İnceleme şarjlı hava kompresörü

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kusura bakmayın ancak video çekme fırsatı buldum youtube yükledim sabit şekilde bu performansı veriyor ve içerisinde k2 bela şampuan var aklınıza takılan başka bir soru varsa cevaplayabilirim.

https://youtube.com/shorts/7VBl-zhOuLM?si=ZnKOfGwM0JE4y1BM
Eline sağlık :)
Videoda dikkatimi çekti uyarmadan geçemedim. Pompayı bolca sallayıp sıkıyorsun. Sallamadan mümkün olduğunca dik tutarak kullanmanı tavsiye ederim. Kompresör içine su kaçmasına sebebiyet verebilir.

Alta foam+Xiaomi 2. Nesil pompa kullanıyorum. 45 psi ayarlıyorum. 30 -35 lere gelince basılı tutarak tüm arabayı dolanıyorum, basınç sabit kalıyor. Sendekinde pompa gücü bi tık düşük kaldığı için köpüğü atımı azalıyor, o anlarda çalkalıyorsun. Bir sonraki yıkamada 30-35 psi basınca geldikten sonra basılı tutarak kullanmayı dene istersen, belki o şekilde performans düşse de bu kadar etkilenmezsin

berkesennturk

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Eline sağlık :)
Videoda dikkatimi çekti uyarmadan geçemedim. Pompayı bolca sallayıp sıkıyorsun. Sallamadan mümkün olduğunca dik tutarak kullanmanı tavsiye ederim. Kompresör içine su kaçmasına sebebiyet verebilir.

Alta foam+Xiaomi 2. Nesil pompa kullanıyorum. 45 psi ayarlıyorum. 30 -35 lere gelince basılı tutarak tüm arabayı dolanıyorum, basınç sabit kalıyor. Sendekinde pompa gücü bi tık düşük kaldığı için köpüğü atımı azalıyor, o anlarda çalkalıyorsun. Bir sonraki yıkamada 30-35 psi basınca geldikten sonra basılı tutarak kullanmayı dene istersen, belki o şekilde performans düşse de bu kadar etkilenmezsin
uyarılar için teşekkürler fakat çalkalamamın sebebi altafoamın ağzında bir tıkanıklık var sanırım veya şampuanı fazla koydum emin değilim geniş açıyla atıp dar açıya geçiyor çalkalayınca düzeliyor

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
ne demek rica ederim müsait bir yerde tekrar detaylı bir çekim yapacağım yıkama alanında 3 adet peron vardı ve 3-4 araba beklediği için hızlı hızlı yıkama yapmaya çalıştım o yüzden bu şekilde bir video ortaya çıktı birdahaki sefere aracı baştan sona yavaş yavaş köpüklerken video çekerim :). (birde söylemeyi unuttum sibobumda kaçak var hava ve köpük kaçırıyor ona daha elim değmedi bir bakmam gerekiyor haliyle performansı düşürüyor.)
Bekliyoruz :) şampuan ve karışım oranlarıda paylaşırsan açıklamalarda tadından yenmez :)