Dün ve Bugün de boş geçmedik çok şükür

Yeni bir uygulamayla bir aracın üzerinden ölü toprağı nasıl çıkar izleyelim çay alın kahve alın iyi gider.
Hemde ilk defa dewalt deneyimimden bahsedeceğim. O zaman başlayalım.
Gene iş çevremden arkadaşımın aracı baya kötü durumda kendisi dewalt ın kobayı oldu aynı zamanda.
Dün iftardan sonra başladım uygulamaya.
Aracın bir kaç öncesi fotosunu bırakayım.
Aracın mevcut durumu bu baya zor durumda kendisi. İlk olarak jant, lastik ve paspaslardan başladım
Modifiyeli Sechoya b33 koydum yapıştırıyorum janta ve lastiğe çok güzel kir söküyor. Çok seviyorum kendisini.
Lastik jant fırçaları.
Kalan b33 kaportaya sıkmışım ama onu resimlemeyi unutmuşum.
Arkasından Koch FB demirtozu. 500 ml heryerine bocaladım.
Durulandık ve Arkasından Çinli Kill ile killendik. Resimdekinde çok çok fazla kir çıktı.
Tekrar durulandık, Kurulandık ve taban ve koltuklara başladım. Veta içersine 50 Ml Vp Carpet.
Şarjlı matkap ucuna takılı koltuk fırçasıyla.
Arka koltukları dışarı almışım ama öncesini çekmeyi unutmuşum ön koltuklar gibi gerçi ilk resimlerde vardı galiba.
Tavanıda mikrofiber beze carpet sıkıp sildim ama gene fotosunu unutmusum. öncesi ve sonrası tek başına ve acale edince unutuluyor.
Daha son Plastik aksamlar kapı eşikleri, ön konsol vites bölgesi, el freni tarafı ve bagaj tarafı Multiwash Tfr ile sıkılığ fırçalanıp mikrofiber bez ile silindi.,
Arkasından tepede bulunan çıtaları söktüm altlarını ve çıtaları temizledim.
Ve saat 12 oldu eve kaçtım.
Bir sonraki gün ıslak koltuklara oturup ön konsol ve plastik aksam temizlersen üşütürsün. detay heyecanın dan tabi hiçbir şeye dikkat etmiyoruz sabah karın gurultusu sonrası motor bozulmuş

neyse dedik çıktık yola dururmuyuz duramayız neden çünkü dewalt deniycem
Aracı yaptığım yer yıkamacı arkadaşım araç orada yapıyorum.. Neyse dış plastik aksama maskeleme yaptım. Hasta ve acaleci tavırla bugün hiç bir öncesi fotosu yok

Ama görmeniz lazım bi yerden dewalt kullnıyorum bi yerden nasıl ter akıyor yılmadım ve bitirdim.
Dewaltın içinden çıkan tüy çeke var onu ve Chemaical Guys V34 kalmıştı geçenlerden onu bitirdim. şaşkınım çünkü v34 harika bir şekilde dewalt ile yani rotary de çok güzel çalıştı.
Aracın çiziklerin yüzde 80 ini çıkardım. Kalanlarda baya derin yapacak birşeyim yoktu.
İlk başlarda ön kaputta dewaltı kullanırken çok fazla hızlara çıkmadım bir yandan yapıyorum bir yandan da kapuda dudağımı deydirerek sıcaklığa bakıyorum ey allahım

yanımda ateş ölçerde var onuda kulladım çoğu zaman 50 derecelere fln geldiğini gördüm. çok fazla ön kaputta eylendğimi görünce biraz hızlandım ve diğer bölgelerde hızı yavastan çoğaltarak 1800 devirlerde döndüm ve rotarynın büyük bir rahatlık olduğunu o an anladım kl pro ile kendimi bitirmişim.
Rotary işim bittikten sonra Kl pro elime aldım sanki oyuncak biş almışım hissi verdi hafif olmasından dolayı komik geldi.
Kl pro ile Koch M3 ve kendi pedi ile dönmesi çok hoştu. Çok severek yaptım
Sonrasın köpüklü bir yıkama yapıldı kurulandı pasta artıklarından temzilendik.
iç aksamda pedallarıda unutmayalım
İçplastik aksam kapı eşiklerine Pink Sheen kullandım.
Boya koruma olarak Chemical guys Blitz kullandım. sünger ile sürüp 20 dakika bekledim ve sildim.
Sizi çok sıktım artık finaller.
Arkadaşlar sizi sıktıysam kusura bakmayın ama her şeyi anlatmak istedim iki günde yapılan bir uygulama oldu.
Okuyup resimlere baktığını ve beğendiğiniz için teşekkür ederim.
Yarın tatil verdim kendime