Valla beyler bugün 8.30 da başlayan temizlik maceram öğlen bir kahvaltı il molası sonrası devam etti. Çok fazla şey yaptım tek tek resim çektim hepsini anlatacağım inşallah sıkılmazsınız. yorgunluktan akşam yemeğinden sonra anca dinlenebildim. Hadi bakalım
Önce kirliler.
Veta da 1:10 (200 ml ürün 1800 ml su) ceviz
Sechoda 1:12,5 (250 ml ürün 1750 ml su) Gtechniq W4 Ön yıkama köpüğü. Bu oran bile köpük az yaptı sechoya biraz daha bulaşık süngeri ve o metal temizleyiciden takviye etmem lazım.
Kwazar 1:10 sulandırılmış Auto Glym Multiwash TFR
2 jant fırçası, 1 detay fırça, Scgb Lastik fırçamız
Ön yıkama yapmadan sadece lastik kenarlarını TFR ve Scgb ile fırçaladım. Sonra ön yıkamada Cevizi güzelce sıktıktan sonra arkasından hemen W4 ü sıktım bir müddet bekledikten sonra duruladım.
Arkasından
@MoonDance den aldığım Banana gloos denemek için yanıma almıştım ve denedim bir koca yaklaşık 20 lt alacağını düşünerek ten 25 ml ürün koydum. Çift kova ile Gtechniq eldiven ile çift kovayı yaptım.
Tabi salgın var kimse yok piyasada rahat rahat takılıyorum.
Yıkama ve durulama yaptıktan sonra benzinlikte tek gölge yer var oraya çektim hemen Authentic iyice korumasını yitirdi bunun için bir önceki paylaşımdakı hızlı wax olan Auto Glym Aqua Wax ı kullanarak Dublex ile kurulama yaptım. Finisleri sonda paylaşacağım şimdi devam edelim
İçime dert olan davlumbazlardaki zift ve yol çizgilerinden bulaşan nokta nokta boya çizlerini sökmeye başladım. Her 4 davlumbazda da vardı tek tek beni öldürdü resmen ama azmettim ve bitirdim. Boyalar çok uğraştırdığı için ve bir yandan açlık bastırıp kahvaltı hazır olduğundan zift temizleme işlemini bir başka zamana bıraktım.
Arkasından Veta ya su doldurdum ve jant ile lastik temizliğini ayrıntılı şekilde yaptım hepsine gene
Temizlenen lastiklere Endurence, Temzilenen

davlumbazlara Chemaical Barabones. Barabones i süngere sıkarak yaptım biraz uzun gitsin diye meret.
Ve bu şekilde eve geçip kahvaltımı yapıp çeyımı içip biraz dinlendikten sonra 6. kattan aşağıya 40 metre kablayu saldım. Yaptığım elektirk süpürgesini indirim. Ve gene aklımda çok çok takılan uykularımı kaçıran kapı araları ve menteşeleri temizledim. Bir ara başka temizlikten ceviz ve Gs Star kalmıştı ikisini karıştırdım ve birazda TFR ile girişerek temizledim.
Nasıl da tutuyor elimi sevgilim

Gelelim iç temizliğe yeni yaptığım süpürge ile on numara beş yıldız süpürdük sonra içeriye plastik aksama @MoonDance den aldığımız bir yeni ürünü denemek için Pink Sheen kulladım. Pink biraz fazla parlak geldi bakalım bir kaç gün sonra ne olucak.
Ön cama bir kat daha Ultraglaco attım nasıl olacak diye. 2. katı yiyince kandine geldi.
Direksiyonuda Po star ile temizledikten sonra 3d Conditioner yapmıştım bgn ikinci bir kat daha attım güzel oldu.
Ve son olarak bir kaç dış ve iç mekanlar
İşallah sizi sıkmamışımdır.

Bugün benim için çok verimli bir gündü kafamdaki bazı şeyleri yerine getirdim. Tabi başka şeyler yoku tabikide var onlarıda başka zaman bel fıtığıyken bu kadar uğraşıyoruz allah akıl fikir versin bize

Okuyan ve resimlere bakan gözlerine sağlık hayırlı geceler.