Bu olaya çok sevindim. Aracınız hayırlı olsun.
ben de 6,5 ay önce corolla aldım. O zaman araç olmadığı için seramik kaplama bayii dayatmasıydı ama kürleşmesine vs dikkat edilip uygulamanın düzgün yapılıp yapılmayacağına kadar sordum. Dediğim gibi şuan 6 ayı devirdik araçtaki boncuklanma müthiş tabii bunda kapalı otoparkımın olması ve benim düzgün yıkamamda etkili olabilir. Lakin benim kadar şanslı olmayan bir çok arkadaş var bayii seramiklerinden bu sebeple eğer dayatma yoksa kendiniz demir tozu ve wax uygulayın harikulade olur.
vereceğim diğer bir tavsiye ise yıkama stilidir. Köpükle Ön yıkamA yapıp durulamadan, akabinde çift kova yapmadan aracı yıkarsanız harelenmeniz artacaktır zamanla bu da aracı matlaştırmaya ve polisaj ihtiyacına götürecektir. Bilirsiniz ki polisaj işlemlerinde aşındırıcı etki olmasından zamanla mikron değeriniz düşer kaporta yorulur. Bu sebepten gerekirse kirli gezin benim gibi ama düzgün yıkayın. 6 ayda benim araçta kılcal çizik yok diyebilecekken 3 aylık araç neredeyse polisaj ihtiyacı ister durumuna geliyor. Yıkama tekniği de forumda bolca mevcut. Tekrardan hayırlı olsun, kolay gelsin iyi detaylar