Bugün jant ve davlumbazları detaylı yıkayarak bir video yaptım yukarıda paylaşmıştım.
Arkasından detaylı olarak aracıda yıkadım. Videosu da varda daha montajlayamadım.
Ön yıkamada 1:10 Ev13 kullandım ve beğendim.
Çitf kovada şampuan Koch Chemie NanoMagicShaampo kulladım.
Eldiven olarak Gtechniq wash mitt
Kurulamada Wizard Havluyu kullandım.
Aslında geçen yarım kalan bişiler vardı onları tamamladım. Ne mi? beraber ilerleyelim
Araç üzerinde ve davlumbazlara yapışan ziftleri çıkardım ve çok rahatladım. Uygulamada Autokit zift temizleyicisini kullandım iş görüyor. Daha önce kullanmıştım ordan biliyorum. Zift olan yere sıkarak değilde makyaj silme pamuklarına sıkıp siliyorum sonra heryere bulaşıyor ve kolay toz kapıyor.
araba yıkamak beni bu kadar yormadı bazen fotoğraf çekerken bile çok zorladım ara ara çektim ama tamamen temizleyince hepsini çektim. Çok nalet birşey bu zift.
Temizlendikten sonra Barebones ile süngere sıkarak sonuca gittik. Çok hoş oluyor ya siyah siyah görmek.
Lastiklerede Endurence yeni alınan REF REF lerle uygulandı. yukarda da yazdım ama birdaha yazıcam Ref Ref ler çok iyi yediriyor lastiğe ürünü.
Dış plastik aksama da Koch chemie Plastcare uyguladım hoş oldu bayadır aklımdaydı yaptım gitti.
Camlara Amway hanımda çok beğendi evdeki camlara uyguluyoruz pislenmeyi geciktirdiğini söyledi ve parlaklığınıda beğeniyormuş ayrıca hav yapmamasını çok beğenmiş

Bu arada Canyon başlıklarda Efsaneymiş iyiki eklemişiz stoğa
Son olarak 24 Martta uygulanan Motorplast hala çok güzel kaputu açtığımda çok çok az bir toz vardı. Onu aldım sadece ve dipdiri duruyor.
Bu da Bonus olsun.
Bir kaç yere de rütüş yaptım kalemle ama o konuda biraz pratiğe ihitiyacım var onunda videolarını montajlayamadım daha yaparsam onlarıda atarım.
Okuyan gözlerinize sağlık. Bu arada sadece benim için değil diğer arkadaşlarında youtube paylaşılan videoları beğenip birbirimizin kanalına abone olursak birbirimizi destekleriz en azından.
Beğenileriniz için şimdiden teşekkürler.