Sıcak Fırsatlar Her Türlü Ürün Sürekli Güncel

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
O zmn bizim aldığımız perwollerde sakat üstad. Bende bim bezlerinde neden işe yaramadı diyordum. Sertleşen ev havlularını kendine getirir gibi oldu ama
Sulandırma oranı ile alakalı olabilir. Biz artık ilk defa alacağımız bir deterjanda reyondakilerden birinin kapağını açıp karşılaştırıyoruz. Doktor bizi paranoyak etti :D :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Sulandırma oranı ile alakalı olabilir. Biz artık ilk defa alacağımız bir deterjanda reyondakilerden birinin kapağını açıp karşılaştırıyoruz. Doktor bizi paranoyak etti :D:D
Bende öyle yaptım ama şaşırtıyorsun bizi sende üstad :D bak durduk yere adrenalin oldu foruma

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Sulandırma oranı ile alakalı olabilir. Biz artık ilk defa alacağımız bir deterjanda reyondakilerden birinin kapağını açıp karşılaştırıyoruz. Doktor bizi paranoyak etti :D:D
Ne yaptın abi boşver kafa gider bak böyle sonra antideprasanlık olursun gözünü sevim çak gitsin

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bende öyle yaptım ama şaşırtıyorsun bizi sende üstad :D bak durduk yere adrenalin oldu foruma
Başımıza geleni paylaştım. Para kolay kazanılmıyor, biz müşteriyiz onlar satıcı/hizmet veren. Birşey olunca hakkımı aramak veya almadan önce 40 kere bakmak bizim en doğal hakkımız :)
Otomobil alırken boyalı mı, kazalı mı, belalı mı...vs'li mi diye 40 kere araştırıyoruz ama marketten birşey alırken sonsuz güven duyup hiç bakmadan alıyoruz.
Mesela ofisin yakınında özkuruşlar var, bir kere gidip tahin pekmez ikilisini alayım dedim hepsinin tarihinin çok yakın olduğunu görünce almadan çıktım.
Pil alırken bile tarihine bakıyoruz :D :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ege abi mahalle kasabı candır. Bim deki kapalı kıymalarda sıkıntılı. Geçen haberlere bile çıktı. Dediğiniz doğru, başarıyı yakaladığın zaman kaliteden ödün vermek adet olmuş bizde. Bizim burda Vakfıkebir ekmek fırını var. Trabzon ekmeği diye sattıkları ekmeğin alakası yok. Hayır memleketimin ekmeğini bilmesem kanacaz. Kokusundan bile 10km öteden bellidir Trabzon ekmeği.
Genelleme yapmayı sevmiyorum ama toplum olarak Bi (kurnazlık-marifet) denklemi almış başını gidiyor. Dogru lar bile kişiselleşti. Benim dogrum diye bir laf türedi. Olayları irdelerken ilk karşımıza çıkan bu oldu. Hemen bu lafın arkasından konuşuluyor.siper alınmaya başlandı. Kişisel fikrin dogrulukla bagı koptu. "Ben söylüyorsam dogru da odur" bir doktrin haline geldi.
Kısacası kişilik oluşumunun yeniden tasarlanması eğitimin enstrüman larının dogru olanlarını kullanmak gerek. Boş bilgi yerine ahlaki bilgini toplumda harmanlanması saglanmalı ögeritilerde.
Bu yanlışlar para hırsının etkisiyle boyut deyiştirip akıl almaz sınırlara çıkmaya başladı günümüzde. Acil önlem şart.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bir migros style daha
AÇIK SUCUKLAR KASAP REYONUNDA 44.90
Ancak unutmayın ısıl işlem görmüş sucuk almayınız çünkü ısıl işlemlemde geçenler fermenteye göre kalitesiz ve kendi kendine sucuğun olgunlaşmasına izin verilmemiş oluyor o yüzden de fermenteler pahalı ısıl işlemler ucuzdur
Namet cumhuriyet şahin apikoğlu polonez fermenteler tercih edilebilir 44.90 çok uygun normal fiyatları 60-80 arasıdır

Ayrıca bisküvi gofret çeşitlerinde 3 al 2 öde olduğundan yanına birde bu ülker 5 li albeni çokonat gofret alırsınız karışık ta olabilir 3 erlidr olabilir Çokonat favorim :):) 5 liler 4.40 3 tanesi toplam 8.8 liraya 15 gofret bayağı uygun dostlar bilginize
Bugün sucuk kampanyasından namet sucuk aldım teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)