Gerçekten hayret verici. Altı üstü bir mendil. Mendilsin sen ona göre davran öyle değil mi
Hayır enteresan şekilde yağışlı havada kullandığımda da çamuru mıknatıs gibi üzerine çekmiyor. Trafik filmi hiç oluşmadı. Ben bir ara dibinde kalan B33 ile denemeler yaptım ilk etapta zayıflar gibi oldu. Yaşasın kurtuldum ulan, başka ürün uygulayabilirim dedim. Kuruladıktan sonra şeytan dürttü bir daha su tuttum, yok değişen hiçbir şey olmamış. Bu süreçte hiç tazeleme yapmadım. Hep niyetlendim ama her defasında şaşırtınca nereye kadar dayanabiliyorsan dayan bakalım ben de inat ettim hadi bakalım dedim
Yeni aldığım ürünleri kullanmak istiyorum, o ürünler dile geldi, abi bize ne zaman sıra gelecek diye sormaya başladılar. Depoda shutter island tadında bir hayat başladı.

Hayır, ürünlerle konuştuğumu gören birisi olsa direkt en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürürler. Kardeşim bırakın beni, daha meguiars ile konuşacaktım

Birkaç hafta önce armor all'un mendil tipi sinek böcek temizleyicisini kaportada bir bölgede kullandım. Karbonat Erol gibi, şimdi yedim seni dedim, yok aga yine hayatımda değişiklik olmadı.
Pakette daha kaç tane mendil var, ben ona onlar bana bakıp duruyor. Ya sakin olun sizi en kısa sürede başka bir yüzeyde değerlendireceğim dedim ama ayaklandılar. (bu akşam da bezlerle toplantım var

)