Sohbet- Muhabbet Faslı

sametozt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İZMİR
Herkese merhabalar,
Kış geldi yağmurlar başladı ve aracın üstünde kalan kir günden güne daha da çoğalıyor. Yıkama zamanı geldiğinde bu kiri sökmek için alkali tarafta şampuan kullanmak gerekiyor.
Amacım tamamen aracın üstündeki trafik filmi, kir vs. gitsin değil fakat temaslı yıkama öncesi temiz bir yüzey bırakması.
Forumda konu arattığımda genellikle ortak kanı olarak autobrite magifoam görüyorum fakat gönlüm koch chemie active foam ürününü denemekten yana.
Daha önce kullanıp deneyimlemiş birisi varsa hem bu ürün hakkında hem de önereceğiniz başka bir ürün varsa onun hakkında bilgi almak isterim.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhabalar,
Kış geldi yağmurlar başladı ve aracın üstünde kalan kir günden güne daha da çoğalıyor. Yıkama zamanı geldiğinde bu kiri sökmek için alkali tarafta şampuan kullanmak gerekiyor.
Amacım tamamen aracın üstündeki trafik filmi, kir vs. gitsin değil fakat temaslı yıkama öncesi temiz bir yüzey bırakması.
Forumda konu arattığımda genellikle ortak kanı olarak autobrite magifoam görüyorum fakat gönlüm koch chemie active foam ürününü denemekten yana.
Daha önce kullanıp deneyimlemiş birisi varsa hem bu ürün hakkında hem de önereceğiniz başka bir ürün varsa onun hakkında bilgi almak isterim.
Merhabalar, K2 Bora kışlık kirleri sökme konusunda memnun kaldığım ve genel olarak forumda da beğenilen bir alternatiftir.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Enes bey merhaba, nerelerdesin? İyisindir inşallah.
Merhabalar Erkan bey, iyiyim teşekkürler, sizler de iyisinizdir umarım. Hem geçtiğimiz yaz geçirdiğim ufak bir kazadan hem de İstanbul'un malum şartlarından dolayı bu süreçte detay işlerinden uzak kaldım. Ara ara forumu takip edip paylaşımları vs beğeniyorum. Tüm forumdaşlara özellikle İstanbul'da yaşayanlara detaylı, hayırlı ve sabırlı günler diliyorum :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar Erkan bey, iyiyim teşekkürler, sizler de iyisinizdir umarım. Hem geçtiğimiz yaz geçirdiğim ufak bir kazadan hem de İstanbul'un malum şartlarından dolayı bu süreçte detay işlerinden uzak kaldım. Ara ara forumu takip edip paylaşımları vs beğeniyorum. Tüm forumdaşlara özellikle İstanbul'da yaşayanlara detaylı, hayırlı ve sabırlı günler diliyorum :)
Geçmiş olsun, sağlığımız yerinde, fırsat buldukça detay yapmaya devam diyoruz. Forumu takibe devam :)

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Xiaomi pompam ikinci defa sizlere ömür oldu arkadaşlar: birincide garantiden yenisiyle değiştirmişlerdi, yine benzer bir hata ile çalışmaz hale geldi. Garantisi devam ediyor ancak ne olacağı belli değil.

alternatif pompa olarak ne önerirsiniz

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Xiaomi pompam ikinci defa sizlere ömür oldu arkadaşlar: birincide garantiden yenisiyle değiştirmişlerdi, yine benzer bir hata ile çalışmaz hale geldi. Garantisi devam ediyor ancak ne olacağı belli değil.

alternatif pompa olarak ne önerirsiniz

Resimdeki ürünün alalı 8-9 ay oldu diye hatırlıyorum. Alta foamı modifiyeli yapmaya karar verince, en ucuz ve batarya gücü yüksek ürün olarak bu resimdeki ürünün buldum. Şimdiye kadar bir sorun olmadı, inşallah olmaz.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Sağolasın hocam, garanti işi çözülmezse bundan sipariş edeyim bir tane
Ben 875 li fiyata aldım diye hatırlıyorum. Sürekli de şarjını dolu tutuyorum, araçta lazım olur diye. Çocuğun bisikletinin lastiğinde ve top şişirme de işe yaradı. Araç lastiğinde deneme fırsatım olmadı, umarım da olmaz :) .

İl
.
Arkadaşlar şarjlı pompalarda diş kısmından hava kaçağı yaşayanlar dişlere teflon bant sarmayı denesin %100 demiyorum ama çözüm oluyor çatlak varsa dyson vs ile üzerini doldurup teflon sarılırsa daha sağlıklı sonuç alınabilir.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Fra-ber markası şampuan da nasıldır acaba? Hem ön yıkama, hm temaslı yıkamada uygun fiyatlı ürünleri var gibi daha önce deneyen oldu mu
Fena degil marka ama cokda iyo degil F/P Odakli Markanin Sampuani NEWE bayagi iyi Magifoam.ayarinda alkali bir urun yogun kopurme var.Lastik parlaticisini begenmedim malesef