Şirket Spec Sümbül

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı uğurlu olsun hacım. Allah tekerine taş değdirmesin. Hemen sana benim yaptığım halı yıkamayı yollayım sabah. Tepe tepe kullan:digidik:

Proje güzel ilerliyor hadi bakalım merakla bekliyoruz;)
Sağolasın kardeşim Allah razı olsun :arkadass:
Bej olunca süpürge iş görmedi maalesef :( sağlam temizlik lazım oldu arka koltukta denemeler yaptım kurumasını bekliyorum iş görürse önlerede uygulama yapacam aynı sistemde inş

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yok yok aman ha ince ince takıl yoksa dediğin gibi iş hastalığa dönüyor mesela bugün kullandığım döşeme köpüğünü 2016 da almışım unutmuşum dolabı kurcalarken buldum gerisini sen düşün ders al :kop:
Abi siz eskilerdensiniz tecrübelenmişsinizdir, bizde yeni olarak sizden örnek alıp fazla harcama yapmamamız lazım. Şu anda bile ayıptır söylemesi 1.5bin harcama yapmışım.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam hayırlısı olsun, kazasız belasız inşallah. Tam detaylıkmış araçta. Biraz sizi uğrastıracaktır ama sonunda eminim emeğinizin karşılığını aldığınız güzel bir sonuç bizi bekliyor olacak. Takipteyiz :mutlu:

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Karcher wd3 ten memnun musunuz ?
Teşekkür ederim hocam valla memnunum hem çekim yapıyor hem üfleme baya fonksiyonel ürün tavsiye ederim ama maddi sıkıntı yoksa yıkamalı versiyon alın 5100 6100 gibi olur olmadık yerde lazım oluyor bugün eksikliğini hissettim

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi siz eskilerdensiniz tecrübelenmişsinizdir, bizde yeni olarak sizden örnek alıp fazla harcama yapmamamız lazım. Şu anda bile ayıptır söylemesi 1.5bin harcama yapmışım.
Yok estağfurullah burada kitabını yazmış üstadlar var biz daha çırak kıvamındayız kardeşim

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam hayırlısı olsun, kazasız belasız inşallah. Tam detaylıkmış araçta. Biraz sizi uğrastıracaktır ama sonunda eminim emeğinizin karşılığını aldığınız güzel bir sonuç bizi bekliyor olacak. Takipteyiz :mutlu:
Sağolun hocam valla yoracak bu ufaklık bizi de napalım aslında iyi oldu uğraş çıktı bana da :)
Yeni iş yeni tecrübe yeni konular olur inş yaz boyu konu canlı kalacak nasip olursa :paraa:

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@Atocan vay vay vay arac satilmis arac alinmis bi haller vardi hissettim :dusun:rabbim gonlune gore versin hakkinda hayirlisi neyse o olsun kardesim

Son düzenleme:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Estağfurullah hocam senin renk bile yeter aşık etmeye :)
Çok teşekkür ederim benim konularda leonun son kısmında detaylı motor temizliği var o tam senin işine göre olur baya uğraş vermiştim aslan oğluma :yazik:
Golf te iç kısım hem basit hem zor püf noktası çok fazla alkantara olduğu için ama konularda o da var yaparsın yav bas kutsalı gitsin :)
koltuklara elimi süremem :D paspas olarakkendi paspasları var üzerinde. kaucuk kokuyor diye hiç almadım. Haftasonları toz toprak ortama gidiyor kuş fotoğrafı çekiyorum. iç mekan rezil oluyor tabii. Süpürgem gelsin de hele,, verelim bizde kutsalı.. Hayırlısı.

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
koltuklara elimi süremem :D paspas olarakkendi paspasları var üzerinde. kaucuk kokuyor diye hiç almadım. Haftasonları toz toprak ortama gidiyor kuş fotoğrafı çekiyorum. iç mekan rezil oluyor tabii. Süpürgem gelsin de hele,, verelim bizde kutsalı.. Hayırlısı.
Sizin alkantara kontuklara özel sonax extereme serisinin köpük temizleyicisi vardı önerilmişti baya da beğenilmişti hocam bi araştırın isterseniz kolay olur.
Ara ara temizlik yaparsanız kirlenmez aman ihmal etmeyin aracınız maşaAllah çok güzel dışı gibi içide temiz olsun :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam yeni araç hayırlı olsun fr’dan sonra pek kesmez ama vardır bi bildiğiniz ☺️ Elinize sağlık her yeni araç yeni uğraş demektir kolay gelsin.

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam yeni araç hayırlı olsun fr’dan sonra pek kesmez ama vardır bi bildiğiniz ☺️ Elinize sağlık her yeni araç yeni uğraş demektir kolay gelsin.
Teşekkür ederim hocam bende o şekilde teselli ediyorum kendimi 5 lt ortalama yakıtı görünce de ohh dünya varmış diyorum :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Vay atilla bey hayırlı olsun tekrardan :nazar: sümbülün keyfi yerindedir uzun zaman sonra gençleşiyor. Güzel konu oluyor emeğine sağlık :komik: kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip olsun :arkadass:

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vay atilla bey hayırlı olsun tekrardan :nazar: sümbülün keyfi yerindedir uzun zaman sonra gençleşiyor. Güzel konu oluyor emeğine sağlık :komik: kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip olsun :arkadass:
Teşekkürler efenim güzel bişeyler olacak gibi hayırlısı diyelim apaçi olacam artık inceldiği yerden kopsun :heyecan:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Sen cillop gibi yaparsın bunu. İçi harika olmuş, emeklerine sağlık.