Sohbet- Muhabbet Faslı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #4,421
dakika 13.20 adam basınçlı yıkama makinesi olmadan cg foamlanceni hortuma adaptör ile takıp o şekilde kullanıyor daha öncden görmemiştim belki bilenleriniz vardır benim gibi görmemiş olanlarda öğrenmiş olur.
Berke bunlar 4/5 sene oncesindede vardi tutulmadi malesef cok sulu atiyor diye.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Sonax Xtreme çift kat uygulandı. Üstünden 6 gün geçti, 60 km yol yaptım performansı bu şekilde.
Meguiars endurance ürün elime geçerse elime karşılaştırma yapacağım. Ben sonaxın galip gelebileceğini en kötü berabere biteceğini düşünüyorum :incelemex:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Meguiars endurance ürün elime geçerse elime karşılaştırma yapacağım. Ben sonaxın galip gelebileceğini en kötü berabere biteceğini düşünüyorum :incelemex:
Hocam yanılmıyorsam 3 4 sene önce kışın denemiştim. Endurance bi tık öndeydi karlı çamurlu yollar sonrası. Ama en azından ayda bir araba yıkayan birinde fark oluşmaz kolay kolay. 1 kutu endurance bitirdim, sonrasında 1 kutu sonax bitirdim. Şimdi endurance a döndüm :D alacağım sıra hangisi ucuzsa onu alıp devam ediyorum

Emirhancap

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Edirne
[mention]SuperClean [/mention] duplex bezim geldi ilk kullanım öncesi yıkama yapmalımıyım ve kullanım sonrası yıkamayı makinede beyaz sirke ile mi yıkamalıyım yoksa mikrofiber bez şampuanı mı nasıl önerirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
bende fark ettim, ürünler stoklar güncellenmiyordu sayfalarıda kapanmış diğer e ticaret sitelerinde satışları devam ediyor.
@berkesennturk @mustafacagri Galiba ellerindekileri bitiriyorlar uzun suredir hareketlilik yok ve birazda pahali diye kimse tercih etmiyior.
Shiny e elveda mı dedik o zaman :/

İlk geldiklerinde paketlemeleri epey meşhurdu yanlış hatırlamıyorsam. Son dönem gelen çeşit çeşit markalara karşı dayanamamış olabilir marka

Baykara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi akşamlar arkadaşlar pek yazmasamda forumu yakından takip ediyorum. Bende gümrükten yeni aldığım aracımı Tonyin ürünleri ile elimden geldiğince toparlamaya çalıştım. Tonyin türkiye distribitörü muhterem ustayada ayrıca teşekkür ediyorum. Bilgi birikimi ve yardımseverliği ile bana bu konuda hep destek oldu. İzninizle birkaç fotoda eklemek isterim. Son iki resim ilk hali. Özellikle far pastası muhteşem sadece microfiber bezle elle sürerek uyguladım, tıplam 2 dk da yeni gibi yaptı. Ayrıca iç maun parlatma ve gösterge paneli çizikleri ve temizliğini yapan İncegaraj mehmet kardeşime de (bi adama bu kadar bilgi fazla :) ) teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi akşamlar arkadaşlar pek yazmasamda forumu yakından takip ediyorum. Bende gümrükten yeni aldığım aracımı Tonyin ürünleri ile elimden geldiğince toparlamaya çalıştım. Tonyin türkiye distribitörü muhterem ustayada ayrıca teşekkür ediyorum. Bilgi birikimi ve yardımseverliği ile bana bu konuda hep destek oldu. İzninizle birkaç fotoda eklemek isterim. Son iki resim ilk hali. Özellikle far pastası muhteşem sadece microfiber bezle elle sürerek uyguladım, tıplam 2 dk da yeni gibi yaptı. Ayrıca iç maun parlatma ve gösterge paneli çizikleri ve temizliğini yapan İncegaraj mehmet kardeşime de (bi adama bu kadar bilgi fazla :) ) teşekkür ederim. İyi forumlar.

Hocam 41 kere maşallah vallahi hayran kaldım araca :) gümrük spec kondisyonu bi ayrı oluyor toparlanınca

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Masallah hocam, gule gule kullanin, cok guzel bir arac

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.

maşallah kazasız belasız araçta plakada şahane

Baykara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam 41 kere maşallah vallahi hayran kaldım araca :) gümrük spec kondisyonu bi ayrı oluyor toparlanınca
teşekkür ederim. Gerçekten sahibi iyi bakmış. Boya yok desem yeridir

Masallah hocam, gule gule kullanin, cok guzel bir arac
Teşekkür ederim. Valla bende bakınca güzel oldu be diyorum :)

maşallah kazasız belasız araçta plakada şahane
Teşekkür ederim plaka bu arabaya güzel bir espri katar dedim

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Maşallah hocam W211 çok anlamlı bir plaka olmuş

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
O zaman ne yapıyoruz ilk fırsatta Mr Dıy uğrayıp temin ediyoruz. :D Teşekkürler.
Standart boy scrub padler bazı alanlarda illah ettirebiliyor. Babamın aracının deri koltuklarını detaylarken içimden geçirmiştim herşeyi düşünen üreticiler bunun büyük boyunu düşünememiş diye :) İlk görüşte pek kaliteli izlenimi vermese de lastik parlatma aplikatörü gibi şaşırttı beni.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Standart boy scrub padler bazı alanlarda illah ettirebiliyor. Babamın aracının deri koltuklarını detaylarken içimden geçirmiştim herşeyi düşünen üreticiler bunun büyük boyunu düşünememiş diye :) İlk görüşte pek kaliteli izlenimi vermese de lastik parlatma aplikatörü gibi şaşırttı beni.
Lastik parlatma aplikatörü zaten bomba hocam aradığım ürünü buldum sapasağlam çok teşekkürler tekrar.

Geçen gün yedeklemek için alayım dedim İzmirde 3 tane dıy var bana en uzakta olanda var yolum düşerse hususi uğrayıp alacağım.

Scrup pad fiyat olarakta çok iyiymiş.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Lastik parlatma aplikatörü zaten bomba hocam aradığım ürünü buldum sapasağlam çok teşekkürler tekrar.

Geçen gün yedeklemek için alayım dedim İzmirde 3 tane dıy var bana en uzakta olanda var yolum düşerse hususi uğrayıp alacağım.

Scrup pad fiyat olarakta çok iyiymiş.
Reyonda kalan son 2 ürünü aldım. Ürünü bilen kaçırmamış bizim gibi. :)