Sohbet- Muhabbet Faslı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #3,581
Benimkinde de ufacık boşluk var. Ama suyu basınca döne döne yüzeye çıkıyor. Kenarından sabitleyecek bir şey yapmak lazım. Sendeki de muhtemelen yukarı doğru çıkacaktır. Kenarına balon gibi kaydırmayacak bir şey yapıştırmak lazım.
az önce denedim bi kere basıncı vurunca yüzeye cıktı elimle dibine iyice bastırınca pekte yukarı cıkma olmadı yüzeye kadar dibinden azıcık yukarı cıkıyor o kadar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
az önce denedim bi kere basıncı vurunca yüzeye cıktı elimle dibine iyice bastırınca pekte yukarı cıkma olmadı yüzeye kadar dibinden azıcık yukarı cıkıyor o kadar
Bende de aynı şekilde, suyu verince yukarı çıkıyor, sonra pek çıkmıyor ama dipte hiç oynamaması lazım. Dipte oynayıp da kenardan yukarı pisliklerin çıkmaması lazım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sıcak silikonu bir deneyeceğim ama sanki tutunamaz gibi geldi yüzeye. Böyle kauçuk tarzı bir şey gerek gibi sanki

Eldiven de olabilir aynen, balona benziyor yapısı. Su doldurmadan önce kenarlardan sıkıştırılabilir
Ya da kauçuk fitil de olabilir etrafına veya çıkma küçük parçalarından zimbalanabilir

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bugun @Cila Kutusu na ugradim, yeni magazalarina gitmek anca nasip oldu :) yeni urunler geldigi icin baya mesgullerdi,ben de ihtiyacim olmadigi icin alisveris yapmadan cikabildim magazadan ama çay sozu aldim :)

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünya gözü ile görmek istediğim yerler listesine ekledim:)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
el pompalarina gore foam lancelerde sampuan sarfiyati inanilmaz cok maalesef
Aslında cokta bi farkı yok 1.5 lt suya 25-30 ml şampuan koyuyorum anca yetiyor foam lance e 450 mle suya 50 ml şampuan koyuyorum aracı 1.5 turdan fazla dönebiliyorum biraz karışık işler ama o elle pompalama işi insanı cok uğraştırıyor hem sıcaktan dolayı ugrasılmıyor hemde inanılmaz bi vakit kaybı.
Örneğin videoda ort 700 mllik şampuan su karışımı var range gibi büyük bi arabayı komple köpükledi ve şişede şampuanın yarısı duruyor.