Respect3578 Uygulama Paylaşımları

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Respect3578 Ellerinize sağlık içimiz açıldı vallahi.
2 aracımda yıkamamı bekliyor içim içime sığmıyor.Fakat mağlum zor süreç biz detaycıları kısıtladı
Allah tez zamanda sağlıklı günlerimizi getirsin'de bizlerde güzel detaylar sergileriz.
iaşşal şu zor zamanları hep birlikle sağlıklı şekilde atlatırız. wala sabahın köründe gittin benzinliğe kimse yoktu bitanede hortum cıkarmıslar yıkamanın oraya biraz salaş biyer orda kovalarımı dolduruyorum :D dha sırada koltuk yıkama var.

Elinize sağlık çok güzel olmuş zevkle okudum konuyu:)
Teşekkür ederim.

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
eline sağlık hocam, uğraşıp karşılığını almışsın. rütüş işlemlerini merakla bekliyorum. benim aracın da böyle bir ihtiyacı var ve elimde malesef hiçbir şey yok:)kendim ürün tedarik edip uğraşsam mı boyacıya mı uğrasam kararsızım

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Uygulama harika ama bol fotoğraf ve anlatım olunca ayrı bir keyifli oldu okuması doğrusu, elinize emeğiniz sağlık :)
Davmlumbaz temizliğine ayrı bir fetiş var içimde sanırım, Barabones ile alınan final mükemmel olmuş :nazar:

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
eline sağlık hocam, uğraşıp karşılığını almışsın. rütüş işlemlerini merakla bekliyorum. benim aracın da böyle bir ihtiyacı var ve elimde malesef hiçbir şey yok:)kendim ürün tedarik edip uğraşsam mı boyacıya mı uğrasam kararsızım
Rütuş da tecrübem yok ama kendi arabam çok çok iyi yerlerde yaptıralım dedim yama gibi yaptılar. Rütuş kalemim mevcut n11 boya sipariş ettim geldi bekliyor. Her gün yağmur yagmasa yapicam ama şuan mümkün değil bide yanlış olsa beğenmezsen hemen tiner ile silerim sonuçta.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Uygulama harika ama bol fotoğraf ve anlatım olunca ayrı bir keyifli oldu okuması doğrusu, elinize emeğiniz sağlık :)
Davmlumbaz temizliğine ayrı bir fetiş var içimde sanırım, Barabones ile alınan final mükemmel olmuş :nazar:
Aslında ziftleride söksem tam olucakti onu es geçmek zorunda kaldım ilerleyen zamanlarda onuda yapicam. Teşekkürler çok uğraştım ama bgn araca binerken ayrı bir keyif aldım.

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
N11 den aldıgınız boyanın linkini atar mısınız bana da fikir olsun. Ayreten sertlestirici aldınız mı yoksa karısım mı geliyor ki? bir de vernik olayı var tabi ben pek anlamıyorum bu işten valla

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
N11 den aldıgınız boyanın linkini atar mısınız bana da fikir olsun. Ayreten sertlestirici aldınız mı yoksa karısım mı geliyor ki? bir de vernik olayı var tabi ben pek anlamıyorum bu işten valla

n11.com'dan Fırçalı Rötuş Boya Her Marka Araç İçin Özel Üretim 30 ml. seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Fırçalı Rötuş Boya Her Marka Araç İçin Özel Üretim 30 Ml. - n11.com

0542 712 05 77

Telefon numaraları WhatsApp tan irtibata geçin vernik te var sitelerinde ben almadım. Sertleştirici içine koyuyolar galiba genede siz sorun

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Sagol hocam cok iyi oldu. Eski aracım 2011 corolla ya bir boyacıda rütus yaptırmıştım. Rengin tutmaması bir yana adam tamponda ki sürtme izlerine boyayı sıvamış gecmis. Kendim yapsam ne kadar kötü olabilir acaba

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Sagol hocam cok iyi oldu. Eski aracım 2011 corolla ya bir boyacıda rütus yaptırmıştım. Rengin tutmaması bir yana adam tamponda ki sürtme izlerine boyayı sıvamış gecmis. Kendim yapsam ne kadar kötü olabilir acaba

Bazı boyalar vernikli ve sertleştiricili, bazıları sertleştirici olmadan bazıları verniksiz olarak üretiliyor. Bu zaten boya üzerinde yazıyor. Baz kat, 2k vs. Bunu en iyi boyacı bilir. Yada araştırıp boyacıya şu şekilde istiyorum diyebilirsiniz

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Bazı boyalar vernikli ve sertleştiricili, bazıları sertleştirici olmadan bazıları verniksiz olarak üretiliyor. Bu zaten boya üzerinde yazıyor. Baz kat, 2k vs. Bunu en iyi boyacı bilir. Yada araştırıp boyacıya şu şekilde istiyorum diyebilirsiniz
yarın araçta stepne nin oraya bir bakayım bakalım boya koduna. stepnenin orada etiket oluyormuş ve boya kodu yazıyormuş değil mi?aracım 2015 octavia bu arada:)

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Her aracın farklı yerde boya kodu sizinki ordaymis demekki saticiyla iritibat kurmussunuz

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Her aracın farklı yerde boya kodu sizinki ordaymis demekki saticiyla iritibat kurmussunuz

yok hocam aracın neresinde boya kodu bilmiyorum. kaput altı, kapı içi ve stepne nin oraya bakacağım yarın. ben de tam bilmiyorum bilen varsa diye yazmıştım:)boya için satıcıyı aramadım henüz:) http://www.ppgpaintit.com/ şöyle bir site varmış her türlü aracın boya kodu yazıyormuş bir karşılaştırıcam bakalım tutuyor mu

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Sen direk verdiğim numarayı kaydet sonra WhatsApp tan iletişime.gec onlar zaten neresi olduğu nu direk söylüyor o yüzden dedim aramana gerek yok ben öle yaptım.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Respect3578 üstad o sarı jant fırçasından bende de var. Çok sıçratmıyor mu? Bende seninkine benzer bi jant var
Sıçratıyor çekerken sol elimle siper yapıyorum ama genede sıçrıyor artık alıştım. Çünkü arkalara bir tek giren fircam bu eğiliyor bükülüyor güzel temizliyor sonuçta.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sıçratıyor çekerken sol elimle siper yapıyorum ama genede sıçrıyor artık alıştım. Çünkü arkalara bir tek giren fircam bu eğiliyor bükülüyor güzel temizliyor sonuçta.

Biraz kıllarını kesip biraz daha kısa hale getireceğim ben. Yıkamaya da eski kıyafetlerle gideceğim artık :)

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Merhabalar forumdan bir arkadaşım benden videolu uygulama istemişti bugün detaylı temizlik yaptığım bir araç vardı. Onun farlarını da parlatma imkanı buldum. Hızlandırılmış şekilde videosunu bırakıyorum. Eğer yorgunluğu atarsam diğer detaylı temizligide aticam iyi seyirler. Beğenip like atarsanız mutlu olurum. Takip ederseniz daha mutlu olurum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Merhabalar forumdan bir arkadaşım benden videolu uygulama istemişti bugün detaylı temizlik yaptığım bir araç vardı. Onun farlarını da parlatma imkanı buldum. Hızlandırılmış şekilde videosunu bırakıyorum. Eğer yorgunluğu atarsam diğer detaylı temizligide aticam iyi seyirler. Beğenip like atarsanız mutlu olurum. Takip ederseniz daha mutlu olurum.

Abi ellerine sağlık, kim istiyordu bilmiyorum ama bana yaracağı kesin.:komik: