Seat Leon FR

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Teşekkür ederim korkulacak bişey yok hocam ver kutsalı gitsin yurt dışında ve bizim yıkamalarda butikler dahil maskeleme dahi yapmadan dalıyorlar direk azıcık gamsız olmak lazım bence :)
Bu arada motor 1.4 tsi
Fikrinize katılıyorum. Ayrıca motor temizliği çok güzel olmuş ellerinize sağlık böyle ince detaylar güzel uygulamalar harika sonuçlar çok hoşuma gidiyor.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Tertemiz olmuş maşallah :nazar:. Yalnız şu kaputun içini niye bu kadar dağınık bırakıyorlar anlamıyorum. Bir kapak yapsalar da daha derli toplu dursa keşke. Hem motorun fındıklığı da görünmez :)

Bu arada şunu merak ediyorum; motor yıkanmaya hazır dereceye ne kadar sürede soğuyor acaba? Yıkamadan kaynaklı bir problem olacağını sanmam ama sıcak motorda çatlama yapabilir bir ihtimal. Ya da ürünler kuruma yapabilir. Hani ona göre sabahtan geleyim :).

Edit: İmla.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Masallah hocam ellerine sağlık , Motor kısmı süper görünüyor :alkis::nazar:

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tertemiz olmuş maşallah :nazar:. Yalnız şu kaputun içini niye bu kadar dağınık bırakıyorlar anlamıyorum. Bir kapak yapsalar da daha derli toplu dursa keşke. Hem motorun fındıklığı da görünmez :)

Bu arada şunu merak ediyorum; motor yıkanmaya hazır dereceye ne kadar sürede soğuyor acaba? Yıkamadan kaynaklı bir problem olacağını sanmam ama sıcak motorda çatlama yapabilir bir ihtimal. Ya da ürünler kuruma yapabilir. Hani ona göre sabahtan geleyim :).

Edit: İmla.
Teşekkür ederim öncelikle :)
Hani diyorlar ya araçlarda şöyle yenilik yaptık falan diye ahamda yenilik bu herşeyi çalmışlar sonra adını yenilik hafiflik koymuşlar bende bu durumdan çok şikayetçiyim ama elden gelen bişey yok :(
Aynen sabahtan gel ki tam anlamıyla soğuması uzun sürer bizim tsi lar biraz hararetli biliyorsun sabahtan gel arabayı yıkarız ince bi polish geçeriz o arada soğur motoru falan yıkarız iş komple biter diye tahmin ediyorum :arkadass:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık konu çok her geçen gün çok güzel ve faydalı bir şekilde ilerliyor.

DENİZLİ

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık konu çok her geçen gün çok güzel ve faydalı bir şekilde ilerliyor.

DENİZLİ
Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim abi inş sizden gördüğümüz öğrendiğimiz bilgileri doğru bir şekilde aktarabiliyorumdur

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Atocan, bey elinize saglık. çok net ve güzel bir temizlik olmuş .Kaput keçesinde yumuşak fırça önem arz ediyor altını çizelim. seçiminiz çok dogru olmuş.
güzel günlerde kirletin.
iyi detaylar

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan, bey elinize saglık. çok net ve güzel bir temizlik olmuş .Kaput keçesinde yumuşak fırça önem arz ediyor altını çizelim. seçiminiz çok dogru olmuş.
güzel günlerde kirletin.
iyi detaylar
Teşekkür ederim abi
Fırça konusunda çok haklısın abi ve silerken bile fazla dikkat etmek gerekli çok çabuk şekli bozulabiliyor