Merhabalar dün genel bir yıkama yapıp bir kaç bişeyler denedim hep beraber bakalım.
Pompaların içinde vetada 100 ml ceviz 2 litre su, Kwazarda 60 ml Ev13 1800 su, sechoda 50 ml b33 1800 su
İlk öncelikle çok defa denendi biliyorum ama direk janta sıkan olmadı diye biliyorum R10 u bende 1:1 hazırladım 250 ml su 250 ml R10 koydum ve sonuçtan çok şaşkınım buyrun sizde bakın

Daha sonra b33 ile ve kova içime şampuan hazırlanarak davlumbaz lastik ve jantları temizledim.
Daha sonra arabanın ,ç,nde bulunan yıllanmış, emekli memur kılıflarımı çıkarttım. Sonrasında bunlara bir yıkama uygulamasıda gelecek. Şimdilik yüzeysel temizledim.
Arkasında aracın içini çektim sonrasında yıkayacaktım ama kurumda sular gitti. Anca az akan suyla paspasları temizledim hazırladım kuruladım. yerine koydum. Sular gittiğinde saat 21:30 flndı sonrasında 04:30 da geldi zaten nöbetçiydim bekledim sabaha kadar
Cevizle ilk tur
Arkasından kwazarda bir test yaptım. benim kwazarın içinde 2 adet önde keçe var. Sırasıyla resimlerde ilk siyah başlık ve 2 keçe attım pek hoşuma gitmedi, sonrasında siyah başlığı çıkarttım mavi başlığı taktım ve içinde hiç bişey olmayarak attım ve baya sulu oldu beğenmedim, en son tek keçe ile siyah başlığı tekrardan taktım ve istediğim kıvamı buldum bundan sonra tek keçe 60 ml ev13 mükemmel size de göstereyim.
Çift keçe siyah başlık
Mavi başlık içi boş çok sulu.
Tek keçe siyah başlık istediğim kıvam
Daha sonra çift kova Gtechniq eldiven ile Auto Brite Banana Gloss şampuan 30 Ml kullandım ve kurulama Purestar dublex, Kapı aralarına Spark havlu.
Arkasından 1:1 sonax içerisine ilave ettiğim 335 ml su ile 15 ml Flowey X50 karıştırdım. sıkıp tekrar duruladım.
Hazır polen filtresini değiştirmişken Brio klima tazeleyiciyide patlattım 15 dk. klima açık iç sirkülasyonda çalıştı.
Lastiklere Endurence, Davlumbazlara barabones iç mekan plastik aksam Spritz.
Direksiyon gövdesi, simidi, vites körüğü ve kol dayama 3D LVP
Ayların siyah kısımları ve camların dış kısım fitilleri hafiften kireç lekesiydi Eraser le hallettim. Camların fitilleri unutmusum çekmeyi.
50:50 de var
Camlara içerden ve dışardan Amway Glass Cleaner ve Work Stuff cam bezi. Kullandığım en iyi cam bezi değişmezim bundan sonra onuda deneme fırsatı buldum sonunda kendi aracımda.
Birazda finaller.
Arkadaşlar sizleri inşallah sıkmamışımdır okuduğunuz için ve resimlere bakıp beğendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Yakın zaman da tavan halı ve koltuk yıkama yapacağım o yüzden koltukları yüzeysel geçtim
Sonunda kılıflardan kurtuldum çok mutluyum.
Sağlıcakla kalın