Seat Leon | Chemical Guys White Car Kit | Water Test

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@KaiZeN, teşekkür ederim. koyu renkçiler rahat tabii ;)
@onurçiko, abi teşekkür ederim. karantina günlerinde normalden uzun gideceğine inanıyorum. :) araba daha 4 haneli kilometreye gelemedi :of:

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Murat , abi şu açıklama işini beceremiyorum :) sırasıyla 2 ürünü uyguladım

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@Endotown hocam merhaba, aracınız hayırlı olsun. Uygulamalar da çok başarılı.
Parlaklığından memnun kalmışsınız ama fotoğraf yada ekran beni yanıltmıyorsa biraz flu gibi görüyorum. Donukluk var parlaklığında. Kullanılan cg setin sonucu daha mı iyi olmalıydı acaba dedim. Arabayı aldıktan sonra polisaj yapılmadığını düşünüyorum doğru muyum ?

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık keyifle izledim videoyu. Maşallah forumumuzun parlak beyazları şahane :nazar:

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Berkay, teşekkür ederim. Hayır polisaj yapmadım. İncelediğimde Boya durumu kötü değil. Fotoğraf sitesinden kaynaklı kalite düşüklüğü olabilir

@_CaN_, teşekkür ederim :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Enes ellerine sağlık, video yine şahane :) Kiti yakın takibe aldım , boncuklanma ve dayanim gözlemlerini bekliyorum.

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@jlmami, teşekkür ederim
@Pro, patron teşekkür ederim Test ile alakalı videoyu bugün yüklerim
@akhisar, :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan: teşekkür ederim. Yavaş yavaş öğreniyoruz :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık, benim de hoşuma gitti :) merak ettiğim bir setti, takipteyim deneyimlerinizi :) dipnot olarak fotolarda göz kırpan vag ailesi de hoş görünüyor :hava:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@Berkay, teşekkür ederim. Hayır polisaj yapmadım. İncelediğimde Boya durumu kötü değil. Fotoğraf sitesinden kaynaklı kalite düşüklüğü olabilir

@_CaN_, teşekkür ederim :)
Hocam valla bir sen mi beğenmedin parlaklığını diyebilirsin ama gördüğümü net söylerim biliyorsun :)
Polisaj eksiği olduğunu belli ediyor araba. Bir demirtozu temizliği ve finish pasta ile daha farklı bir parlaklığa ulaşabilir.

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Elinize sağlık, benim de hoşuma gitti :) merak ettiğim bir setti, takipteyim deneyimlerinizi :) dipnot olarak fotolarda göz kırpan vag ailesi de hoş görünüyor :hava:
Teşekkür ederim. Aile boyu Yıllardır vag grubu araç kullanıyoruz. Geliştirilebilir oldukları için bizi cezbediyor.

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam valla bir sen mi beğenmedin parlaklığını diyebilirsin ama gördüğümü net söylerim biliyorsun :)
Polisaj eksiği olduğunu belli ediyor araba. Bir demirtozu temizliği ve finish pasta ile daha farklı bir parlaklığa ulaşabilir.
Uygulama öncesi demir tozu yaptım. Kit içinde yer alan glaze kılcal çizikler götürdü. Sonuçta beyaz araba. Parlatmak için savaşıyoruz. Canlı gözlerle boyayı görsen fikrin değişir :taraa:

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
Merhaba elinize sağlık kit valla benimde takibimdeydi, makine ile uygulamada hologram gizleme olarak yorumunuz nedir ?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Uygulama öncesi demir tozu yaptım. Kit içinde yer alan glaze kılcal çizikler götürdü. Sonuçta beyaz araba. Parlatmak için savaşıyoruz. Canlı gözlerle boyayı görsen fikrin değişir :taraa:
Bahsettiğim donuk parlaklığın çizik ile uzaktan yakından alakası yok. Ben eksiği söylüyorum, farkındaysanız polisaj yapılmadığını öngördüm siz söylemeden önce. Fikir değişecek durum yok, kullanıcı tercihidir.