Respect3578 Uygulama Paylaşımları

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Siz kullanıyormusunuz rupes? kullanıyorsanız bize biraz tavsiye verirmisiniz çizik alma konusunda vs.
Ben makine görsem bomba diye polisi ararım :) Salınım nedir daha geçenlerde öğrendim :) Hiç daha bulaşmadım o işe, yavaş yavaş gireceğim inşallah ben de bakalım :) Keşke bilsem de paylaşsam yani

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Respect3578 geçmiş olsun Allah tan size veya arabaya zarar gelmemiş detay döviz kurlarından ötürü pahalı bir hobi biraz yeni makineye yol açıldı bence:sarki: eş dost arabasına falan da uygulamalar başladıysa kl pro sizi götürmez hocam eninde sonunda bir şeyler olur gibime geliyor

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Respect3578 geçmiş olsun Allah tan size veya arabaya zarar gelmemiş detay döviz kurlarından ötürü pahalı bir hobi biraz yeni makineye yol açıldı bence:sarki: eş dost arabasına falan da uygulamalar başladıysa kl pro sizi götürmez hocam eninde sonunda bir şeyler olur gibime geliyor
Aynen dediğiniz gibi oluyor sizde de kl pro var geçen videounuzu izledim teşekkürler iyi dilekleriniz için şuan alternatif bir arayış içindeyim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Respect3578 abi geçmiş olsun gerçekten. Sana bi zarar gelmemesi sevindirici,araca dahi bişi olmaması da ayrı teselli konusu olmuş. Bununla geçmiş olsun tekrardan.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Respect3578 abi geçmiş olsun gerçekten. Sana bi zarar gelmemesi sevindirici,araca dahi bişi olmaması da ayrı teselli konusu olmuş. Bununla geçmiş olsun tekrardan.
Çok sağolasın tüm arkadaşların iyi temennileri çok yardımcı oluyor gerçekten ama bir yandan makina kafamda deli sorular oluşturuyor bunun bişeyi yok aslında tablası değişecek o kadar fakat bu makinayla çizik alma işlemleri uzun sürüyor zaten kalın çizikleri alamıyoruz aldığı çizikler yıkamadan kaynaklı çizikler ve hafif dereceli çizikler he bu zaman kadar 5 arabada tecrübe ettim ben bile bu kadar beklemiyordum makina ve kendimden ama azimle yaptık. şimdi aşıl soru şu bunun yanına rotary dewal veya bosch almak yada daha kaliteli bir ortibal almakmı. tabla değişince normale dönecek kl pro. Alman araçlarında çizik almak bununla gerçekten çok zor bazen 3 katı hatta 4 e bi le gittiğim oluyor yeri geldiğinde.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Çok geçmiş olsun, size ve arabaya zarar gelmemesi işin en sevindirici yanı olmuş. Makina garantiden çözülür zira kullanıcı kaynaklı bir problem değil gibi oluşan sorun, mağdur etmezler umarım.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Çok geçmiş olsun, size ve arabaya zarar gelmemesi işin en sevindirici yanı olmuş. Makina garantiden çözülür zira kullanıcı kaynaklı bir problem değil gibi oluşan sorun, mağdur etmezler umarım.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Servistedeki elemana onu anlatmaya çalıştım bende makinanın yanında bunlar ek olarak geliyor dedi. bende o şekilde gelmedi makinanın üstündeydi dedim ve sadece yanına ped koymuşlar ekstra dedim. listeden baktı tablaya göremedi. bende kendisine internetten bende baktım bulamadım dedim. O yüzden garanti kapsamına girmesi lazım dedim. Oda merkezle görüşeyim haberleşiris dedi makinayı bıraktım çıktım. bgn tekrar uğrayacağım bakalım. ne diyecek.

Abi geçmiş olsun, sıkma canını garantiden halledilir inşallah :)
Çok sağolasın. Aslında yanına bişi almam lazım bu makinanın artık beni kesmiyor galiba :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok sağolasın tüm arkadaşların iyi temennileri çok yardımcı oluyor gerçekten ama bir yandan makina kafamda deli sorular oluşturuyor bunun bişeyi yok aslında tablası değişecek o kadar fakat bu makinayla çizik alma işlemleri uzun sürüyor zaten kalın çizikleri alamıyoruz aldığı çizikler yıkamadan kaynaklı çizikler ve hafif dereceli çizikler he bu zaman kadar 5 arabada tecrübe ettim ben bile bu kadar beklemiyordum makina ve kendimden ama azimle yaptık. şimdi aşıl soru şu bunun yanına rotary dewal veya bosch almak yada daha kaliteli bir ortibal almakmı. tabla değişince normale dönecek kl pro. Alman araçlarında çizik almak bununla gerçekten çok zor bazen 3 katı hatta 4 e bi le gittiğim oluyor yeri geldiğinde.
Bence bir rotary makina almalısın ve bu makinanın da tablasını yenilenince devam etmelisin. Nitekşm Rotary olunca bu makina da öyle bir zorlama ile karşılaşmayacak, sadece polish ve cila işlerinde kullanışacağı için.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bence bir rotary makina almalısın ve bu makinanın da tablasını yenilenince devam etmelisin. Nitekşm Rotary olunca bu makina da öyle bir zorlama ile karşılaşmayacak, sadece polish ve cila işlerinde kullanışacağı için.
Aynen dediğin gibi yaptım bu yazıyı okumadan önce dewalt rotary aldım bir adet diğeride tamir olunca dediğin gibi hologram,polish cila ve glaze işlemlerinde kullanırım çok zorlamadan makinenin bir problemi yok zaten sadece tabla değişecek. bgn de ugradım servise merkez bgn çalışmıyormuş. aliexpresten tekli tabla baktım 126 tl çıkıyor fiyat şuan.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Tranporter arkadaşımızla devam ediyoruz.
Aracın tavanına siyah silikon ile yuvarlak bişey yapıştırmışlar. Galiba araç VIP olduğu olduğu için televizyon için uydu gibi bişeydi sahibi sökmüş ve görüntüsünden şikayetçiydi. Benimde ilk tecrüben oldu.
Yapılan işlemler. Boyaya zarar vermeden maket bıçağıyla fazlalıklarını aldım. Arkasından aseton ile biraz yumuşatıp biraz daha fazlalığını aldım. Arkasından araç kaportasına yapıştırılan stickerları sökmeye yarayan sildi disk ile kalanları temizledim.
Sanki siyah silikonun altınada yapıştırıcı sürmüşler veya siyah silikonun verniğe verdiğe zarar hafif yapışkan izi gibi bişey kaldı.

Sonuç bu arkadaşlar baya tatmin edici.

Kısa bir videosunuda çektim iyi seyirler.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık Koray abi, bence yeterince güzel olmuş tabi fotoğraftan belli olmayabilir de çıkmış sonuçta.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Eline sağlık Koray hocam jantlardaki kurşun yapışkanlarını ne ile sökebilirim?

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Ellerine sağlık Koray abi, bence yeterince güzel olmuş tabi fotoğraftan belli olmayabilir de çıkmış sonuçta.
Çıktı canım. nalet uğraştırıyor ama bu şekilde en iyi zararsız diye düşündüm. Uyguladık güzelde oldu forumda da arkadaşlara belki faydası olur.

Eline sağlık harika olmuş, bu konuda örnek uygulama olmuş.
Sağolun onur bey banada tecrübe oldu arkadaşlarada yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Eline sağlık Koray hocam jantlardaki kurşun yapışkanlarını ne ile sökebilirim?
Bu silgi disk zaten yapışkan temizleyici bu ürün ile yapabilirsiniz bence. Hiç bir zararı yok ürünün.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Çıktı canım. nalet uğraştırıyor ama bu şekilde en iyi zararsız diye düşündüm. Uyguladık güzelde oldu forumda da arkadaşlara belki faydası olur.

Sağolun onur bey banada tecrübe oldu arkadaşlarada yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Bu silgi disk zaten yapışkan temizleyici bu ürün ile yapabilirsiniz bence. Hiç bir zararı yok ürünün.
Disk yok malesef alternatif önerin var mı?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Respect3578 eline sağlık abi. Benim de plakaların altı önceki sahibi sağolsun silikon dolu. App leri takarken biraz kazıdım ama yine de var. Zift sökücü tamamen söker mi?

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Respect3578 eline sağlık abi. Benim de plakaların altı önceki sahibi sağolsun silikon dolu. App leri takarken biraz kazıdım ama yine de var. Zift sökücü tamamen söker mi?
Sanmıyorum sadece zift sökücü silikonu sokecegini silikonun tam anlamıyla işlemi bu başka bişey sökmez onu zamk gibi yapışıyor kaputa.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi