Soft99 Fukupika Wipe Gloss İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Büyük sürpriz yaptı ürün, hepinize ters köşe yaptı tam anlamıyla.
Bende nasılsa 1 ay dayanım sağlayacak diye sıraya ürün koymuştum, yattı o iş :( Bakalım daha ne kadar etkisi devam edecek. Ama, araç nemli bir ortamda açıkta park halinde kalsaydı bu kadar bu iş sürmezdi. Bu işte kapalı garajın da etkisi var muhakkak :)
Ama evet, ben dahil amaaan mendil tipi ürün diyen herkesi ters köşe yaptı :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elin Japonu ne ürün yapmış be :)
Birkaç duyguyu bir arada yaşıyorum. Bu nasılsa 1 ay sonra tazelenmesi gerekir diye sıraya ürünler eklemiştim. Hem hayret ediyorum, hem aha ne biçim ürünmüş vay be diyorum hem de aga yeter ama artık ya başka ürün kullanacağım diye sinirleniyorum.

Ürün benim psikolojimi bozdu :D :D

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Gerçekten hayret verici. Altı üstü bir mendil. Mendilsin sen ona göre davran öyle değil mi :smilex:
Hayır enteresan şekilde yağışlı havada kullandığımda da çamuru mıknatıs gibi üzerine çekmiyor. Trafik filmi hiç oluşmadı. Ben bir ara dibinde kalan B33 ile denemeler yaptım ilk etapta zayıflar gibi oldu. Yaşasın kurtuldum ulan, başka ürün uygulayabilirim dedim. Kuruladıktan sonra şeytan dürttü bir daha su tuttum, yok değişen hiçbir şey olmamış. Bu süreçte hiç tazeleme yapmadım. Hep niyetlendim ama her defasında şaşırtınca nereye kadar dayanabiliyorsan dayan bakalım ben de inat ettim hadi bakalım dedim :)
Yeni aldığım ürünleri kullanmak istiyorum, o ürünler dile geldi, abi bize ne zaman sıra gelecek diye sormaya başladılar. Depoda shutter island tadında bir hayat başladı. :D :D :D Hayır, ürünlerle konuştuğumu gören birisi olsa direkt en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürürler. Kardeşim bırakın beni, daha meguiars ile konuşacaktım :D :D
Birkaç hafta önce armor all'un mendil tipi sinek böcek temizleyicisini kaportada bir bölgede kullandım. Karbonat Erol gibi, şimdi yedim seni dedim, yok aga yine hayatımda değişiklik olmadı.
Pakette daha kaç tane mendil var, ben ona onlar bana bakıp duruyor. Ya sakin olun sizi en kısa sürede başka bir yüzeyde değerlendireceğim dedim ama ayaklandılar. (bu akşam da bezlerle toplantım var :D :D )

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürünün 5 ay sonraki etkisi halen devam ediyor ama tabi ilk günkü gibi değil. Ben artık pes ettim ve yıkama sonrası güncel durumu ile ilgili video çektikten sonra Turtle Wax Dry &And Shine Hybrid Rinse Wax uyguladım.
Ben pes etmesem o daha devam edecek gibiydi ama firmanın bile vaadi 1 ay, bende bu yolculuk 5 ay sürdü. Kaç defa B33 ile gerek olmamasına rağmen farklı sulandırma oranları ile yıkama yaptım. En son yıkamada ceviz kullandım. Bu 5 aylık süreçte hiçbir şekilde yeniden uygulama, tazeleme...vs yapmadım. Başka ürün de sürmedim. Cilalı şampuan kullanmadım.
Son durumu hakkında kısa video aşağıdadır :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Paket içinde kalan mendilleri Volvo'da kullandım ve tekrar bir video çektim. Önceki video kesintisiz değildi, dolayısıyla ikna olmayanlar vardır düşüncesiyle de bu videoyu çektim :)
Wipe Gloss'u böylelikle bitirmiş oldum.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende bunun deri temizleme mendilleri vardı birine hediye etmiştim, detaycı adamın işine yaramaz bu mendiller diye. Konuyu okuyunca çok pişman oldum kesin o mendillerde iyi iş yapıyordur :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bende bunun deri temizleme mendilleri vardı birine hediye etmiştim, detaycı adamın işine yaramaz bu mendiller diye. Konuyu okuyunca çok pişman oldum kesin o mendillerde iyi iş yapıyordur :)
O mendillerden bende çok vardı. Çok işimi görmüştü. Günlük kullanılan otomobilde etkisi 15 gün sürüyordu. İşin daha ilginci o deri mendillerini boyasız plastiklere de kullanabiliyorsun :)
Videosunu çekmiştim, konusunu açarım :)