Respect3578 Uygulama Paylaşımları

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Şoför koltuğunun oturma yerinin kirden desen kısmını maskelediği resimde ben iptal oldum :rulet:
Eline sağlık çok zorlu bir iş olmuş.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Respect3578 elinize sağlık. Benim de konsol temizliğini incelerken gözlerim bir miktar açıldı :D:D benzer model renault'larda aynı tabloyu görüyordum ve renkleri zamanla solmuş heralde diyordum. Demekki tamamı kir katmanıymış :D Çok güzel iş çıkmış bravo
Teşekkürler. Ya zaten ben nasıl çıkarıcağım bu kiri diye diye çıkardım :D ama bu kadar da çıkacağını tahmin etmemiştim. kirler çıktıktan sonra konsolun hafif hafif çatladığını gördüm ve sahibine söyledim koruma ürünleri kullanman lazım diye he tamam dedi konu bitti :D

Şoför koltuğunun oturma yerinin kirden desen kısmını maskelediği resimde ben iptal oldum :rulet:
Eline sağlık çok zorlu bir iş olmuş.
Gerçekten koltuklar bende düz desensiz sanıyordum meğersem desen varmış :D

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Son yıllarda gördüğüm en sağlam kire sahip ön konsol bu olabilir heralde, resmen inanamadım 50/50'yi görünce. Elinize kolunuza sağlık, yapılan her işlem kendini finalde göstermiş, aynı günün sabahındaki araçla işlemler bittikten sonraki araç arasına bi 10 yıl girmiş fazlasıyla :)

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Son yıllarda gördüğüm en sağlam kire sahip ön konsol bu olabilir heralde, resmen inanamadım 50/50'yi görünce. Elinize kolunuza sağlık, yapılan her işlem kendini finalde göstermiş, aynı günün sabahındaki araçla işlemler bittikten sonraki araç arasına bi 10 yıl girmiş fazlasıyla :)
Teşekkür ederim. Bir sihirli süngerimi yedi namussuz ön konsol. Şu sihirli süngerleri biraz daha dayanıklı yapsalar çok güzel olurdu.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Detaylı Jant Lastik ve Davlumbaz Temizliği bir kaç saat oldu daha taze taze iyi seyirler

@Sercan20

Emeğinize sağlık abi, aklın yolu bir bende böyle temizlik yaptım. Bide bir öneride bulunacağım fırçayla temizlik yaparken bazı kirler ya atlanıyor yada çıkmayabiliyor, n11den 10 15 tllik makarna eldiven alıp fırçadan sonra temizlerseniz iyi olabiliyor hemde jantın arka kısımlarınıda temizleyebiliyorsunuz.:deli::mutlu:

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim. Bir sihirli süngerimi yedi namussuz ön konsol. Şu sihirli süngerleri biraz daha dayanıklı yapsalar çok güzel olurdu.

Aliexpress'ten 100'lü melamin gri renk olanından almıştım beyaza göre daha sağlamdı. 6 senede bitirdim 100lüyü
Şimdi fiyatı ne oldu hiç fikrim yok, hatta gümrük ne olur onada fikrim yok
Bir çözüm üretip ortak alım yapılabilir aslında

Eski Detaycı , Eski Kaptan

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Aliexpress'ten 100'lü melamin gri renk olanından almıştım beyaza göre daha sağlamdı. 6 senede bitirdim 100lüyü
Şimdi fiyatı ne oldu hiç fikrim yok, hatta gümrük ne olur onada fikrim yok
Bir çözüm üretip ortak alım yapılabilir aslında

Eski Detaycı , Eski Kaptan
Olabilir lazım oluyor çok.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bugün jant ve davlumbazları detaylı yıkayarak bir video yaptım yukarıda paylaşmıştım.
Arkasından detaylı olarak aracıda yıkadım. Videosu da varda daha montajlayamadım.
Ön yıkamada 1:10 Ev13 kullandım ve beğendim.
Çitf kovada şampuan Koch Chemie NanoMagicShaampo kulladım.
Eldiven olarak Gtechniq wash mitt
Kurulamada Wizard Havluyu kullandım.

Aslında geçen yarım kalan bişiler vardı onları tamamladım. Ne mi? beraber ilerleyelim :D

Araç üzerinde ve davlumbazlara yapışan ziftleri çıkardım ve çok rahatladım. Uygulamada Autokit zift temizleyicisini kullandım iş görüyor. Daha önce kullanmıştım ordan biliyorum. Zift olan yere sıkarak değilde makyaj silme pamuklarına sıkıp siliyorum sonra heryere bulaşıyor ve kolay toz kapıyor.

araba yıkamak beni bu kadar yormadı bazen fotoğraf çekerken bile çok zorladım ara ara çektim ama tamamen temizleyince hepsini çektim. Çok nalet birşey bu zift.

Temizlendikten sonra Barebones ile süngere sıkarak sonuca gittik. Çok hoş oluyor ya siyah siyah görmek.

Lastiklerede Endurence yeni alınan REF REF lerle uygulandı. yukarda da yazdım ama birdaha yazıcam Ref Ref ler çok iyi yediriyor lastiğe ürünü.

Dış plastik aksama da Koch chemie Plastcare uyguladım hoş oldu bayadır aklımdaydı yaptım gitti. :D

Camlara Amway hanımda çok beğendi evdeki camlara uyguluyoruz pislenmeyi geciktirdiğini söyledi ve parlaklığınıda beğeniyormuş ayrıca hav yapmamasını çok beğenmiş :D
Bu arada Canyon başlıklarda Efsaneymiş iyiki eklemişiz stoğa :D

Son olarak 24 Martta uygulanan Motorplast hala çok güzel kaputu açtığımda çok çok az bir toz vardı. Onu aldım sadece ve dipdiri duruyor.

Bu da Bonus olsun.

Bir kaç yere de rütüş yaptım kalemle ama o konuda biraz pratiğe ihitiyacım var onunda videolarını montajlayamadım daha yaparsam onlarıda atarım.

Okuyan gözlerinize sağlık. Bu arada sadece benim için değil diğer arkadaşlarında youtube paylaşılan videoları beğenip birbirimizin kanalına abone olursak birbirimizi destekleriz en azından.
Beğenileriniz için şimdiden teşekkürler.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bugün jant ve davlumbazları detaylı yıkayarak bir video yaptım yukarıda paylaşmıştım.
Arkasından detaylı olarak aracıda yıkadım. Videosu da varda daha montajlayamadım.

Aslında geçen yarım kalan bişiler vardı onları tamamladım. Ne mi? beraber ilerleyelim :D

Araç üzerinde ve davlumbazlara yapışan ziftleri çıkardım ve çok rahatladım. Uygulamada Autokit zift temizleyicisini kullandım iş görüyor. Daha önce kullanmıştım ordan biliyorum. Zift olan yere sıkarak değilde makyaj silme pamuklarına sıkıp siliyorum sonra heryere bulaşıyor ve kolay toz kapıyor.

araba yıkamak beni bu kadar yormadı bazen fotoğraf çekerken bile çok zorladım ara ara çektim ama tamamen temizleyince hepsini çektim. Çok nalet birşey bu zift.

Temizlendikten sonra Barebones ile süngere sıkarak sonuca gittik. Çok hoş oluyor ya siyah siyah görmek.

Lastiklerede Endurence yeni alınan REF REF lerle uygulandı. yukarda da yazdım ama birdaha yazıcam Ref Ref ler çok iyi yediriyor lastiğe ürünü.

Dış plastik aksama da Koch chemie Plastcare uyguladım hoş oldu bayadır aklımdaydı yaptım gitti. :D

Camlara Amway hanımda çok beğendi evdeki camlara uyguluyoruz pislenmeyi geciktirdiğini söyledi ve parlaklığınıda beğeniyormuş ayrıca hav yapmamasını çok beğenmiş :D

Son olarak 24 Martta uygulanan Motorplast hala çok güzel kaputu açtığımda çok çok az bir toz vardı. Onu aldım sadece ve dipdiri duruyor.

Bu da Bonus olsun.

Bir kaç yere de rütüş yaptım kalemle ama o konuda biraz pratiğe ihitiyacım var onunda videolarını montajlayamadım daha yaparsam onlarıda atarım.

Okuyan gözlerinize sağlık. Bu arada sadece benim için değil diğer arkadaşlarında youtube paylaşılan videoları beğenip birbirimizin kanalına abone olursak birbirimizi destekleriz en azından.
Abi ellerine sağlık, resmen usta detaycı nasıl olunur veya en kaliteli ürünler nelerdir gibi uygulamayı anlatmışsın. Hele lastiğe endurance, davlumbaza barones sıkınca araba çok premium gözüktü tekrardan emeğine sağlık.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Zift temizliği zor iş gerçekten. İnsan iki büklüm çalışmak zorunda kalıyor.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Bu da Bonus olsun.

Ellerine sağlık dostum. Çok şahane uygulama olmuş. Barebones akıp giyormu yağmurda, yıkamada?

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Abi ellerine sağlık, resmen usta detaycı nasıl olunur veya en kaliteli ürünler nelerdir gibi uygulamayı anlatmışsın. Hele lastiğe endurance, davlumbaza barones sıkınca araba çok premium gözüktü tekrardan emeğine sağlık.
Sağolasın Sercan. Herşey sizinle daha güzel ürünleri doğru uygulamasını ve detayı hepimiz paylaşımlarımızdan öğreniyoruz. Yapması ve araca değmesi tabikide bizde bitiyor. Lastikleri premium yapan ref ref ler ben bişey yapmadım :D

Eline sağlık, güzel noktalara girişmişsin.
Sizden öğreniyoruz :D Teşekkür ederim

Ellerine sağlık. Zift temizliği zor iş gerçekten. İnsan iki büklüm çalışmak zorunda kalıyor.
Zor ne ya geçen iç detaylı araç temizledim o kadar yorulmadım ya. Dün resmen bitirmiş beni heryerim ağrımış ama tabi sonucu alınca mutlu olunca hiçbir şey gelmiyor aklına. Teşekkür ederim.

Ellerine sağlık dostum. Çok şahane uygulama olmuş. Barebones akıp giyormu yağmurda, yıkamada?
Teşekkür ederim hocam. İlk uyguladıktan sonra dün temizleme işlemi yaptım sabunla ve fırçayla yıkadım davlumbazları hatta yukarıda videoda sonlara doğru bakarsan kamerayı davlumbazlara tuttum ve davlumbazlar hala simsiyah duruyordu. Barabones gözlemlediğim kadarıyla kirler vs. akıtınca koruması devam ediyordu yani davlumbazı yıkarsın beyaz beyaz olur ya. Bunda olmadı. Ben beğeniyorum barabonesi.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık, jant davlumbaz detayı ayrı bir keyif :) barebones çok sevdiğim ürünlerden birde güzel rakamlara yakalanabilse :sarki:

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Emeğinize sağlık, jant davlumbaz detayı ayrı bir keyif :) barebones çok sevdiğim ürünlerden birde güzel rakamlara yakalanabilse :sarki:
Evet bende direk sıkmıyorum süngere sıkıp elle uyguluyorum ki biraz fazla gitsin ama süngere sıkıp silmekte zor gerçekten aralara girmek :D