Sohbet- Muhabbet Faslı

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Arkadaşlar Trendyol’da marka bilinirliğimiz artsın diye Büyük Şubat kampanyasına dahil oldum :gulumsemex: Fiyatlar forum kampanyasının bir tık üstünde olsada hem kargo dahil fiyatlar hemde kredi kartı ve kupon kullanmak isteyenlerin belki ilgisini çekebilir.
Linki şöyle bırakayım :)
Adam's Garage Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Bol kazançlar dilerim . Çoklu alım kampanyası çok iyi olmuş. Bu fiyatlar bu kurlara rağmen böyleyse kurlar bu kadar yüksek olmasa ona göre düşmüş olsa ne olurdu acaba hayali bile inanılmaz :smilex:

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bol kazançlar dilerim . Çoklu alım kampanyası çok iyi olmuş. Bu fiyatlar bu kurlara rağmen böyleyse kurlar bu kadar yüksek olmasa ona göre düşmüş olsa ne olurdu acaba hayali bile inanılmaz :smilex:
İşte o zaman vergisiz algısız komisyonsuz para kazanmadan kore işi ortak alım olurdu:sırıtan1: Hatta fiyatlar biraz daha pahalı olabilirdi çünkü hayır için fayda için yapılmış olurdu :sırıtan1:

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Arkadaşlar Trendyol’da marka bilinirliğimiz artsın diye Büyük Şubat kampanyasına dahil oldum :gulumsemex: Fiyatlar forum kampanyasının bir tık üstünde olsada hem kargo dahil fiyatlar hemde kredi kartı ve kupon kullanmak isteyenlerin belki ilgisini çekebilir.
Linki şöyle bırakayım :)
Adam's Garage Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Hayırlı satışlar Adem hocam bol kazançlarınız olsun inşallah, sizin adınıza çok sevindim :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@MagicofOz hocam diğer başlığı meşgul etmemek adına buradan cevap vereyim dedim sorunuza. :)

Evet Alta Foam tüketimi çok azdır. Ancak fazla şampuan koyulursa hem çabuk tükenir hem de istenilen performans alınmaz. O yüzden karışım oranlarına dikkat etmek gerekir.

Alta Foam’ı hava pompasıyla modifiye etmekten kastınız hava kompresörü ise evet kesinlikle öneririm. Aşağıdaki İnstagram linkinde kompresör ile kullanımı mevcut.
Detail35 arkadaşımız bizzat kendisi yaptı ve çekti videoyu. Orada sanırım Carpro’nun ön yıkama köpüğünü kullandı.

Login • Instagram

Hava kompresörü, Xiaomi veya Enusic pompa ile modifiye ederseniz çok daha keyifli ve çok daha verimli olur sizin için de.
Bugün Alta + Xiaomi ile Jeep’in kirlerini akıttım. O bile yorucuydu. El ile nasıl olur düşünemiyorum.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa hocamın müsaitliği ya yaza kalır yada bir sonraki eve kalır Murat hocam:terlisırıtan: sen çık gel yada bir Ankara buluşması yapalım Adam’s Garage’da. Gelmek isteyen vakti zamanı uyan herkesi beklerim:)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sefa hocamın müsaitliği ya yaza kalır yada bir sonraki eve kalır Murat hocam:terlisırıtan: sen çık gel yada bir Ankara buluşması yapalım Adam’s Garage’da. Gelmek isteyen vakti zamanı uyan herkesi beklerim:)
Haftaya bir organizasyon başlığı açayım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Fatih37 Maşallahında maşallahı hocam o ne stok öyle.. bezler de harika. En çok da havluları koyduğunuz çanta çok iyi.
Teşekkür ederim hocam :gulumsemex:. daha çok ürünlerim var diğer üyelere kıskandırmayım diye göstermedim. garajımın yanındaki kömürlükte dolu dolu ürünlerim var sıkıntıdan aşağa inip zevkle izliyorum. arada yerleri değiştiyorum :sırıtan1:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Teşekkür ederim hocam :gulumsemex:. daha çok ürünlerim var diğer üyelere kıskandırmayım diye göstermedim. garajımın yanındaki kömürlükte dolu dolu ürünlerim var sıkıntıdan aşağa inip zevkle izliyorum. arada yerleri değiştiyorum :sırıtan1:
Allah daha çok versin hocam, valla bu kadar ürünlere aile baskısının en güzel bahanesi “içkim yok kumarım yok” :sırıtan1:tekrar maşallah, iyi günler de kullanın.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Adam’s Garage abi tavsiyesi ile Safir detailing satıcıyla iletişime geçerek konuştuk, durumu şöyle böyle izah ederek anlaştık ve bunu almaya karar verdim. Kendisine teşekkür ederim abi

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Fatih37 keyifli detaylarda kullan Fatih. ilerde elin makinaya iyice alıştığı zaman ağır kesim ürünlerinide eklersin artık çeyizine :)