Skoda Yeti Detailing (Tac system Refinish 1- Tac System Resinish 2- Autobrite Cherry Glaze- S100 Carnauba Wax )

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık abi. Rengin nankörlüğüne rağmen güzel parlaklık elde etmişsin :alkis:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko üstad bir harika uygulama daha. araç sahibi çok sevinmiştir o davlumbazları görünce. bu aracın en kötü yanı bu. ama tonic aşamasını atlamışsın. gözümden kaçmadı. dedigim fırçayı begendin mi .ellerine saglık.

iyi detaylar.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko üstad bir harika uygulama daha. araç sahibi çok sevinmiştir o davlumbazları görünce. bu aracın en kötü yanı bu. ama tonic aşamasını atlamışsın. gözümden kaçmadı. dedigim fırçayı begendin mi .ellerine saglık.

iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım, kaportaya toniv uyguladım lakin tonic kritik stoklarda davlumbaza yetmez diyerekten. Gözünden birşey de kaçmaz:)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Videosunu bildirim geldiğinde izlemiştim ama konuyu okumak şimdiye kaldı.
Klasik bir sonuç olarak yine yakmışsın ortalığı master. Ellerine emeğine sağlık. Araç sahibi de güzel günlerde kullanır inşallah.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Videosunu bildirim geldiğinde izlemiştim ama konuyu okumak şimdiye kaldı.
Klasik bir sonuç olarak yine yakmışsın ortalığı master. Ellerine emeğine sağlık. Araç sahibi de güzel günlerde kullanır inşallah.
Teşekkür ederim güzel yorumlarım için, daha iyilerini yaparız inşallah.

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Abi eline emeğine sağlık Allah sana sağlık sıhhat versin senin gibi değerli işçiliği olan ve ayrıca kişiliği karakteriyle örnek birinden böyle güzel konularda bilgi almak ve yapılan işçiliği anlatımlarıyla okumak çok keyifli yine harika bir çalışma olmuş saygılar:alkis::nazar:

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Onur abi uygulama çok güzel eline sağlık. Resimler harika çekilmiş.

Ürünler hakkında yapılan yorumlar bence uygulama resimlerinden daha da değerli.

Acaba pastalar arası tozu silmek için m600 kullanılsa çok mu masraflı olur, gerçi yüzey sıcak olacak üstüne m600 gelince hemen buharlaşabilir haliyle solunması sıkıntı olur. Önce güvenlik. Tam bir öneri sunacaktımki yazarken mantıksız geldi :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
abi eline sağlık çok güzel olmuş daha önce paylaştın mı bilmiyorum ama iç detaylı temizlikte görmek istiyoruz senden :komik:
Teşekkür ederim kardeşim, daha önceki konularımda var iç temizliklerim. Ama iç temizliği yaparken dış kadar foto çekemiyorum nedense, yine de var arada bol resimliler.
Stok bitmez reis eli kulağındadır bugün gelir ;)
Bekliyoree
Onur abi uygulama çok güzel eline sağlık. Resimler harika çekilmiş.

Ürünler hakkında yapılan yorumlar bence uygulama resimlerinden daha da değerli.

Acaba pastalar arası tozu silmek için m600 kullanılsa çok mu masraflı olur, gerçi yüzey sıcak olacak üstüne m600 gelince hemen buharlaşabilir haliyle solunması sıkıntı olur. Önce güvenlik. Tam bir öneri sunacaktımki yazarken mantıksız geldi :)
Teşekkür ederim kardeşim, elimden geldiğince yorumluyorum.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Teşekkür ederim kardeşim, daha önceki konularımda var iç temizliklerim. Ama iç temizliği yaparken dış kadar foto çekemiyorum nedense, yine de var arada bol resimliler.

Bekliyoree

Teşekkür ederim kardeşim, elimden geldiğince yorumluyorum.
Abi zaten şaşırıyorum nasıl unutmadan foto çektiğini ben bir kaptırıyom bitince aklıma geliyor :D neyse bidahaki sefere diye kendimi avutup duruyom :D