Arkadaslar Haftanin İlk Gununden Herkeze Merhabalar İyi Calismalar 
Bugün kü Test Konugumuz Shiny Garage Extreme Wear Wax - Sentetik Katı Wax ürünüdür.
Ürün Bilgileri Kutu İcerigi
200 Gr Kati Wax
Uygulama Pedi
Fiyat : 195₺
Siyah Kutu İcerisinde gelmektedir.
Almak İsteyenler icin veya detayli inceleme icin www.herseygarajda.com
Ürün İncelemesine Basliyoruz
Aracin Kirli Halleri asagida
Ön Yikama Valet Pro Foamula 1
Jant ve Demirtozu Temizligi Angelwax Revelation
Kova Sampuani Valet Pro Concentrated
Lastikler Endurance Jel
Davlumbaz Carwin 1 Lastik Parlatici
Shiny Garage Kil Kaydirici
Marflo Kil Eldiveni
Meguiars Water Magnet Kurulama Bezi
Camlar icin Carbon Bez ve Meg Glass Cleaner ile Temizledim Carbon Bez Gercekten cok basarili çok begendim leke birakmadan tek adimda silmesi harika Tekrar Tesekkurler @Tonyukuk07
siteye resimli ekleme
Araci Cikayip Kuruladiktan sonra Wax Uygulamasina geciyorum.
Wax in Kokusu güzel Uygulamasi biraz zor sert bir ürün silmesi de bir o kadar zor malesef bu ürünü alacaksaniz Panel Panel ilerlemek en mantiklisi cok beklerseniz bildiginiz İlk Kat Seramik Gibi arac üzerinde kaliyor bilginiz olsun onun haricinde Parlaklik ve Yansimasi hosuma gitti
hızlı resim indir
Su Testi Boncuklanma-Su İtiş Performansi
İncelememiz sona erdi Wax in Su itisi fena degil zaten Hybrid bir wax degil Parlaklik ve dayanimiyla öne cikiyor Sert bir ürün tahminim 5/6 yikama gidecek bir ürün kendi aracima uyguladim dayanim testlerini buradan güncellerim takip ederiz
Kendinize iyi bakin bir sonraki ürün incelememizde görüsmek üzere
Bugün kü Test Konugumuz Shiny Garage Extreme Wear Wax - Sentetik Katı Wax ürünüdür.
Ürün Bilgileri Kutu İcerigi
200 Gr Kati Wax
Uygulama Pedi
Fiyat : 195₺
Siyah Kutu İcerisinde gelmektedir.
Almak İsteyenler icin veya detayli inceleme icin www.herseygarajda.com
Ürün İncelemesine Basliyoruz
Aracin Kirli Halleri asagida

Ön Yikama Valet Pro Foamula 1
Jant ve Demirtozu Temizligi Angelwax Revelation
Kova Sampuani Valet Pro Concentrated
Lastikler Endurance Jel
Davlumbaz Carwin 1 Lastik Parlatici
Shiny Garage Kil Kaydirici
Marflo Kil Eldiveni
Meguiars Water Magnet Kurulama Bezi

Camlar icin Carbon Bez ve Meg Glass Cleaner ile Temizledim Carbon Bez Gercekten cok basarili çok begendim leke birakmadan tek adimda silmesi harika Tekrar Tesekkurler @Tonyukuk07

Araci Cikayip Kuruladiktan sonra Wax Uygulamasina geciyorum.

Wax in Kokusu güzel Uygulamasi biraz zor sert bir ürün silmesi de bir o kadar zor malesef bu ürünü alacaksaniz Panel Panel ilerlemek en mantiklisi cok beklerseniz bildiginiz İlk Kat Seramik Gibi arac üzerinde kaliyor bilginiz olsun onun haricinde Parlaklik ve Yansimasi hosuma gitti

Su Testi Boncuklanma-Su İtiş Performansi

İncelememiz sona erdi Wax in Su itisi fena degil zaten Hybrid bir wax degil Parlaklik ve dayanimiyla öne cikiyor Sert bir ürün tahminim 5/6 yikama gidecek bir ürün kendi aracima uyguladim dayanim testlerini buradan güncellerim takip ederiz
Kendinize iyi bakin bir sonraki ürün incelememizde görüsmek üzere