Çok geçmiş olsun, allahtan kazaya yol açmamış. Olan 650 liraya olsun çıkma da olsa stepnede duracak lastiğe yine 300den aşağı istemezler, ona say cana gelmesin.
Triger devirdaim benimde geldi ama babalara söz geçiremiyoruz km düşük bir şey olmaz diye diye geldik, hayırlısıyla şurda 1500km daha koparmadan gidebilirsek değiştireceğiz artık ikna ettik diyelim. Sübaplar selam vermeden halledersek inşallah.
Abi yine premium veya premiuma yakın markaların servislerini bir nebze anlıyorum ama Dacia zaten ekonomik olması nedeniyle tercih edilen marka, serviste niye premium muamelesi yapıyorlar onu anlamıyorum. Tasvip etmem ama garantisi var diye 3 katına yağ bakımı yaparsın hadi bir şekilde onu da anladım da sen servisine gelen işçiliğe belki 3 katı para veren adama neden piyasadan fazla fiyata parça satmaya kalkarlar bunu anlamıyorum. Sanayideki parçacılara deli gibi iskonto yapıp parça satacaklarına kendi müşterilerimize yapalım demiyorlar. Galiba onlara garantili araçlara bakmak yetiyor, garantisi biten sanayiye gitsin diyorlar. Anlamak mümkün değil.