Evet, Sonax' ın etiketini dikkatlice kaldırdım ve altındaki orijinal etikette bileşiminin olduğu kısım ortaya çıktı ancak Zymölün etiketinde böyle bir bilgi yok bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz öğrenmek isterim. Üstelik herkesin sahip olmayı istediği, sahip olanların da her fırsatta çeyizinde bir şekilde sergilediği bir şampuan

Şöyle bir şey diyeyim müsaadenizle. Zymöl, ürünlerinde %100 doğal içerik kullanıldığını söylüyor ki söylediklerinde haklılar ancak Zymöl Autowash' a hindistan cevizi kokusunu veren şey aslında gerçek hindistan cevizi değil. %100 doğal içerik ve hindistan cevizi kokusu yan yana geldiğinde bir çeşit yanıltmaca/algı oluşuyor. Çeşitli alkollerin, ester ya da asetat gurubu malzemelerin tepkimelere sokularak elde edildiği "esanslar" var. Hatta Uranyum'da doğal bir malzeme ancak insanı kanser edip öldürüyor. Bu esanslar da ekseriyetle sağlığa zararlı malzemeler oldukları için doğal içerik denmesine rağmen göze temas ettiğinde 15dk yıkayın ve çocuklardan uzak tutun gibi ibareler mevcut.
Ben halen sizden, cevizi kullanıp sıkıntısını başka yerlerde dile getirenlerin yazdıklarını okuyabileceğim bir link beklemekteyim. Forum dışı link paylaşmak yasak değil zannedersem. Facebook linki dahil herhangi bir linki burada paylaşırsanız hep beraber inceleyelim.
Bakın, yukarıda üyesi olduğum guruplardan satın aldığım polar mont ve anahtarlık örnekleri. Şu an hiç biri guruplarda satışta olmadığı için temin edilip alınması imkansız. Zaten kısıtlı adette üretildiler. Hoş, bulunsa bile Corsa D poları ve anahtarlığı kimin umurunda olur o da ayrı bir konu ama bende bu ürünlerin yeri apayrı, hiç değilse bir manevi değeri var. Zaten giymiyorum ve kullanmıyorum dolapta duruyor bunlar. Anahtarlığa 30 lira, polara 120 lira verdim eş zamanlı tarihlerde. Üstelik o paraya Adidas, Nike falan satılırdı. Adidası perakende parayı veren herkes alır ama bunlar kimsede olmayacak çünkü bize özel... Hiç birimiz de bunun kumaşında hangi boya hangi iplik kullanıldı diye sormadık. Adamlar biz polar yaptırdık tanesi şu kadar dediler ve almak isteyen aldı. İlk ben aldım tabi. Üyesi olduğum bu forum vasıtası ile üretilen bu şampuan da aynı şekilde bize özel. Zymölün şampuanını Türkiyede bulamasam bile parayı verince Amerikadan getiririm mesela, ama Ceviz de aynı şekilde kısıtlı bir stokla foruma özel üretildi ve uzun bir süre sonra binbir zorluklar altında temin ettim şu an çoğu insan para verse de alamaz. Benim özel bir sebepten dolayı geç haberim olduğu için o zaman almamıştım. Dışarıdaki adamın zaten böyle bir üründen haberi yok, hem de forum ortamında kısıtlı stoğa sahip bir ürün olduğu için özel ve manevi bir değere sahip. Ben şahsen üyesi olduğum forumların ve gurupların bir şeyler üretip bunu üyeleri ile paylaşmasından gurur duyuyorum, bu bile kullanmak için yeterli bir sebep aslında.
Bir de son olarak şunu belirtmek isterim ki bu ürünün benim aracıma %0.1 gibi minicik bir ihtimalle bile zarar verme riski olsa forum yönetimi bu Cevizi benim temin etmemi bir şekilde engellerdi. Çünkü Atas distribütörü Murat ile, EST nin jantlarıma verdiği zarar yüzünden eski forumda kavga ettim. Cevizin, aracıma en ufak bir zararı olursa ben burada ortalığı ayağa kaldırırım, bunu herkes bilir ve kimse bu riski göze almaz. Hoş, böyle bir şey olmayacak ama diyelim ki oldu, bu forum yönetimi oradaki Murat gibi kesinlikle umursamaz davranmaz, zararım neyse fazlasıyla yaptırılır ki sırf benim problemim giderilsin. Benim adım nasıl Muzaffer ise bundan da o kadar eminim ama tabi ki kimse cevizi zorla kullanmak zorunda değil o konuda size itiraz etmem mümkün olmamakla birlikte saygı duyarım.
Ben her ne olursa olsun bu şampuanı kullandıktan sonra paylaşımımı yapıp kişisel olarak kendi yorumumu yapacağım. Takip edeceğiniz için de çok teşekkür ederim bu beni gerçekten memnun eder