Merhabalar,
Boya kusurları düzeltme ve parlatma uygulaması için konuğum opak beyaz Renault Megane. Bakımları servisimizde yapıldı, hasarlı olan sol taraf boyandıktan sonra sıra polisajda.
Kirli hali
Detaylı yıkaması ile başlıyoruz
Jantlara tuga chemie alu-taufel demir tozu
kısa link oluşturma
Davlumbazlarda flowey r1 ile temaslı temizlik
Koch chemie green star
Detaylar
Flowey b33 ile ön yıkama
Tekrar b33 ile temaslı yıkamasını yaptıktan sonra kaputtaki lekeleri m700 ile temizledim
öncesi
Sonrası
Kapı aralarını da m700 ile geçtim.
Demir tozu temizliği
Kil uygulaması Valet pro mavi
Kapı araları dahil kil yapıldıktan sonra maskeleme kontroller
Tavandaki siyah parça inanılmaz sert bir malzeme. En kalın pasta sadece gıdıklıyor o kadar.. Ne kadar kötü yıkanmış buradan belli.
Oksidasyon
Mikron ölçümü kaput kenarları
Kaput pasta-cila adı altında şuursuzca bir işlem görmüş. Tabi ki kil yapılmadan uygulama yapıldığı için boyada delik delik görüntü var. Bilmiyorsanız yapmayın
Polisaj aşaması
50/50 kaput
ücretsiz yükle
Finaller
Takip eden, yorum yapan herkese teşekkürler. Keyifli forumlar
Boya kusurları düzeltme ve parlatma uygulaması için konuğum opak beyaz Renault Megane. Bakımları servisimizde yapıldı, hasarlı olan sol taraf boyandıktan sonra sıra polisajda.
Kirli hali

Detaylı yıkaması ile başlıyoruz
Jantlara tuga chemie alu-taufel demir tozu

Davlumbazlarda flowey r1 ile temaslı temizlik

Koch chemie green star

Detaylar

Flowey b33 ile ön yıkama

Tekrar b33 ile temaslı yıkamasını yaptıktan sonra kaputtaki lekeleri m700 ile temizledim
öncesi

Sonrası

Kapı aralarını da m700 ile geçtim.
Demir tozu temizliği

Kil uygulaması Valet pro mavi

Kapı araları dahil kil yapıldıktan sonra maskeleme kontroller

Tavandaki siyah parça inanılmaz sert bir malzeme. En kalın pasta sadece gıdıklıyor o kadar.. Ne kadar kötü yıkanmış buradan belli.
Oksidasyon

Mikron ölçümü kaput kenarları

Kaput pasta-cila adı altında şuursuzca bir işlem görmüş. Tabi ki kil yapılmadan uygulama yapıldığı için boyada delik delik görüntü var. Bilmiyorsanız yapmayın
Polisaj aşaması
50/50 kaput

Finaller

Takip eden, yorum yapan herkese teşekkürler. Keyifli forumlar