Renault Talisman 1.6 Dci İcon Sealant Boya Koruma Uygulamasi

-dogo-

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Ellerinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş.
Yanlız bir konuya dikkat çekmek istiyorum,forumda çok kaliteli uygulamalar görüyoruz ancak böyle güzel bir sunuma çok nadir rastlayabiliyoruz.
Sunum düzeni,fotograf yerleştirmeleri okumayı ve takibi daha bir keyifli hale getirmiş.Uygulama yanında paylaşıma gösterdiğiniz özen için ben ayrıca teşekkür etmek istiyorum..

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline saglik abi. Goruyorsunuz anlatmaya gerek yok :sırıtan1::sırıtan1:
Tesekkurler hocam :)

Ellerinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş.
Yanlız bir konuya dikkat çekmek istiyorum,forumda çok kaliteli uygulamalar görüyoruz ancak böyle güzel bir sunuma çok nadir rastlayabiliyoruz.
Sunum düzeni,fotograf yerleştirmeleri okumayı ve takibi daha bir keyifli hale getirmiş.Uygulama yanında paylaşıma gösterdiğiniz özen için ben ayrıca teşekkür etmek istiyorum..
Tesekkur ederim guzel sozleriniz icin elimden geldigince sizlere yardimci olmaya calisiyorum :)

Hkn Özdmr

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ustad Sahane olmus ya yilin en ilk muhteşem.paylasimi sizde gordum harika olmus resimler guzel çıkmış M21 nasil birsey biraz bilgi verirmisiniz merak ettim tesekkurler

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık yapıyorsun bu sporu;)
Tesekkurler Hocam :)

Tesekkur ederim hocam :)

Ustad Sahane olmus ya yilin en ilk muhteşem.paylasimi sizde gordum harika olmus resimler guzel çıkmış M21 nasil birsey biraz bilgi verirmisiniz merak ettim tesekkurler
Polimer icerikli sentetik bir urun hocam uygulama bitiminden sonra cok guzel derin bir parlakligi vardir Uzun sure koruma saglayabiliyor su tutmama ozelligi var fena degildir uygun sartlar saglanabilirse Tesekkur ederim Yorum icinde :)

SerkanFoto NS

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Merhaba Final Fotograflarınız çok güzel cıkmış Makina olarak ne kullandınız cok begendim ilgi alanım merak ettim arac tertemiz olmuş

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba Final Fotograflarınız çok güzel cıkmış Makina olarak ne kullandınız cok begendim ilgi alanım merak ettim arac tertemiz olmuş
Cep Telefonu ile cektim Hocam Mi Note 10 / 108 Mp kamera diyorda o kadarindan pek anlamiyorum diger Telefona gore cok iyi cektigini soyleyebilirim :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa detaya fotolara boğdun bizleri çok güzel profesyonel bir uygulama olmuş. Yansımalar %50 li fotoları harika ayna gibi olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğine sağlık Sefa detaya fotolara boğdun bizleri çok güzel profesyonel bir uygulama olmuş. Yansımalar %50 li fotoları harika ayna gibi olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkur ederim Abi Elimden geleni yaptim daha iyilerini yine paylasirim :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Komutanım Maşallah ın var tek başına harika işler cıkartıyorsun inş seni bekliyoruz buralara Final Resimlerini Tek tek indirdim bilgisayara cok net cıkmış :):mutlu::alkis:
Tesekkurler Zerdal İzmir-Antalya yapacagim ins yazin pandemi vs artmaz sa ordaki dostlarada selamlar :)

@DropX, Tesekkur Ederim :)