Sohbet- Muhabbet Faslı

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #641
Bütün memleketi gezdin bi Antalya'ya gelmedin.
Sorma abi ya. Aslında genelde İstanbul, İzmir, Ankara üçgenindeyim. Ve fakat Antalya’ya iş için de gelicem gezmek için de. Piyazcı Ahmet olsun, Kaleiçi olsun, senin bahçedeki düğün çadırı olsun reanimasyon turu gibi olacak :D.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@can26 @Atocan buraya alalım sizi :)

@Atocan Gün batımı kırmızısı sormuştum ben Doğuşoto Çankaya’ya. Israrla başka renklere sevketti satış danışmanı. Çok satılmıyor diye öyle dedi sanırım. Yani arabanın hatlarına uysa aslında Renault, Mazda kırmızısını çok seviyorum ben.

@can26 Gece 02:30 kara kadar nasıl bir kahve içildi acaba. :D

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Paian çok seksi bi renk onu okşaya okşaya zymol sürceksin ondan sonra adı gibi gün batımı güneşine çekip bi sigara yakıp kahvenide alıp izleyeceksin ne sinir kalır ne stres :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 @Atocan buraya alalım sizi :)

@Atocan Gün batımı kırmızısı sormuştum ben Doğuşoto Çankaya’ya. Israrla başka renklere sevketti satış danışmanı. Çok satılmıyor diye öyle dedi sanırım. Yani arabanın hatlarına uysa aslında Renault, Mazda kırmızısını çok seviyorum ben.

@can26 Gece 02:30 kara kadar nasıl bir kahve içildi acaba. :D

Makina kahvesi, starbucks çekirdekleri ile iki üç demlik içtik heralde kaç tur demlendi hatırlamıyorum bile aramızda @Atocan baristamız vardı o da size tarif edecektir efenim :kop:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Makina kahvesi, starbucks çekirdekleri ile iki üç demlik içtik heralde kaç tur demlendi hatırlamıyorum bile aramızda @Atocan baristamız vardı o da size tarif edecektir efenim :kop:
Ben aromalı kahve seviyorum filtre işinden anlamam @Paian şöyle anlatayım hocam menegiç kahvesi ve dibek kahvesi gibi aromalar hoş oluyor sevdiğim şeyler bunlar bana bi tarifin vardır kesin hocam dinliyorum :cay:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ben aromalı kahve seviyorum filtre işinden anlamam @Paian şöyle anlatayım hocam menegiç kahvesi ve dibek kahvesi gibi aromalar hoş oluyor sevdiğim şeyler bunlar bana bi tarifin vardır kesin hocam dinliyorum :cay:

Bende hiç anlamam abi müptezel gibi buldukça içiyorum :cay: , iyiyse keyifleniyorum :mutlu: garipler ne bilsin öyle tatlar :utandim:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Menengiç kahvesi çok ayrı bir tat. Ben de çok severim. Yarım yağlı ve çırpılmış sütle yapıldığında ayrı bir güzel oluyor. Hatta geçen sene Antep’e gittiğimde Tahmis Kahvesi’nden 2 kavanoz almıştım. Hala içiyorum.

Dibek kahvesinin ise güzeli çok güzel oluyor da bu ara herkes yapar oldu. İçine mahlep koydu mu al sana dibek kahvesi diyor. Aslında içinde bir dünya baharat var ve uzuuun dövme süresi gerekiyor. Bir de normal kahveden fazla ürün koyulduğu için f/p değil :komik:. Ona ilişkin tarifim yok :D.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Menengiç kahvesi çok ayrı bir tat. Ben de çok severim. Yarım yağlı ve çırpılmış sütle yapıldığında ayrı bir güzel oluyor. Hatta geçen sene Antep’e gittiğimde Tahmis Kahvesi’nden 2 kavanoz almıştım. Hala içiyorum.

Dibek kahvesinin ise güzeli çok güzel oluyor da bu ara herkes yapar oldu. İçine mahlep koydu mu al sana dibek kahvesi diyor. Aslında içinde bir dünya baharat var ve uzuuun dövme süresi gerekiyor. Bir de normal kahveden fazla ürün koyulduğu için f/p değil :komik:. Ona ilişkin tarifim yok :D.
Peki şöyle sorayım o vakit filtre kahvede bu şekil aromalı mesela vanilya aromalı falan bi kahve tarzı oluyor mu ? :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
İçine ne aroması istiyorsan onun şurubunu koy, al sana aromalı kahve:)
Abi şurup işinin bence şöyle bir handikapı var; espresso bazlı içeceklerde ısı düşük olduğu için hiç problem olmuyor. Ama french press vs. ile demlenen kahveler epey sıcak. Şurup bu sıcak kahvenin içine konulduğunda boğaz yakan bir tat alıyorum ben. Ama dediğin gibi denenebilir. :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi şurup işinin bence şöyle bir handikapı var; espresso bazlı içeceklerde ısı düşük olduğu için hiç problem olmuyor. Ama french press vs. ile demlenen kahveler epey sıcak. Şurup bu sıcak kahvenin içine konulduğunda boğaz yakan bir tat alıyorum ben. Ama dediğin gibi denenebilir. :)
Ben aromalı kahve sevmem, o yüzden yorum yapmıyorum. Ama biz veriyoruz öyle.