Satılık AutoBrite Direct Just The Tonic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Just The Tonic - Tar & Glue Remover | Autobrite Direct Ltd

hocam 1 litrelik değilde 5 litrelikten fiyat çıkarsanız daha iyi olmaz mı?
sonuçta bölüp yolluyorsunuz. neden 1 litrelik ambalaj fiyatından hesap ediyorsunuz?

140 tl çok iddalı rakam alana hayırlı olsun y.dışı 5litresi 32£

neyse şükür ki 500ml 12£ 'tan hesap etmemişsiniz alanlar şanslı

edit : para birimleri

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

sonuçta bölüp yolluyorsunuz. neden 1 litrelik ambalaj fiyatından hesap ediyorsunuz?

140 tl çok iddalı rakam alana hayırlı olsun y.dışı 5litresi 32€

neyse şükür ki 500ml 12€'tan hesap etmemişsiniz alanlar şanslı
1 litre kendi sitesinden almaya kalktığınızda 17 pound + 15 shipping 32 pound oluyor. Ek olarak vergisi de var, bilmiyorum fiyata dahil mi tabi.
Üstelik bekleme süresi 4-5 hafta diyor. 32 pound 236 TL.

5 litre alırsanız shipping 55 pounda fırlıyor, toplam 87 pound . 87 pound 644 TL. Vergi bunda da dahil değil sanıyorum.
Başka fiyatlarla TR'ye gönderim yapan site var mıdır bakmak lazım ama fiyat bence o kadar da fazla değil.

Sizin niyetinizin de iyi olduğunu anlayabiliyorum ama @Tonyukuk07 Hocanın da kötü niyet ve yüksek kar ile satış yapmaya çalışmadığını düşünüyorum. Belki dediğiniz gibi 5 litre tüm maliyetler üzerinden düşünülerek hesaplanabilirdi.

Kimseyi savunmak bana düşmez tabi, ben bu fiyatı neden uygun bulduğumu açıklamaya çalıştım sadece.

Düzeltme: Euro ile yapılan ilk hesap pound olarak güncellenmiştir.

1574842454904.png

Son düzenleme:

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
1 litre kendi sitesinden almaya kalktığınızda 17 euro + 15 shipping 32 euro oluyor. Ek olarak vergisi de var, bilmiyorum fiyata dahil mi tabi.
Üstelik bekleme süresi 4-5 hafta diyor. 32 euro 202 TL.

5 litre alırsanız shipping 55 euroya fırlıyor, toplam 87 euro. 87 euro 551 TL. Vergi bunda da dahil değil sanıyorum.
Başka fiyatlarla TR'ye gönderim yapan site var mıdır bakmak lazım ama fiyat bence o kadar da fazla değil.

Sizin niyetinizin de iyi olduğunu anlayabiliyorum ama @Tonyukuk07 Hocanın da kötü niyet ve yüksek kar ile satış yapmaya çalışmadığını düşünüyorum. Belki dediğiniz gibi 5 litre tüm maliyetler üzerinden düşünülerek hesaplanabilirdi.

Kimseyi savunmak bana düşmez tabi, ben bu fiyatı neden uygun bulduğumu açıklamaya çalıştım sadece.

Ekli dosyayı görüntüle 16992
bende niyeti kötü demiyorum. ama yanlış yönlendirme var gibime geldi.
söylediği fiyat 1litrelik sprey şişe fiyatı. litreler havada uçuşuyor. stok daha bitmedi demekki elinde 5litrelik bidon yok sonucu çıkartıyorum.
25 litrelik fiyatı hesaplayın o vakit. vergi vs anlamıyorum ben.
amacım konu baltalamak değil sadece uygun fiyat olsun herkes alsın kullansın bende dahil. ürünü kullandım çok gzl bir ürün. herkesin çeyiznde olması gereken bir ürün hatta.
bence daha uygun fiyat olabilirdi.

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bende niyeti götü demiyorum. ama yanlış yönlendirme var gibime geldi.
söylediği fiyat 1litrelik sprey şişe fiyatı. litreler havada uçuşuyor. stok daha bitmedi demekki elinde 5litrelik bidon yok sonucu çıkartıyorum.
amacım konu baltalamak değil sadece uygun fiyat olsun herkes alsın kullansın bende dahil. ürünü kullandım çok gzl bir ürün. herkesin çeyiznde olması gereken bir ürün hatta.
Tabi ki dogru zaten ona bir lafim yok ama ulasilmasi guc bir urun ben de onu demek istedim :) kisisel olarak almaya kalksak bu fiyattan almamiz cok güç suanda.

Belki bir indirim gelir mi fiyatlarda tekrar hesaplama yapilabilir mi acaba konusunda hak veriyorum size zaten.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

140 tl çok iddalı rakam alana hayırlı olsun y.dışı 5litresi 32€

neyse şükür ki 500ml 12€'tan hesap etmemişsiniz alanlar şanslı
1) ürünün fiyatı Euro değil Pound. Yani kuru 7.75₺ hesaplamanız gerekiyor.
2) ürün Almanya’ya kargolandığı için fahiş fiyatlarda kargo çıkıyor.
3) ürün Almanya’dan Tr’ye gitsin diye yine ek ücret ödedim. Ortada yanlış yönlendirme de yok. Herşey gayet açık. İddiali rakam olduğunu düşünüyorsanız yarı fiyatına siz getirirsiniz hepimiz faydalanırız. Ancak daha Euro pound arasındaki farkı bilmeyerek onun da mümkün olduğu gözükmüyor.

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
1) ürünün fiyatı Euro değil Pound. Yani kuru 7.75₺ hesaplamanız gerekiyor.
2) ürün Almanya’ya kargolandığı için fahiş fiyatlarda kargo çıkıyor.
3) ürün Almanya’dan Tr’ye gitsin diye yine ek ücret ödedim. Ortada yanlış yönlendirme de yok. Herşey gayet açık. İddiali rakam olduğunu düşünüyorsanız yarı fiyatına siz getirirsiniz hepimiz faydalanırız. Ancak daha Euro pound arasındaki farkı bilmeyerek onun da mümkün olduğu gözükmüyor.
1) Evet haklısınız. kur farkı var. güncel kur 1 ingiliz sterlini = 7.40 TL
2)Doğrudur çıkmıştır.
3)Evet ortada yanlış yönlendirme var. Siz fiyatı "SPREY ŞİŞE" olarak gösteriyorsunuz millete. He sprey aldım tüm ürünleri benim temin edeceğim başka 1 litrelik şişelere boşaltacağım 1 litre sprey şişeler bana kalcak diyorsanız haklısınız bu son maddede. 5 litresi bu fiyat desenizde zaten bişi diyeceğimiz yok.

Hayırlı satışlar dilerim.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
bende niyeti götü demiyorum. ama yanlış yönlendirme var gibime geldi.
Stok bitti. İsteseniz de alamazsınız. Ürün 2 adet 5 litrelikti. Kötü niyetin ve zan altında bırakmanın devam etmemesi açısından @Murat bey konu kilitlenmesini talep ediyorum.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
1) Evet haklısınız. kur farkı var. güncel kur 1 ingiliz sterlini = 7.40 TL
2)Doğrudur çıkmıştır.
3)Evet ortada yanlış yönlendirme var. Siz fiyatı "SPREY ŞİŞE" olarak gösteriyorsunuz millete. He sprey aldım tüm ürünleri benim temin edeceğim başka 1 litrelik şişelere boşaltacağım 1 litre sprey şişeler bana kalcak diyorsanız haklısınız bu son maddede. 5 litresi bu fiyat desenizde zaten bişi diyeceğimiz yok.

Hayırlı satışlar dilerim.
@allper8 en son bir kaç ürün almıştın sen kuru 7.40 mı hesapladı 7.85₺ mi?
Yine dediğim gibi salça olup haksız ithamla zan altında bırakacağınıza kendiniz 5 litre getirin ve dediğim gibi 70₺’den fiyata koyun hepimiz alalım. Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz bilmiyorum ama ürünün zaten bölünmüş olduğunu ve sitesinde yazan 1 litre fiyatının da ne olduğunu belirttim. Herkese orijinal şişe deyip bölünmüş ürün yollamışım muamelesi yapmayı bırakın. Ve gerçekten %200-300 kârla ürün satmaya çalışan tüccarlara bu tepkiyi göstermenizi tavsiye ederim.

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
okuduğumu anlyorum. sizin anlatmada sıkıntınız var bence. 5 litrelik 2 tane bidon varsa fiyatlarda en başta yazarsınız stok 5x2 litre tanesi 32 ingiliz sterlinidir. litresini bu fiyatta veriyorum diye. benim derdim söylediğiniz fiyat değil zaten. bize sprey şişe fiyatının fazlalığını gösterip fiyatı sandığımızdna çok yüksekmiş gibi algı yaratmayın.
sizinde dediğiniz gibi siz bölüyorsunuz ama hedef gösterdiğiniz fiyatın sprey şişe fiyatı dahil
uzamasın bence daha tartışma alanlara hayırlı olsun.

Son düzenleme:

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
okuduğumu anlyorum. sizin anlatmada sıkıntınız var bence. 5 litrelik 2 tane bidon varsa fiyatlarda en başta yazarsınız stok 5x2 litre tanesi 32 ingiliz sterlinidir. litresini bu fiyatta veriyorum diye. benim derdim söylediğiniz fiyat değil zaten. bize sprey şişe fiyatının fazlalığını gösterip fiyatı sandığımızdna çok yüksekmiş gibi algı yaratmayın.
sizinde dediğiniz gibi siz bölüyorsunuz ama hedef gösterdiğiniz fiyatın sprey şişe fiyatı dahil
uzamasın bence daha tartışma alanlara hayırlı olsun.
Şaşırtma yok ürünün bölünmüş olduğunu belirttim. Litresi 140₺ dedim ve litresi kendi sitesinde kargo ile şu kadar dedim. Yani olması gereken tüm ithamlarda bulunuyorsunuz sonra tartışma uzamasın. Su bulandı bir kere bir daha içilmez.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
24 saat geçmeden hepsi tükenmiş :( Sağlık olsun. Bir sonraki olur ise bende talibim.

Teşekkürler şimdiden.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
@diesel32,
@allper8 en son bir kaç ürün almıştın sen kuru 7.40 mı hesapladı 7.85₺ mi?
Yine dediğim gibi salça olup haksız ithamla zan altında bırakacağınıza kendiniz 5 litre getirin ve dediğim gibi 70₺’den fiyata koyun hepimiz alalım. Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz bilmiyorum ama ürünün zaten bölünmüş olduğunu ve sitesinde yazan 1 litre fiyatının da ne olduğunu belirttim. Herkese orijinal şişe deyip bölünmüş ürün yollamışım muamelesi yapmayı bırakın. Ve gerçekten %200-300 kârla ürün satmaya çalışan tüccarlara bu tepkiyi göstermenizi tavsiye ederim.
Kart ve PayPal hesabından dolayı benim kart kullanıldı iyi hatırlıyorum sterlin 7. 3tl iken banka ve PayPal komisyonu ile kur 7.88tl ye geldi.
Aynı sistemi yani normal alım yapmak istenildiğinde yanı 473ml lik şişe fiyatı ile karşılaştırma yapılıp bölünmüş 1lt olarak fiyat üzerinden satış örnekleri formda mevcut hiç sayamazsam alımı olmasada dağıtımında arkadaşa bir kısmında yardımcı olduğum 3D final touch ve cg wheel cleaner signature serisinde. İki hafta önceki toplu koch ürünleri alımında da ben örneklemiştim. Bu onu gösterip bunu vermek gibi değil mukayese edilmesi için bir done diyelim.
Ürünlerin çoğunun 473ml 1lt 5lt 10lt fiyatları zaten az çok biliniyor. Kargo su ekstrası zahmeti inanın kargo kutusu bulması bantlaması bile ayrı eziyet. Kargolar la yaşanılan sıkıntı stresi zaten heceyecan dolu film tadında.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Benim yazdığım mesajlardaki bazı cümleler yanlış anlaşılmaya neden olmuş, bunun için üzgün olduğumu söyleyeyim.
Aslında anlaşılır da yazarım ama bazen aklınızdan geçeni cümleye dökerken başkasının bundan farklı bir anlam çıkarabileceğini düşünemiyorsunuz. Bu nedenle kırdığım biri olduysa özür dilerim.

Zaten açıkça da yazdığım gibi fiyat gayet makul, ben bu üründen bireysel olarak almaya kalksam bu fiyata tedarik edemem. Bu nedenle ürünü bize ulaştıran @Tonyukuk07 Bey'e hakkım da param da helaldir. Kaldı ki zahmetlerinin karşılığı, @allper8 Bey'in de söylediği gibi ürünü şişelemesi, paketlemesi, kargoya götürmesi hem maddi hem manevi bir zarar. Bu fiyatta bunun bile asgari tutulduğunu düşünüyorum.

Benim fiyatta indirim derken ki kastım şudur, biz ürünün Türkiye'ye nasıl getirildiğini bilemeyiz. Ne şartlarda geldi, bu getirme işlemi neye mal oldu ancak tahmin yürütebiliriz. Ben de buna istinaden belki benim göremediğim, diğer arkadaşımızın gördüğü bir nokta vardır diye ona da hak vererek, eğer mümkünse fiyatta indirim yapılabilir mi diye bir cümle kurdum. Bu cümle ile kimsenin dürüstlüğüne ya da kişiliğine bir hakaret içermemektedir, masumane bir indirim teklifidir ki nedenini de açıkladım.

Bana hiç gereği yokken faturalarına kadar açıklama yapan @Tonyukuk07 Bey'e teşekkür ederim ama zaten gayet açık bir şekilde fiyattan ya da kendisinden yana gram şüphem olmadığını ilk mesajlarımda da bu mesajda da belirttim.

Ürün, detay falan bu dünyanın işleri, birini kırıp yanlış bir ithamda bulunduysam affetsin. Kusura bakmayın böyle bir metnin forumda işi olmamalı ama yanlış anlaşılıp kalp kırmak istemem.

Yukarıdaki mesajlarımda herhangi bir düzeltme yoktur, yalnızca ilk başta euro ile yaptığım kaba hesabı pound üzerinden hesaplama kısmında düzeltme yaptım ki bunda da euro olsa bile yazdıklarım orada duruyor zaten. Euro hesabıyla bile fiyatlarda bir şüphem, yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...