Arkadaşlar Selamlar
Aracimin Camlarinda haddinden çok fazla Yogun kireclenme ve lekenme vardi,Aksamlari özellikle yansima yapiyordu disaridan bakinca,icerden de görüsünü etkiliyordu,bugun mesai erken bitince terzi olarak kendi sökügümü diktim.
Birçok Cam Pastasi Denedim,Meguiars/Sonax/Auto Finesse/Autobrite vs. Markalarin ürünlerini denedim hepsinin farkli calişma stili var,Kötü degiller ancak Shinny Garage nin Cam Pastasini almamin en temel nedeni Seryum Oksit içerikli olmasiydi.
Ürün Özellikleri
250 Ml Biberon Şiseli
Kokusu yok
Fiyati 330₺
www.herseygarajda.com dan temin edebilirsiniz.(Stoklara Eklenince)
Camlarin hali epey kötü
Uygulama Aşamasi
Ekipmanlarimiz
Tac System Mavi Kil
Shine Mate Ex603
Flexipads Viper Series 80 MM Pad
Cam Pastasinin Uygulamasi Kolay Tozuma yoktur.
Uygulama Videosu
Finaller
Sonuç İtibari ile ben çok begendim ürünü temizlik kabiliyeti gerçekten çok basarili.
Geçen Hafta araci yikayamamiştim,bu sefer zaman bulup yikadim
free image link
Koruma Sonax NPT
Lastikler K2 Pro Sigma
Kendinize iyi bakin İyi Detaylar
Aracimin Camlarinda haddinden çok fazla Yogun kireclenme ve lekenme vardi,Aksamlari özellikle yansima yapiyordu disaridan bakinca,icerden de görüsünü etkiliyordu,bugun mesai erken bitince terzi olarak kendi sökügümü diktim.
Birçok Cam Pastasi Denedim,Meguiars/Sonax/Auto Finesse/Autobrite vs. Markalarin ürünlerini denedim hepsinin farkli calişma stili var,Kötü degiller ancak Shinny Garage nin Cam Pastasini almamin en temel nedeni Seryum Oksit içerikli olmasiydi.
Ürün Özellikleri
250 Ml Biberon Şiseli
Kokusu yok
Fiyati 330₺
www.herseygarajda.com dan temin edebilirsiniz.(Stoklara Eklenince)
Camlarin hali epey kötü
Uygulama Aşamasi
Ekipmanlarimiz
Tac System Mavi Kil
Shine Mate Ex603
Flexipads Viper Series 80 MM Pad
Cam Pastasinin Uygulamasi Kolay Tozuma yoktur.
Uygulama Videosu
Finaller
Sonuç İtibari ile ben çok begendim ürünü temizlik kabiliyeti gerçekten çok basarili.
Geçen Hafta araci yikayamamiştim,bu sefer zaman bulup yikadim
Koruma Sonax NPT
Lastikler K2 Pro Sigma
Kendinize iyi bakin İyi Detaylar