Seat Leon FR-Cupra panjur değişikliği bol resimli

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık, daha spor görünmüş yeni panjur arasına daha küçük mercekli bi sis farı koyabiliyorsan o zaman tam olacak.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Benim kendi fikrim ben sis farını çok seven biriyim hatta audi koymuyor bende uyuz oluyorum o firmaya siz daha çok spor olsun istediğinizde sissizde güzel olmuş sizin zevkiniz sonuçta. Ben hep sis isterim:)

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Emeğinize sağlık kendiniz yapmanız ayrı güzel.
Bence sis farları olmadan çok daha şık duruyor. Sis farı ülkemizde veya bu kadar alçak kesimlerde pek kullanmadığımız bir donanım. Zevkine açıp milleti rahatsız etmekten de hoşlanmıyorsanız bence böyle kalmalı :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Eline sağlık @Galapagos güzel olmuş.Belli ki elinizden geliyor,özellikle yeni nesil araçlarda tampon sökmek teferruatlı iş

Şahsi görüşüm arac daha agresif bi görüntü yakalamış ki cupra panjur hakkını vermiş,amaç o zaten.Bence sislere geri dönmeyin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Galapagos' Alıntı:
@Eraycan Abi spreyle mi boyayacaksın yoksa kompresör(boya tabancası) ile mi?
Kardesim bu satılan sprey boyalar varya onunla boyamak istiyorum. Ama şu kafamı karıştırıyor piano black boya ayrı birşey mi yoksa siyah boya üzerine kat kat vernik sonucu oluşan birşey mi

Galapagos

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Dragstar" Teşekkür ederim Süleyman abi.
@"technologyst" Teşekkür ederim.Sissiz devam :) bazı araçlarda çok güzel duruyor ama.
@"muratyz" Bugün tamponu bir daha sökeceğim.Radyatörde sorun var :/ Bakalım bu sefer daha kolay olacak gibi.
@"Eraycan Abi öncelikle astar al.Düzgün bi sulu zımparadan sonra 3 kat astar at ve ince bi zımpara ile onu da zımparala.Daha sonra fi601 boya kodlu kendinden vernikli boya var.Onu da spreye doldurt.Piano black rengi yakalarsın.2 kat yeterli olur.

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Cupra dediğin sissiz olur

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi