Tertibim, can kardeşim. Eline emeğine sağlık. Testler harika ve ayrıca teşekkür etmek istedim; ürün testlerinde objektif olup iyi ve kötü yanlarınıda söylediğin için
Tertibim, can kardeşim. Eline emeğine sağlık. Testler harika ve ayrıca teşekkür etmek istedim; ürün testlerinde objektif olup iyi ve kötü yanlarınıda söylediğin için
Adamsin Tertip Guzel yorumun icin tesekkur ederim Elimden geldigi kadar Objektif degerlendirmeye calistim biliyorsun ''İyi Ürün iyidir,Kötü ürün kötüdür.''
abi eline koluna sağlık. ne gerek vardı şimdi kafa karıştırmaya spritz, c5 falan derken takılıyoduk sevimli şişeler, güzel mat finishler falan kendi aracında da test edebilirsen çok sevinirim abi. sprtiz'e göre de kıyaslama yaparsan şahane olur
abi eline koluna sağlık. ne gerek vardı şimdi kafa karıştırmaya spritz, c5 falan derken takılıyoduk sevimli şişeler, güzel mat finishler falan kendi aracında da test edebilirsen çok sevinirim abi. sprtiz'e göre de kıyaslama yaparsan şahane olur
Elinize sağlık yine harika bir inceleme daha gelmiş Shiny ürünlerinden. Mat finali seven biri olarak uzun zamandır temizlik için Sonax şeffaf renkli interior cleaner ve sonrasında koruma için Sonax Matteffect kullanıyordum. Bu ürün sanki iki işi de birden yapmış gibi görünüyor. Elimdeki Sonax'lar bittikten sonra ilk alınacaklar listesine ekledim
Eline, emeğine sağlık, kesene bereket komutanım. Sonucu çok beğendim. Fotoğraflardan yorumlayabildiğim kadarı ile c6 ile çok benzer tonlaması var. Gerçeği c6 biraz koyulaştırıyor.
Benim de alıp kullanmak istediğim ürünler listesine girdi kendisi sayende
Aynen öyle hafif temizlik etkisi de olması hoşuma gidiyor pratik. Bu ürünü cok merak ettim. Aslında bant çekip bir yana spritz öbür yana bunu denemek lazım. Çok güzel karsılastırma olur.
Aynen öyle hafif temizlik etkisi de olması hoşuma gidiyor pratik. Bu ürünü cok merak ettim. Aslında bant çekip bir yana spritz öbür yana bunu denemek lazım. Çok güzel karsılastırma olur.