Shiny Garage Interior Quick Detailer - Araç İçi Temizleyici İncelemesi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Tertibim, can kardeşim. Eline emeğine sağlık. Testler harika ve ayrıca teşekkür etmek istedim; ürün testlerinde objektif olup iyi ve kötü yanlarınıda söylediğin için:sarki::tesekkurr:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tertibim, can kardeşim. Eline emeğine sağlık. Testler harika ve ayrıca teşekkür etmek istedim; ürün testlerinde objektif olup iyi ve kötü yanlarınıda söylediğin için:sarki::tesekkurr:
Adamsin Tertip Guzel yorumun icin tesekkur ederim :öp: Elimden geldigi kadar Objektif degerlendirmeye calistim biliyorsun ''İyi Ürün iyidir,Kötü ürün kötüdür.''

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
abi eline koluna sağlık. ne gerek vardı şimdi kafa karıştırmaya :D spritz, c5 falan derken takılıyoduk :D sevimli şişeler, güzel mat finishler falan :D kendi aracında da test edebilirsen çok sevinirim abi. sprtiz'e göre de kıyaslama yaparsan şahane olur :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Amirim eline koluna saglık yine harika bir inceleme olmuş matlık cok iyiymiş
Kardesim cok saol selamlar :opucukx:

abi eline koluna sağlık. ne gerek vardı şimdi kafa karıştırmaya :D spritz, c5 falan derken takılıyoduk :D sevimli şişeler, güzel mat finishler falan :D kendi aracında da test edebilirsen çok sevinirim abi. sprtiz'e göre de kıyaslama yaparsan şahane olur :)
Kardesim Valla hic Spritz kullanmadim ama genel olarak iyi yani ben begendim hissiyat guzel :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Elinize sağlık yine harika bir inceleme daha gelmiş Shiny ürünlerinden. Mat finali seven biri olarak uzun zamandır temizlik için Sonax şeffaf renkli interior cleaner ve sonrasında koruma için Sonax Matteffect kullanıyordum. Bu ürün sanki iki işi de birden yapmış gibi görünüyor. Elimdeki Sonax'lar bittikten sonra ilk alınacaklar listesine ekledim :)

Son düzenleme:

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Af Spritz kullanan biri olarak matlığına özendim. Benim araçta pek mat sonuç alamıyorum nedense, yarı mat gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürünün finalleri gayet iyi gözüküyor. Ayrıca tam f/p ürünü denilebilir. Emeğinize sağlık.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elimde spritz olmasaydı düşünürdüm :)
Kokulu detailing ürünlerini severiz

ben de antistatik etkisini mersk ediyorum. Pek farklı ürün kullanmadım ama sankğ spritz de bu olay cok iyi değil gibi ya da normal.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Elimde spritz olmasaydı düşünürdüm :)
Kokulu detailing ürünlerini severiz

ben de antistatik etkisini mersk ediyorum. Pek farklı ürün kullanmadım ama sankğ spritz de bu olay cok iyi değil gibi ya da normal.
Spritz şey ya, herşeyden az az olan ortalama bir ürün bence matlığı antistatikliği vs.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Eline, emeğine sağlık, kesene bereket komutanım. Sonucu çok beğendim. Fotoğraflardan yorumlayabildiğim kadarı ile c6 ile çok benzer tonlaması var. Gerçeği c6 biraz koyulaştırıyor.

Benim de alıp kullanmak istediğim ürünler listesine girdi kendisi sayende :gulumsemex:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sefa46, bey elinize saglık. test için teşekkürler. marka fiyatlandırma olarak uygun duruyor.
iyi detaylar

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Spritz şey ya, herşeyden az az olan ortalama bir ürün bence matlığı antistatikliği vs.

Aynen öyle hafif temizlik etkisi de olması hoşuma gidiyor pratik. Bu ürünü cok merak ettim. Aslında bant çekip bir yana spritz öbür yana bunu denemek lazım. Çok güzel karsılastırma olur.

var mı öyle bir imkân hocam? :) @Sefa46

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aynen öyle hafif temizlik etkisi de olması hoşuma gidiyor pratik. Bu ürünü cok merak ettim. Aslında bant çekip bir yana spritz öbür yana bunu denemek lazım. Çok güzel karsılastırma olur.

var mı öyle bir imkân hocam? :) @Sefa46
Hocam Spritz suan bende mevcut degil temin edebilirsem karsilastirrim :)