Sentetik X-Press™ Sprey Wax Meguiars İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Nasilsiniz

Bugun ku Test Konugum Belki Yillardir Hic Yanimdan Eksik etmedigim Meguiars X Press Wax Yaz Kis Uyguladigim ve Uygulamasi bir o kadar kolay olan Sık Sil Parlat mantigiyla begendigim bu ürünü sizlerle paylasmak istedim.Sizinde begeneceginizi Düsünuyorum haydi İyi Seyirler :)

Ürün Hakkinda Bilgi

3.78 Lt Olarak Yani Galon Olarak Satilmaktadir.
Fiyati 1950₺
Krom ve Plastik Parcalarda Leke yapmiyor.

Uygulama Aşamasi

Aracimiza Divortex V6 Sampuani hem Ön yikama hemde Temasli yikamada kullandik Kurulama ya Mütakip Kil İslemi uyguladik yardimci Elemanimiz Meg M34 Kokusu ve uygulamasi kolayligi güzeldir.

Wax i Kendi Orjinal Sprey Sisesine bölerek kullaniyoruz.

TESTLER

Basincli Su Testi

Normal Hafif Basincli Su Testi

Normal Durulama Su Testi

Ürün İncelemesi ve Testleri sona ermistir Arkadaslar.
Ürün Hakkindaki Yorumlarim Yaklasik 4 Senedir Hic yanimdan ayirmadigim bir ürün parlaklik ve su itis vs beni mutlu ediyor Kışın Özellikle Uygulama Rahatligi herseye bedel fiyatida bana göre güzel 1 Galon Rahat 2 yil gitmisti bana Ürünün sarfiyati az silmesi cok kolay Ürün Profesyonel Kategoride oldugu icin malesef Nette bulmak zordur.

İnceleme Testini İzlediginiz icin şimdiden tesekkur ederim herkeze saglicakla kalin.:)

Not:N11,Gittigidiyor vs gibi Platformlarda bölunmüs ürün bulunmakta ben kesinlikle tanimadiginiz güvenmediginiz yerden bölünmüs ürün almanizi tavsiye etmiyorum arkadaslar Su Bazli bir urun oldugu icin sulandirmaya cok musait.:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık güzel test olmuş, ürün quick detailer gibi birşey mi, ne kadar ömrü oluyor.
Tesekkur ederim Özgür QD ürünü degil Sentetik İcerikli Boya Koruyucu Wax Parlaklik uzun sure gidiyor 1 ay i rahat görüyor boncuklanma su itis in ömrü Maksimum 3 yikamada kayboluyor Ha bu benim icin dezavantaj degil Maksat İsil isil parlamasi :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sefa46, bey elinize saglık. test ve tanıtım içi teşekkürler.
yine bir meg yine siz. degerli bilgiler için ayrıca teşekkür ederim .
500ml 60 tl gibi bir meblaya tekabül ediyor. güzel fiyat degerlendirilmeli.

iyi detaylar.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık, inceleme için teşekkürler :)
Tesekkur ederim hocam :)

Üstad eline sağlık :)
Test için teşekkürler
Orjinal şişesine bayıldım:sırıtan1:
Bölsen bizde kullansak olmazmı ki:smilex::smilex:
Tesekkur ederim hocam Meg Siseleri guzel ya ben cok begeniyorum ürün konusundada yardimci olurum herzaman elimden geldigi kadar :)

Her zamanki gibi çok güzel uygulama olmuş ellerinize sağlık.
Hocam Cok Tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin bizi mutlu ediyorsunuz :)

@Sefa46, bey elinize saglık. test ve tanıtım içi teşekkürler.
yine bir meg yine siz. degerli bilgiler için ayrıca teşekkür ederim .
500ml 60 tl gibi bir meblaya tekabül ediyor. güzel fiyat degerlendirilmeli.

iyi detaylar.
Güzel tespit Ege Hocam Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin :)

Tesekkur ederim hocam :)

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline saglik dostum senden aldigim 1 litre nerden baksan 6 ay oldu heralde daha yari bile olmadi kisin iyi oluyor ya leke birakmiyor o cok hos aslinda :)

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa hocam ellerine emeğine sağlık ürün gerçekten dediğin kadar güzelmiş. Su itişi çok güzel görünüyor. Ürün Quick detailer değil demişsin merakımdan soruyorum yani ne farkı var bu ürünün sonax bsd den.. Mantalite aynı değil mi? Yani benim gibi normal kullanıcı için soruyorum. Fiyatı da gayet uygun aslında. İnceleme için teşekkürler.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam ellerine emeğine sağlık ürün gerçekten dediğin kadar güzelmiş. Su itişi çok güzel görünüyor. Ürün Quick detailer değil demişsin merakımdan soruyorum yani ne farkı var bu ürünün sonax bsd den.. Mantalite aynı değil mi? Yani benim gibi normal kullanıcı için soruyorum. Fiyatı da gayet uygun aslında. İnceleme için teşekkürler.
Pek bir fark yok hocam QD urunlerinin temizleyici özelligi var bu urunde oyle birsey soz konusu degil QD ürünlerini ben Kil Pedi ile uyguladigimda cok guzel sonuclar aliyorum.Bsd de cok toz cekerken bu urunde oyle bir sorunla karsilamadim Toz cekme vs onun yarisi kadar topluyor diyeyim birde oturdugun yer Sehirlerarasi yol uzerinde oldugu icin surekli yogun arac trafigi mevcut.

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tamamdır şimdi anlaşıldı.. Hatta bir videoda kuş pisliği temizleme için eğer su yoksa yanınızda qd ile temizleyin diyordu eleman bu sebepten galiba.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık kesene bereket komutanım,kıskandırdın anlatım yaparken merak etmedim değil :sarki:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler Sefa ürünün parlaklığını bende beğendim orjinal şişeside çok havalı görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık hep merak ettiğim üründü. Çok değerli bilgiler var incelemede. Sık sil bir ürün için bence su itişi çok başarılı Bunun meg quick wax ile bir benzerliği var mıdır?