@KaiZeN, teşekkür ederim. koyu renkçiler rahat tabii @onurçiko, abi teşekkür ederim. karantina günlerinde normalden uzun gideceğine inanıyorum. araba daha 4 haneli kilometreye gelemedi
@Endotown hocam merhaba, aracınız hayırlı olsun. Uygulamalar da çok başarılı.
Parlaklığından memnun kalmışsınız ama fotoğraf yada ekran beni yanıltmıyorsa biraz flu gibi görüyorum. Donukluk var parlaklığında. Kullanılan cg setin sonucu daha mı iyi olmalıydı acaba dedim. Arabayı aldıktan sonra polisaj yapılmadığını düşünüyorum doğru muyum ?
Elinize sağlık, benim de hoşuma gitti merak ettiğim bir setti, takipteyim deneyimlerinizi dipnot olarak fotolarda göz kırpan vag ailesi de hoş görünüyor
Hocam valla bir sen mi beğenmedin parlaklığını diyebilirsin ama gördüğümü net söylerim biliyorsun
Polisaj eksiği olduğunu belli ediyor araba. Bir demirtozu temizliği ve finish pasta ile daha farklı bir parlaklığa ulaşabilir.
Elinize sağlık, benim de hoşuma gitti merak ettiğim bir setti, takipteyim deneyimlerinizi dipnot olarak fotolarda göz kırpan vag ailesi de hoş görünüyor
Hocam valla bir sen mi beğenmedin parlaklığını diyebilirsin ama gördüğümü net söylerim biliyorsun
Polisaj eksiği olduğunu belli ediyor araba. Bir demirtozu temizliği ve finish pasta ile daha farklı bir parlaklığa ulaşabilir.
Uygulama öncesi demir tozu yaptım. Kit içinde yer alan glaze kılcal çizikler götürdü. Sonuçta beyaz araba. Parlatmak için savaşıyoruz. Canlı gözlerle boyayı görsen fikrin değişir
Uygulama öncesi demir tozu yaptım. Kit içinde yer alan glaze kılcal çizikler götürdü. Sonuçta beyaz araba. Parlatmak için savaşıyoruz. Canlı gözlerle boyayı görsen fikrin değişir
Bahsettiğim donuk parlaklığın çizik ile uzaktan yakından alakası yok. Ben eksiği söylüyorum, farkındaysanız polisaj yapılmadığını öngördüm siz söylemeden önce. Fikir değişecek durum yok, kullanıcı tercihidir.