Sohbet- Muhabbet Faslı

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ben de dayanamadım, yeşil olandan yapıştırdım vallahi Allah affetsin. Yanına da 2 adet sealentt olanlardan kardeş koyuverdim.

Evedeki 1,5 şişe seal n shine ile iyi anlaşırlar inşallah.

Siz şampuan aldınız mı? Güzeldir umarım, en az onların tükeneceğini düşündüğüm için onları sonraya sakladım :(
Güle güle kullanın. Ben de Ceramic Spray Coating aldım bir tane. Dediğim gibi şampuan almadım ama göz kırpıyor.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Merhaba forumdaşlar, içimi dökmeye geldim:yazik:
saçlarım çok uzadığı için benim berberi bi arıyım dedim, eve gelip gelemeyeceğini soracaktım ve aradım. Bi baktım öksürüp burnunu çekiyo, doğal olarak tedirgin oldum. Hiç bir teklifte bulunmadan hal hatır sorarak kapattım telefonu.
evde bi tıraş makinem vardı, numaralı falan kesim de yapıyor. ya dedim ne olcak, en kötü ne olabilir ki:of: demez olaydım. Orayı azcık alıyım, burayı kısaltıyım derken bir faciaya dönüştüm. Nasıl olduysa gyeon şişeleri gibi oldum, homojen bir sonuç alamadım:tesellii: Şuan bu kafayı ancak 1 numara kurtarır, o da kesin değil:aglaa:
demem o ki sakın ha böyle çılgınlıklar yapmayın:noo: bırakın uzasın ya, memoli gibi arkaya yatırırsınız. Daha da uzarsa kürşat gibi omuzlara indirirsiniz:)
Gönül isterdi ki kamu spotu gibi şuraya bi kaç vesikalık atıyım ve insanları buna karşı bilinçlendiriyim ama caps olurum diye çekiniyorum:D
Desteğe ve morale ihtiyacım var sevgili forumdaşlar...
Bizde de aynı türde makine var bende düşünüyordum. Her şeyin olduğu gibi forumda bunun da testini görmüş olduk. Ben vazgeçtim teşekkürler. :D:D

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Çok güzel düşünmüşsünüz çok da güzel olurdu ama keşke boş zamanım olsa. Şu kuzucukların hepsini tamamlamam lazım:

Üstadım destek lazımsa çaylaklawyer her daim hizmette. Gerçi biraz ilerleyince foruma duruşma açıp kalem kırıldığını da gördüm ama

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Üstadım destek lazımsa çaylaklawyer her daim hizmette. Gerçi biraz ilerleyince foruma duruşma açıp kalem kırıldığını da gördüm ama
Evet birtakım sert önlemler alınması lazım gelmişti :komik:. Acele işlerden de olunca hızla karara çıktı. Ama insafa geldim de dosyada katılma talep etmedim. Vekalet ücreti çıkmasındı bir de.

Bu arada çaylak olur mu hiç; çok teşekkür ederim efenim nazik yardım teklifiniz için.:)

Son düzenleme:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
" Andolsun size kendinizden öyle bir Peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona çok ağır gelir. O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatlidir, merhametlidir. "

Tevbe sûresi, 128

Sevgili arkadaşlar, hepimizin Berat Kandili mübarek olsun. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerden, Rabbimiz tez zamanda kurtarsın inşallah.