsınız birde t40 var seramik öncesi tavsiye ederim yağsız ve temizlemesi çok rahat ancak üretimi bitti diye biliyorum piyasada kalanları toplayabilirsiniz :) bu ürünü sanırım 6 yıl önce denemiştim ilk deneme ürünüydü o süre zarfından beri raflarımda bulundururum burda çok kişiye denemesini yazmıştım aslında :) neyse yaz geldi bol bol ürün karşılaştırma ve test videosu pylaşımı yapacağım umarım bu testlerde kimsenin marka hayranlığı tutmaz bu sözü söylememde ki neden menzerna400 çılgınlığı zamanında bu ürünü test edip ondan kat kat iyi performans sergilediğini zamanında yazmıştım belki bu forum yoktu bile ozamanlar ancak herkes turtle için market ürünü demişti ki ozaman bile 400ün yarı fiyatıydı şuan bile detay market fiyatları olmasa da şuan hb sitesinde 307,20 tl hala yarı fiyatına bulunabilecek bir ürün

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Merhabalar tutrle wax t10’u şöyle anlatayım audi a5 scuba blue renginde hiç yormadan iş görmüştü sefa da geçen gördü bi markette alayım mı tavsiye eder misin ? Dedi hiç yormaz dedim ki eminim yormamıştır biraz tozutur ancak tozutmayıp vıcık vıcık pede yapışmasından iyidir çok ürün damlatmaya gerek yok ayrıca uzun uzun çalışmakta hiç bir sorun yaşamazsınız birde t40 var seramik öncesi tavsiye ederim yağsız ve temizlemesi çok rahat ancak üretimi bitti diye biliyorum piyasada kalanları toplayabilirsiniz :) bu ürünü sanırım 6 yıl önce denemiştim ilk deneme ürünüydü o süre zarfından beri raflarımda bulundururum burda çok kişiye denemesini yazmıştım aslında :) neyse yaz geldi bol bol ürün karşılaştırma ve test videosu pylaşımı yapacağım umarım bu testlerde kimsenin marka hayranlığı tutmaz bu sözü söylememde ki neden menzerna400 çılgınlığı zamanında bu ürünü test edip ondan kat kat iyi performans sergilediğini zamanında yazmıştım belki bu forum yoktu bile ozamanlar ancak herkes turtle için market ürünü demişti ki ozaman bile 400ün yarı fiyatıydı şuan bile detay market fiyatları olmasa da şuan hb sitesinde 307,20 tl hala yarı fiyatına bulunabilecek bir ürün
Yorumların için teşekkürler Buğra hocam,zaman zaman fanatizmden daha iyi iş yapacak olan ürünleri kaçırabiliyoruz. Birde distribütör etkisi var tabi bu durumun içinde tanınması pazarlanması gibi. Konuyu dağıtmadan tekrar teşekkür ederim,ürünü ilk fırsatta deneyeceğim :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Uygulama resimleri mükemmel sonraki sayfada final resimleri daha da mükemmel emeğine sağlık Sefa.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tesekkurler bilgi icin hocam ben pahali urunden veya luks markanin urunlerinden ziyade en hizli ve sonuca ulastigim fiyati muadillerine gore uygun olan marka benim icin en guzel urundur.

Hkn Özdmr

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstad eline saglık dikkatımi çeken sizin konularda uygulama sırasını daha net anlıyorum nerde ne yapılacagını bunun için ayrıca teşekkür etmek istedim finaller ve yaptıgınız uygulamanın kalitesi ve profesyonelliği ortada elinize saglık.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Üstad eline saglık dikkatımi çeken sizin konularda uygulama sırasını daha net anlıyorum nerde ne yapılacagını bunun için ayrıca teşekkür etmek istedim finaller ve yaptıgınız uygulamanın kalitesi ve profesyonelliği ortada elinize saglık.
Tesekkurler Hocam konu duzenine ve anlatimina dikkat ediyorum begendiginize sevindim :)

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
turtle wax daha önce ptfe etkili cilasını kullanmıştım memnun kaldım.Sevdigim bir marka. Rekabet her zaman iyidir alternatif markaları desteklemekte fayda var.