Soft99 Fukupika Wipe Gloss İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Baştan söyleyeyim bu ürün malesef an itibariyle ülkemizde satılmıyor. Burada satılmayan birkaç ürün daha elimde mevcut hatta burada olmayan 2-3 japon markanın ürünlerinden de aldım :) Onları da sizlerle paylaşacağım.

Şimdi gelelim bu ürüne, içeriğinde 10 adet mendil var. Mendiller 35x30cm ebadında, içeriğinde carnauba, polymer, sürfaktan ve alkol var. Yani, firma önermese de teknik olarak az tozlu yüzeyde susuz temizlik niyetine de kullanılabilir ama bezler ile yüzeyde dairesel çizikler oluşma riski var.

pH değerini ölçmedim zira ölçmesi zor olurdu. Firma da pH değeri hakkında bilgi vermemiş ama kanımca ne asidik ne de baziktir. Arada derede bir yerdedir. Ürünü temiz ve tamamen cilasız yüzeye uyguladım. Etkisi söylenilene göre 1 aymış. Ben bu süreyi yakalayabilirim diye düşünüyorum :)
Uygulama sonrası etkisini çok beğendim, kayganlık hissi de fena değil. Su ve kayganlık testini videonun sonuna ekledim :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Eline sağlık abi, senin incelemelerine hayranım doğrusu. Belirtmeden geçemeyeceğim sanırım kişisel olarak en çok sempati duyduğum detail markası Soft99 olabilir. Nerede alışagelen dışında farklı tip bir detail ürünü görsem markası genelde Soft99 oluyor :) Ayrıca ürünlerin tasarım ve etiketlerindeki renklilik de aşırı cezbediyor :D

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık abi, senin incelemelerine hayranım doğrusu. Belirtmeden geçemeyeceğim sanırım kişisel olarak en çok sempati duyduğum detail markası Soft99 olabilir. Nerede alışagelen dışında farklı tip bir detail ürünü görsem markası genelde Soft99 oluyor :) Ayrıca ürünlerin tasarım ve etiketlerindeki renklilik de aşırı cezbediyor :D
Estağfurullah, desteğin için teşekkür ederim :)
Video çekimi biraz spontan gelişti. Ama önceden notlarımı hazırlayıp dersimi çalışmıştım. Notlarımı da çantada tutuyordum. Ne zamandır da aslında ürünü uygulamak için gün sayıyordum ama gerçektende de hesapsız oldu. Neyseki not almıştım. Dersimi çalışmıştım. Notlarım yanımda olmasa da zaten konu Soft99 olunca aşağı yukarı içeriği ezbere biliyordum :) Sorsan dün ne yemek yedin, boş boş bakarım :D :D
Bu videoyu aslında bu hafta başka birgün çekerim diye düşünüyordum. Ama düne kısmetmiş. Hanım hadi işin yoksa git otomobil yıka hava güzel dedi nasıl ya diye suratına bir bakışım var görmen lazım :D :D
İstemiyorsan keyfin bilir dedi, arkasına bir daha baktığında ben evde yoktum :D :D İnsan bunu 1 gece önce söyler, ona göre pili şarj ederim, kovaları hazırlardım ama neyse kısa sürede listeyi yapıp ürünleri alıp çıktım, az kaldı tripodu almayı unutuyordum. Bu sebeplerden ötürü olay spontan gelişti :D
Soft99 bana para verse anca bu kadar severdim, benim genel olarak Japon ürünlerine bir sempatim var. Zaten, elde birkaç tane daha burada satılmayan Soft99 ürünü var. Geçen gün yine kaşınıp JAponya'dan ürün sipariş edecektim zor durdurdum kendimi :D :D

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
soft99 bana görede farklı bir görüş açısındayım ilgimi cekiyor inceleme güzel olmuş elinize sağlık

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Elinize sağlık. 'Detay aşkı' tam anlamıyla bu olsa gerek. Belki devamı bile olmayacak bir ürünü sırf denemek için alıp uygulamaktan ve bunu paylaşmaktan üşenmiyorsunuz. Daha önceki paylaşımlarınız da bu dediklerimi destekliyor. Bu genel bir yorum kısacası.
Daha farklı anlatmak gerekirse; kendimi düşünüyorum bir yandan. Başarılı olduğunu düşündüğüm formülü hiç değiştirmeden yıllarca devam edebilirim sanırım. Yani aklıma, şunu da bir deneyeyim vs gibi dürtüler pek olmaz. Sizdeki durum ' gerçek detay sevgilisi' olarak nitelendirilebilir.
Ürünle ilgili olarak; formu itibari ile yani kağıt mendil gibi yapısı ile kaportadaki çizmeden uygulama yani güvenirlik sorunu psikolojisini nasıl atlatabilir bilmiyorum. Sizin gözleminizle sanırım böyle bir dezavantajı yok. Dediğim gibi sadece psikolojik dürtü olabilir. Su iticilik, kayganlık, parlaklık varsa geriye pek bir şey kalmamış zaten. Tekrar elinize sağlık...

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık. 'Detay aşkı' tam anlamıyla bu olsa gerek. Belki devamı bile olmayacak bir ürünü sırf denemek için alıp uygulamaktan ve bunu paylaşmaktan üşenmiyorsunuz. Daha önceki paylaşımlarınız da bu dediklerimi destekliyor. Bu genel bir yorum kısacası.
Daha farklı anlatmak gerekirse; kendimi düşünüyorum bir yandan. Başarılı olduğunu düşündüğüm formülü hiç değiştirmeden yıllarca devam edebilirim sanırım. Yani aklıma, şunu da bir deneyeyim vs gibi dürtüler pek olmaz. Sizdeki durum ' gerçek detay sevgilisi' olarak nitelendirilebilir.
Ürünle ilgili olarak; formu itibari ile yani kağıt mendil gibi yapısı ile kaportadaki çizmeden uygulama yani güvenirlik sorunu psikolojisini nasıl atlatabilir bilmiyorum. Sizin gözleminizle sanırım böyle bir dezavantajı yok. Dediğim gibi sadece psikolojik dürtü olabilir. Su iticilik, kayganlık, parlaklık varsa geriye pek bir şey kalmamış zaten. Tekrar elinize sağlık...
Aslında tek ürün ile bile devam etmek mümkün ama hem yeni ürünler, değişik teknolojileri denemek istiyorum, deneme yaparken de bunları sizlere anlatmak, bilgiyi paylaşmak hoşuma gidiyor.
Temiz ve kuru yüzeye uygulandığında yüzeyde çizik yaratmıyor. Ben başka ürünleri de kullandım sıkıntı yaşamadım. Ama yüzey az tozlu olduğunda işte o zaman durum değişebilir. :(
Desteğin için çok teşekkür ederim. :)

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hakan hocam buradan da teşekkürlerimi sunayım.. eline sağlık. birde bir ricam olacak en sonda plastik yerlere de sürdünüz ya beyazlatmadı dediniz. sonradan durum değişti mi? o kısımlar hakkında ileriki günlerde de yorum yaparsanız sevinirim. (not: youtube da yusuf duman olarak yorum yapan benim)) )

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan hocam buradan da teşekkürlerimi sunayım.. eline sağlık. birde bir ricam olacak en sonda plastik yerlere de sürdünüz ya beyazlatmadı dediniz. sonradan durum değişti mi? o kısımlar hakkında ileriki günlerde de yorum yaparsanız sevinirim. (not: youtube da yusuf duman olarak yorum yapan benim)) )
O zaman bende takip ve desteğin için teşekkür ederim :)
Ürünü sürdüğüm yerlerde beyazlama oluşmadı :) Ama bugün tekrar bakar yazarım :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık,
kısıtlı zamanlarda uygulanan ,kullan at tarzı bu ürünleri seviyorum. Hem anı kurtarıyor hem de uygulama kolaylığı sağlıyor.
Ben 1 ay dayanım göstereceğini düşünüyorum en azından temiz yüzeylerde.
Soft 99 benimde çok sevdiğim bir marka, videolarını izlemeye ve takibe devam :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık,
kısıtlı zamanlarda uygulanan ,kullan at tarzı bu ürünleri seviyorum. Hem anı kurtarıyor hem de uygulama kolaylığı sağlıyor.
Ben 1 ay dayanım göstereceğini düşünüyorum en azından temiz yüzeylerde.
Soft 99 benimde çok sevdiğim bir marka, videolarını izlemeye ve takibe devam :)
Desteğin ve güzel yorumların için çok teşekkür ederim :)

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben açıkçası bu performansı beklemiyordum bu mendil ürünlerden. Beni şaşırttı diyebilirim.
Bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz.