Öneri Self Servis Oto Yıkama İstasyonları

Drgg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama şu anda aktif İstanbul Anadolu Yakasında çift kova araç yıkayabileceğim bir yer var mı? Sakin ve çok peronlu bir benzinlikte olabilir.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama şu anda aktif İstanbul Anadolu Yakasında çift kova araç yıkayabileceğim bir yer var mı? Sakin ve çok peronlu bir benzinlikte olabilir.
Ben Altunizade Opet’de yıkıyordum en son memlekete gelmeden önce. (Mayıs Haziran gibi) akşam 11’den sonra rahat oluyordu ortam. 6 tane peron var. Süpürge ve hava da var. Kışın da sabahın erken saatleri için güzel oluyordu.

Drgg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben Altunizade Opet’de yıkıyordum en son memlekete gelmeden önce. (Mayıs Haziran gibi) akşam 11’den sonra rahat oluyordu ortam. 6 tane peron var. Süpürge ve hava da var. Kışın da sabahın erken saatleri için güzel oluyordu.
En iyisi sabahın köründe gitmek olacak sanırım hocam :D teşekkür ederim

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Rica ederim, ben memnunum ama su süresi biraz kısa (15 tl 2 dk), şu saatlerde de çok kalabalıktır 23.00 sonrası kalabalık azalıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fotoğraflardan anladığım kadarıyla Bursa da ki Oksijen self servis yıkamaya türüne benziyor gibi.

Evet, min 3dk olmalıymış.