Benim yazdığım mesajlardaki bazı cümleler yanlış anlaşılmaya neden olmuş, bunun için üzgün olduğumu söyleyeyim.
Aslında anlaşılır da yazarım ama bazen aklınızdan geçeni cümleye dökerken başkasının bundan farklı bir anlam çıkarabileceğini düşünemiyorsunuz. Bu nedenle kırdığım biri olduysa özür dilerim.
Zaten açıkça da yazdığım gibi fiyat gayet makul, ben bu üründen bireysel olarak almaya kalksam bu fiyata tedarik edemem. Bu nedenle ürünü bize ulaştıran
@Tonyukuk07 Bey'e hakkım da param da helaldir. Kaldı ki zahmetlerinin karşılığı,
@allper8 Bey'in de söylediği gibi ürünü şişelemesi, paketlemesi, kargoya götürmesi hem maddi hem manevi bir zarar. Bu fiyatta bunun bile asgari tutulduğunu düşünüyorum.
Benim fiyatta indirim derken ki kastım şudur, biz ürünün Türkiye'ye nasıl getirildiğini bilemeyiz. Ne şartlarda geldi, bu getirme işlemi neye mal oldu ancak tahmin yürütebiliriz. Ben de buna istinaden belki benim göremediğim, diğer arkadaşımızın gördüğü bir nokta vardır diye ona da hak vererek, eğer mümkünse fiyatta indirim yapılabilir mi diye bir cümle kurdum. Bu cümle ile kimsenin dürüstlüğüne ya da kişiliğine bir hakaret içermemektedir, masumane bir indirim teklifidir ki nedenini de açıkladım.
Bana hiç gereği yokken faturalarına kadar açıklama yapan
@Tonyukuk07 Bey'e teşekkür ederim ama zaten gayet açık bir şekilde fiyattan ya da kendisinden yana gram şüphem olmadığını ilk mesajlarımda da bu mesajda da belirttim.
Ürün, detay falan bu dünyanın işleri, birini kırıp yanlış bir ithamda bulunduysam affetsin. Kusura bakmayın böyle bir metnin forumda işi olmamalı ama yanlış anlaşılıp kalp kırmak istemem.
Yukarıdaki mesajlarımda herhangi bir düzeltme yoktur, yalnızca ilk başta euro ile yaptığım kaba hesabı pound üzerinden hesaplama kısmında düzeltme yaptım ki bunda da euro olsa bile yazdıklarım orada duruyor zaten. Euro hesabıyla bile fiyatlarda bir şüphem, yoktu.