Respect3578 Uygulama Paylaşımları

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bugünde sabah işten geldim 3 saat uyudum kahvaltı vs derken çok iş yaptım ilk olarak bir adet tek kişilik yatak yıkadım. O bittikten sonra kayınpederin Fluence aracının koltuk ve dosemelerine giriştim.
Arnica Hydra Plus, carpet ve flowey i2 ile

Bazı resimlerin yerleri olmamış olabilir yani kusura bakmayın telden zor oluyor

آپلود عکس رایگان

картинки скачать

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
İş güç ve ev işleri derken hala daha evime yerlesemedim tadilat işlerimiz devam ediyor. Bu arada ufak tansiyon rahatsızlığı yaşadım şuan kontrollü olarak ilaç alıyorum. Tabi beni detaydan alıkoyamaz asla . Son bir far temizleme yaptım sağolsun beni intagramdan takip edenler zaten görüyor. beğenen ve destek olan herkese teşekkür ederim. Korayyozcann Instagram adresim.
Mardin ilinde yaşarken Diyarbakır ziebart tan işlem yaptırmıştım. İşlemimize gelecek olursak aracın komple altına ve davlumbazların altına pütür değil, zift tarzı ama zift değil onların kendi ürünü ile kaplatmıştım. Ürün ne gibi fayda sağlıyor aracımızın altını korozya karşı koruyor su ve başka dış etkene karşı koruyor ufak tefek taş vs darbelere karşıda etkili olduğunu söylediler ve aracın markasına göre yüzde 60 ses yalıtımı sağlıyor.
Benim aracım Citroen c-elysee yüzde atmış değil ama yüzde 40-45 gibi seste etkisi oldu. Bu işlemler sırasında 3 ayrı kısa video çekmiştim onları paylaşıyorum sağlıcakla kalın detay yapamadığım hergün için içimi yiyor.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Araç sahibi yakın arkadaşım kendisi bilgisi dışında babası tarafından far temizliği yapılmış daha yeni ve kendisi beğenmemiş. Bugün zaman bulup kısa bir zamanda kendisinin de yardımıyla farlarını istediği şekle getirdik. Sonuçtan gayet memnun oldu.
Tabi bende kısa bir terapi yaptım

Öncesi Detailing fail:mad:

Sonrası

hızlı foto

Öncesi

Sonrası

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Araç sahibi yakın arkadaşım kendisi bilgisi dışında babası tarafından far temizliği yapılmış daha yeni ve kendisi beğenmemiş. Bugün zaman bulup kısa bir zamanda kendisinin de yardımıyla farlarını istediği şekle getirdik. Sonuçtan gayet memnun oldu.
Tabi bende kısa bir terapi yaptım

Öncesi Detailing fail:mad:

Sonrası

hızlı foto

Öncesi

Sonrası

Eline sağlık abi :) yapılan işlemler nedir? Önceki yapan kişi özellikle kenarları özenmeden üstünkörü yapıp geçmiş heralde.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Elinize sağlık, ne uyguladınız?
Eline sağlık abi :) yapılan işlemler nedir? Önceki yapan kişi özellikle kenarları özenmeden üstünkörü yapıp geçmiş heralde.
Yapılan işlemleri bende merak 3diyorum
Arkadaşlar merhaba genelde yapılan işlemlerimi her zaman yazardım önceki gonderilerimde bu aralar zaman sıkıntısı çekiyorum.
Bu işlemimize 800-2000-3000 su zımparalarla sırasıyla zimparaladim. Daha sonra h9 ile pasta sonra M3 pasta arkasından IPA ile temizleyip nasiolzr53 seramik ile korumaya aldım.
Hepsi bu kadar.
Sağlıcakla kalın.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık Koray abi, bu uygulamalar artık sana sıradan geliyordur. :) :D