Satılık Sıcak Ürünler

ondrclvz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Autobrite Super Sheen......................... 45 TL
Autobrite X101...............................................25 TL...................S A T I L D I
Autobrite Cherry Glaze..........................55 TL................. S A T I L D I
Autobrite Jaffa Clean..............................45 TL

IMG-20181009-WA0000.jpg

Son düzenleme:

ondrclvz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Resim boyutları sanırım büyük ,Autobite fotosu hariç hiğerlerini direkt olarak yükleyemedim.
3D el pedi kırmızı ............... 20 TL
3D el pedi kırmızı ............... 20 TL
Microfaser el pedi sarı ... 30 TL ..10 adet
Chemical Guys oynar başlıklı-topuzlu lastik bakım uygulama aplikatörü....40 TL

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

ondrclvz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar kusuruma bakmayın bazı ürünler satılmış durumda.Sizden ricam görselden ziyade ismini yazdıklarıma bakın,ürün görsellerini yenileyemedim.

Yarın ürünleri PTT kargo ile göndermeye başlayacam Tüm ürünler karşı ödemeli olarak gönderilecek.Kutu bulmakta zorlanıyorum,yarın tamamını gönderemezsem buradan bilgi veri ve birkaç gün içerisinde kalanını kargolarım.Aciliyeti olan varsa bildirirse önceliği onlara veririm.Şimdiden anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Cherry glaze ve x101 tamamdır. Diğer ürünlerle kargo yapar Umur acelesi hiç yok. Bez havlu ve yıkama eldiveni vs eklenecekse satılık bekleyelim hepsini toparlayalım yoksa bugün akşam benim listeyi Umurla düzenler ben ödemesini yarın geçerim. Geçmiş olsun giden araba olsun canın sağolsun çok daha iyisi nasip olsun dostum.

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Cherry glaze ve x101 tamamdır. Diğer ürünlerle kargo yapar Umur acelesi hiç yok. Bez havlu ve yıkama eldiveni vs eklenecekse satılık bekleyelim hepsini toparlayalım yoksa bugün akşam benim listeyi Umurla düzenler ben ödemesini yarın geçerim. Geçmiş olsun giden araba olsun canın sağolsun çok daha iyisi nasip olsun dostum.

Abi eldiven yok maalesef, Havluları da yazdım zaten. Senin aldığın havlu dışında eklenmeyecek şu an için.

ondrclvz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

Eyvallah sağolasın hocam,Sanırım eklenecek bir şey kalmadı sanırım.Yıkama eldivenleri satıldı ama,havlu olarak microfaser wooly ve uber var.Yine microfaser'in 2 adet wax bezi ve bir kaç adet genel temizlik bezi var elimde.Ha birde çin malı çift taraflı wax bezi var

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben tamamım kapatim konuyu yoksa çökecem. ;) toparlarım ben @umrdmr Umurla listeyi kargo acelesi yok Dubaideyim zaten sen yoğunluğunu atlat bakarız @ondrclvz. Eftnin kalanı yarına geçer.